Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

x5 או x6?

נדב שלום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה יבוא אישי מארהב,הזמנתי כבר את ה X6 אבל יש לי עוד אפשרות לבטל ולהזמין את הx5

חלק אומרים לי שהx6 פצצה של רכב וחלק אומרים לי שהוא ממש חסר פרופורציות ומי שיביא אותו יאכל מכה פה בארץ.

מה אתם אומרים ?

user_online.gifreport.gif progress.gif

פורסם

X6 - הלהיט הבא בנתניה. אל תמעיט בהערכתן של משפחות הפשע את האוונגרד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה אתם אומרים ?

user_online.gifreport.gif progress.gif

שאתה לא מעודכן.

א. הבנתי שבימ"ש השאיר על כנה את ההחלטה של מ. התחבורה לא לאשר ייבוא של רכב לא ממדינת ייצורו (כלומר גרמניה).

ב. רכבי ענק שעולים הון תועפות וצורכים ימבה דלק, כבר נחשבים פחות אטרקטיביים מטויוטה פריוס (למעט בנתניה ;-) כפי שאמרו מעלי), ובעיקר מעידים על חוסר במשהו, לא על עודף בו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שאתה לא מעודכן.

א. הבנתי שבימ"ש השאיר על כנה את ההחלטה של מ. התחבורה לא לאשר ייבוא של רכב לא ממדינת ייצורו (כלומר גרמניה).

ב. רכבי ענק שעולים הון תועפות וצורכים ימבה דלק, כבר נחשבים פחות אטרקטיביים מטויוטה פריוס (למעט בנתניה ;-) כפי שאמרו מעלי), ובעיקר מעידים על חוסר במשהו, לא על עודף בו.

כנראה שאתה לא מעודכן.

ה X5 וה X6 מיוצרים בדרום קרולניה שבארצות הברית. אז כן אפשר ליבא אותם ארצה.(ובדקתי את העניין)

ב. לא שאלתי כמה עולים או הם צורכים דלק,סה"כ שאלתי מה עדיף, והאם הX5 לא תיהיה מן אכזה כזו לדעתכם זה הכל

פורסם
אם אתה מעוניין בייחודיות - אני מניח שעדיף לך X6.

X5 יש בכמויות מסחריות...

כן את זה אני יודע,השאלה שלי ברמת ה"איכות" של הרכב האם הוא משתווה ל X5?,

האם לדעתכם הסידרה הזו תיהיה מוצלחת מבחינתה של BMW

פורסם

כמו שאמרו, למרות שאני לא מכיר את האוטו אין לי ספר שהוא לא נופל מה-X5, אבל מצד שני, תדמית של אוטו פשע (אולי זה טוב לך, לא'דע :roll:).

פורסם

לא יודע כיצד הם מיוצרים מבפנים אבל ה-X5 יותר פרקטית,שימושית אבל ה-X6 (לפחות לפי דעתי) יותר יפה/מרשימה.

פורסם

גם אני חשבתי על היחודיות של ה X6 בגלל זה אני ממש רוצה אותה.אבל מצד שני כמה אמרו לי שזה לא נראה ג'יפ וכו'.

בתמונות היא נראת מיוחדת במציאות אמרו לי שהיא עוד יותר מרשימה.

פורסם

אין לך דעה משל עצמך ? למה אתה נותן לאחרים להחליט לך ? הם נוהגים ברכב או אתה? מה שחשוב בסופו של דבר שאתה תצא מרוצה מהרכב , אחרי הכול אתה משלם הרבה כסף.

פורסם
אין לך דעה משל עצמך ? למה אתה נותן לאחרים להחליט לך ? הם נוהגים ברכב או אתה? מה שחשוב בסופו של דבר שאתה תצא מרוצה מהרכב , אחרי הכול אתה משלם הרבה כסף.

נכון,אבל מכיוון שזה רכב שאני מיבא אותו וזה רכב שאני עוד לא ראיתי אותה במציאות אני חייב להתייעץ ולא להביא אותו על "עיוור" כמו שנקרא מה גם שזה דגם חדש ועוד לא מוכר.

פורסם

יש X6 אדומה בתצוגה של קמור בת"א, נכון ללפני שבועיים+/-.

יצא לי לראות את הרכב ב"השקה" שלו בארץ, ואישית - ממש לא התלהבתי.

מקדימה הוא נראה בדיוק כמו X5 ומאחורה הוא פשוט מעוות לחלוטין ולא פרופרציונלי.

אבל מסתבר שיש אנשים שאוהבים את זה. בכל זאת, כל הייצור שלו באירופה וארה"ב SOLD OUT לשנה הקרובה (OR SO..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמובן ש- X6 יצליח.

הרי כל נאד של bmw מצליח.

חחח עכשיו ברצינות, אני לא רואה שום סיבה למה שלא יצליח.

אני אישית הייתי מעדיף את ה-X6 יותר מאובזר, יותר יחודי.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תוכן חדש...