Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכות מפתיחת דלתות בחנייה יש פיתרון??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה רעים וחסרי התחשבות אנשים יכולים להיות, בחנייה של קניון גבעתיים יום שישי בבוקר רכב חדש יצא רק בשבוע שעבר בלי אף שריטה פותחים עליו דלת באגרסיביות התוצאה מכה מכוערת בצבע ואפילו מעיכה בפח.

מה עושים עכשיו?

פורסם

הפתרון הוא לקחת את הדבר הזה בחשבון בכל פעם שחונים. לפעמים אין מנוס מזה. אם זה ממש מטריד אותך אז תיגש לפחח כמו שרפי אמר. אני הייתי משאיר את זה כמו שזה. צר לי לאכזב אותך אבל אתה תראה על רכבך בעתיד עוד לא מעט מכות חניה וללכת לפחח בכל פעם זה טפשי. שוב, בדוק היכן אתה חונה. לפעמים ניתן לראות לפי הרכבים שחונים בסביבה מי עלול לגרום לך נזק.

פורסם

הפיתרון למכה שקיבלת כדבריו יעשה אצל פחח.

להבא, השתדל להקדים תרופה למכה. רכב שאתה כל כך דואג שלא יקבל מכה תחשוב פעמיים איפה את מחנה אותו, אל

תחנה צמוד למכוניות אחרות והישתדל להיצמד כמה שיותר בחניונים לדוגמא לקיר.

תחשוב בראש של הנהג הישראלי שממש לא איכפת לו מהאוטו שלך, וכך תוכל להקטין את הסבירות לקבל מכה.

פורסם

מצטרף ל GOLF.

אל תעשה כלום, אל תצבע, אל תתקן, תשאיר ככה ותוציא את זה מהראש.

הרכב שלך עכשיו לא פחות טוב או פחות יפה ממה שהו היה לפני שקיבל שריטה.

אם אתה מתכוון להישתמש ברכב ביומיום ולא לשמור אותו סגור בחניון, את תיתייחס לדברים האלו.

אחרי המכה הזאת יהיו עוד רבות אחרות, הרי לא תיצבע את הרכב כל חודשיים.

נכון השריטה הראשונה מבאסת, אבל אין מה לעשות.

פורסם

אני מהצפון , אצלנו בעיית החניות קצת פחות קשה אבל עדיין יוצא לי להחנות בהרבה מקרים במקומות הומי אדם וחניות מלאות.

אם זה במרכז קניות כמו הביגים ליניהם או בקניון אני מעדיף להחנות רחוק ולבד וללכת קצת מאשר להצטופף ולהחנות צמוד למכוניות , אם מלא ואין חנייה שמשאירה את הרכב לבד אז משתדל לחפש אחת שצמודה לקיר או מדרכה ונצמד כמה שאפשר לצד של הקיר והמדרכה , או פשוט מחנה על שני חניות :)

פורסם
או פשוט מחנה על שני חניות :)

אני אחסוך ממך את מה שאני חושב על בנאדם שמחנה על 2 חניות כאשר החנייה במרכז הקניות עמוסה ומלאה גם ככה.

אבל רק שתדע שיש אנשים שבכוונה ידפקו/ישרטו לך את האוטו על דבר שכזה.

http://www.themotorreport.com.au/4849/sorry-i-put-a-dent-in-your-car

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני כחודש גליתי על דלת ימנית קידמית שתי לחיצות ועל הכנף האחורית לחיצה מעצבנת ,משהו שהטריד אותי ויזואלית .

ישנה חברה בהרצליה, אני נגשתי למישהו שאני מכיר בראשל"צ, הוציאו לי את שלש הלחיצות (גומות) ללא כל עבודת פחחות או צבע, שיטה שקיימת והרבה יבואני רכב משתמשים בה לפני מסירת רכב ללקוח .

שיטה שהגיעה בזמנו מגרמניה ,ללא כל עבודת ריקוע או צבע .

החברה' בהרצליה נקראים אם אני לא טועה אוטופיקס.שווה ללכת לראות את העבודה משהו מדהים .

פורסם

בעיה מאוד מוכרת בתור אחד שגר בת"א , בכל מקרה יש לי תגומיות האלה בדלתות כך שזה מקטין את המכות , אני כמעט 90% מחנה על 2,3 חניות ותגידו מה שתגידו לא אכפת לי , רק בארץ יש תדברים האלה! חבל.

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

• תוכן חדש...