Jump to content

shay18

  • הודעות

    128
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ת"א סיטי

הנקודות של shay18

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

1

מוניטין

  1. שלום לכולם, ברשותי רכב מסוג סיאט איביזה 08 . ישנה בעיית מגעים בכפתורי המיזוג. מצורף תמונה, הכפתורים האמצעים עובדים , מלבד שני הצדדים . ה ac והמפשיר אדים. הם עובדים לפעמים כאשר אני מנסה ללחוץ מלא פעמים , וגם זה,בספק. אשמח לעזרה מה עליי לעשות , או להיכן לפנות. תודה רבה שי.
  2. אני מחר אבדוק את המיקרוסווי׳ץ. אתה אומר לבדוק את כל החוטים של המנורות בלם? יש סיכוי שאולי פיוז שרוף או משהו שלא מצריך בדיקה כה מתישה וארוכה? ד״א החלפתי מנורת בלם אחורית לפני כחודש הכל עבד מצוין עד לרגע זה, אין קשר בין השניים נכון?
  3. היי, ברשותי הונדה אקורד 1994 EX 2.2 אוטומט. היום שנסעתי והדלקתי אורות שמתי לב שנדלקה לי מנורה בלוח המחוונים "Brake Lamping". לאחר בדיקה גיליתי שהאורות בלמים דולקים קבוע רק כאשר אני מדליק את אורות הרכב. אבל שאורות הרכב מכובים הכל עובד מצוין. בדקתי מנורות שרופות, חוט שנוגע +- ולא מצאתי בעיה. חשוב להדגיש כי ברגע שאני לוחץ על הבלם האור האמצעי שבשמשה האחורית ניהיה חזק יותר. מה אוכל לבדוק לפני שאני אבזבז כסף במוסך. תודה רבה.
  4. לא הבנתי על איזה פיוז מדובר ולא ניתקתי כלום
  5. ביצעת בדיקת פיוזים?
  6. מצטרף לשאלה יש לי גם את אותה בעיה כבר כמה חודשים
  7. בדקתי היום את כל הפיוזים גם באוטו וגם במכסה מנוע כולם בסדר גמור מה עוד יכול להיות התקלה , יש לציין שלא עשיתי שום דבר אני משתגע מזה
  8. גם אני חשבתי כמוך וזה הפיוז היחיד שגם בדקתי והוא בסדר
  9. שלום לכולם , ברשותי מיצובישי סופר לנסר 97 ידנית. התקנתי היום פס לדים מאחורה, וחיברתי אותו לאורות ברקס ( בעבר ביצעתי את זה והלך לי יפה מאוד ) אחד החוטים כנראה נגד אחד בשני ושרף את הפיוז האחראי על האורות ברקס. בלחיצה על הבלם עובד אך ורק אורות הברקס של הספויילר, של האיתות לא , לא שמאל ולא ימין. צילמתי את לוח הפיוזים שמתחת להגה, במידה וזה שם תוכלו לאמר לי איך זה נקרא? ואם זה בקופסת פיוזים שבתוך המנוע אז תגידו לי כי תודה שי.
  10. הפצתי לכל מי שיכולתי אשמח לדעת מה קורה עם אכן יהיה משפט , ד"א זה ליד הבית שלי וקיבלתי שם לפני שנה אותו דוח ואני אכן עצרתי. המקרה אבוד כי הדו"ח כמובן שולם , אבל שמח שסוף סוף רואים מה באמת קורה.
  11. שלום לכולם , ברשותי רכב מיצובישי סופר לנסר. בקונסולה המרכזית היכן שנמצאים שלושת הבוררים של המזגן (עוצמת מאורר, טמפ', ומיקום [רגליים\שמשה\רגיל]) נשרפו לחלוטין כלום לא עובד מלבד נורת אור ירוק (AC ) אין לי מושג איך אני פותח שם על מנת להחליף את הנורות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , תודה .
  12. הייתה לי את אותה בעיה בדיוק רדיאטור סתום , ניקוי + עבודה , 250 ש"ח זה פתר לי את הבעיה , שיהיה לך אחלה יום.
  13. אני משתמש בנוזל קרור יעודי.. המד תקין לחלוטין , ויכול שמה שיצא זה אדים אין ספק . העניין הוא שהוונטות לא נדלקות מאז המקרה , בד"כ שמדליקים מזגן הטור עולה בקצת ואז נדלקים המאווררים , עכשיו זה לא נדלק בכלל.
  14. שלום לכולם , ברשותי מיצובישי סופר לנסר. הרכב מתחמם בנסיעות ארוכות בכביש מהיר מעל 20 דק' , בתוך העיר לא מתחמם כלל . היום עמדתי בפקק קרוב ל 25 דק' עם מזגן , והרחתי ריח שרוף חזק , פתחתי תמכסה מנוע ויצא עשן מכיוון הרדיאטור + רעש תוסס של מים רתוחים " פססס ". יש לציין שבזמן העמידה לא הראה לי שום חיווי בלוח שעונים. כמובן שכיביתי תמנוע וחיכיתי שהרכב יתקרר , לאחר ההנעה מחדש הדלקתי את המזגן והמאווררים לא נדלקו וכמובן לא יוצא קרור. היכן הייתם ממליצים לי לתקן את הבעיה , אני גר בת"א בדרך בן צבי . האם אני יכול לנסוע למוסך בעצמי , ז"א הרכב לא יתחמם לי שוב? תודה על הסבלנות , שי .
  15. וואו באמת יפה
×
×
  • תוכן חדש...