Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מגבר CLARION APX-600.5

שהערוץ החמישי מוציא 190 אר אם אס ב 2 אום או 110 אר אם אס ב 4 אום.

עכשיו אני מעוניין לקנות את הסאב פיוניר 305 800 וואט.

השאלה שלי היא האם המגבר הנ"ל יזיז בכלל סאב כזה?

תודה רבה

פורסם

יוזיז גם יוזיז. אני כרגע דוחף את שלי עם מגבר של פיוניר שמוציא בסביבות ה 100RMS והסאב בתיבה של 90 ליטר נשמע מצויין (תשאל את מי שישב באוטו שלי ושמע)

פורסם

קודם כל תודה.

לפי מה שקראתי הסאב צריך תיבה סגורה עם 34 ליטר.

וכבר יש לי סרטוט של תיבה כזו.

אבל יש לי תיבה קנוייה שיש לי והיא בסביבות ה 82-85 ליטר עם פורט.

אם אתה אומר שהוא זז כמו שצריך בתיבה 90 ליטר אז אני מאמין שהוא יזוז גם ב 85 .

האם התיבה שלך היא עם פורט?

פורסם

התיבה שלי סגורה, בניתי אותה במיוחד בשביל דיוק ומריחה מינימלית, יש לי הענות תדרים גבוהה מאוד. בקשר לתיבה בפורט, תשאל את אייל, הוא מבין את ההתנהגות של סאבים בתיבות שונות.

פורסם
שאלה נוספת....

האם לדעתכם שווה לקנות את הסאב עם תיבה מתאימה בנפח 34 ליטר ב 690 שקל?

אני קניתי את הסאב ב550ש"ח לפני שישה/חמישה חודשים (במדוייק לא זכור לי). תעשה את החישובים שלך.

פורסם

מה דה פאק 90 ליטר אתה סגור על זה?! זה וואחד גודל מה עשית אטמת את הבאג'?!

אם זה אשכרה תיבה אטומה של 90 ליטר נראה לי מזה מטומטם.

הגודל לתיבה אטומה הוא 34L נראה לי לבאס ריפלקס זה היה משהו כמו 42L הסאב בא עם חוברת אתה יכול לבדוק.(לפחות ל12" 600W לא יודע מה עם הדיל עם ה800)

עכשיו בקשר לסאב עם הערוץ החמישי. . . אם אתה מתכוון לחבר את הסאב לבד על המגבר אני מאמין שהוא יחזיק בכיף. . .אם לא אז סאב צריך בתאכלס 2 ערוצים אבל בגלל שמדובר ספציפית על הסאב הזה יש מצב שהוא יספק את הסחורה

• תוכן חדש...