Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שהכותרת הזו תמשוך את תשומת הלב, אבל אני באמת מתכוון לזה - וגם אסביר.

כחובב מכוניות אני רוצה שיהיה ספורט מוטורי בארץ שיקדם את ההתענינות, הידע, וההתמקצעות בתחום. אנחנו מפגרים בעשורים אחרי מדינות רבות בעולם בזכות המובילים של "ענף הרכב" בארץ שרואים אותו כתחום מקביל ל"ענף החלב" או לתחומים כלכלים/מסחריים אחרים. בהחלט דרוש שינוי קוטבי בגישת המדינה לתחום.

אבל לא זאת הדרך!

קיום של מירוצים לא חוקיים הוא גם מסוכן וגם.....לא חוקי. אי אפשר לשנות את החוק ע"י אי ציות לו. כל פשיטה משטרתית מתוקשרת כזו מרחיקה את הציבור הרחב וגורמת לו לחשוב שמדובר בכנופיות עבריינים מהעולם התחתון שצריך לכלוא אותם ולכמה שיותר זמן. חמותי (הפולנייה) משוכנעת שתפסו פושטקים נוראים שמאיימים ישירות על בטחונה. מה לעשות שהיא וחברותיה בעלות זכות הבחירה ודעתן היא שתקבע בסופו של דבר.

הדרך הנכונה היא דרך הישר. היא ארוכה ומשעממת, סופה הטוב לא מובטח, אבל היא האופציה היחידה. מי שהספורט המוטורי באמת יקר לליבו, עדיף שישקיע את כספו בקמפיין פוליטי - חברתי ולא בשיפור של רכב נוסף.

אני אישית מוכן לתרום שקלים לנושא. אני בטוח שיש אחרים שיתרמו גם. אחרים יוכלו לתרום מזמנם וממרצם ומי שהענין בוער בעצמותיו יוכל להוביל ולארגן. כשהעסק יתפוס תאוצה, הסיקור התקשורתי והתענינות הציבור באופן חיובי יביאו פוליטיקאים לתפוס טרמפ ולקדם יוזמות חקיקה.

זו הדרך ואין אחרת. כל מירוץ לא חוקי נוסף מרחיק את המטרה.

נמרוד

פורסם

פרובורקטור:

"אדם מדיח,מגרה,משסה.אדם המצטרף לחברה מסויימת עקב צורך בהבלטת שוני דעותיו ע"מ לגרור את חבריה לפעולה."

מילון אבן שושן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נמרוד אולי פרובוקטיבי, אבל ת'כלס צודק.

המשטרה החליטה לרדוף בכל הכח את הסצנה המוטורית שהתחילה לפרוח בשנים האחרונות, ומאחר ובכל זאת מדובר באנשים שדי מכירים אחד את השני ומאוגדים בפורומים ובמפגשים - אפשר לנצל את הכח הזה.

אני די משוכנע שישנם חברי כנסת עם זיקה לתחום (ואני זוכר במעומעם דיבורים על הצעות חוק), אבל לפני פניה למישור כזה צריך לדעתי לפעול קצת על דעת הקהל. כי זה מה שמזיז חברי כנסת וחקיקות.

כרגע, העיתונות והטלויזיה בדרך כלל נגדנו בצורה די מגמתית, וזו גם אשמתנו. מראיינים בעיקר כל מיני זבי חוטם (ומוגלת הרפס) מתלהבים שמייצגים בעיקר את הבור והשלילי בתחום.

אם קיימים (ואני מעריך שקיימים) לאנשים קשרים עם המדיה שווה לנצל אותם לכתבות כמו הכתבה של און יעקובסון בגלובס שעשתה שירות לא רע לעניין. שווה להביא למודעות הציבורית את בתי הספר לנהיגה מתקדמת, את שיפורי הבטיחות, ואת העובדה שהמשטרה נטפלת לאגזוזים וספויילרים כדי "להציג תוצאות" וליצור מצגת שווא של מלחמה בתאונות.

עוד תחום שאפשר לפעול בו הוא עצומות. ולא כמו עצומות האינטרנט שלא הולכות לשום מקום, אלא עצומות בכתב שיופצו במפגשים, יוגשו לחברי כנסת ויוכיחו שמדובר בכח אלקטורלי, ושחקיקה שתסדיר את התחום היא הישג שיוכלו להתגאות בו.

אני לא ממש מכיר את התחום של יחסי ציבור, קשרים עם מדיה ולובי פוליטי, אבל יכול לברר אם מישהו בסביבתי כן מכיר, ואשמח להשקיע בכך. אם למישהו יש קשר כזה - יועיל לכולם אם הוא יבוא למפגש ויראה במה מדובר ואיך אפשר להזיז דברים בצורה חיובית.

כרגע קשה לי לראות איך צעירים כמונו יכולים להשפיע על דעת הקהל - אבל בהחלט ישנם גם אנשים ותיקים יותר ואולי בעלי קשרים חברתיים רציניים יותר (נמרוד...?) שיכולים לייצג את התחום בצורה שתיראה קצת יותר רצינית מחבורת חיילים וסטודנטים במקרה הטוב ומחוצ'קנים מתלהבים במקרה הרע.

למישהו יש עוד רעיונות? כי זה הנושא נדון כבר בעבר ולא הייתה התקדמות. ובאמת הפשיטה האחרונה היא מעין קו פרשת מים שאנחנו צריכים להתייחס אחרת לעניין אחריו.

פורסם

כמה שבאמת חבל לי על אורן,כל האנשים שמשקיעים את החיים שלהם במכוניות ואני כועס על מה שעשו,נמרוד צודק!

המשטרה רק עושה את העבודה שלה. עד שלא יצא חוק מתאים שמתיר את התחרויות עדיף לאנשים להשקיע מזמנם ומכספם במטרה לקדם את הספורט המוטורי.

ומצד שני אני חושב כמה פעמים באמת ניסו לקדם את הספורט הזה בארץ ללא תוצאות.

אנשים מפחדים מהרעיון שיסתובבו לנו פה מכוניות "יזגזגו" כל הדרך על 200 קמ"ש.

בקיצור,הכל כבר נאמר אין מה לעשות אלא לחכות חמישים שנה אולי יותר שזה יהפוך לחוקי.

אני אמתין :?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

בארה"ב בשנות ה-50 וה60 היו הרבה מירוצי רחוב לא חוקיים בייחוד בקליפורניה ובדרום קליפוניה בפרט(מירוצי הוט רוד!!!)

מירוצים אילו תרמו רבות לקיום מסלולים חוקיים בקליפורניה וארה"ב למרות פשיטות משטרה אינספור פעמים

חומר למחשבה....(רק בנחישות והתמדה אפשר להזיז דברים ולא לחכות 50 שנה.. :mad: ) :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם כל הכבוד עד עכשיו זה רק דיבורים ולא מעשים (למרות שגם אני לא ממש עושה משהוא)

אבל למה לנסות להפיל את זה על מישהו אחר, מפריע לכם אז קחו את הרגליים ותעשו

משהו! אם הייתי יודעת שהיו משתפים איתי פעולה אז הייתי מנסה אך לצערי זה לא

יהיה. (מניסיון קודם) אבל אם חבורה תתארגן ותעשה משהו אוליי זה יוזיז קצת עיניינים.

:?:!:

לא מאגן ולא מגן אלא מייגן!

פורסם

מה שבאמת יזיז את העיניינים זה הפגנות המוניות...

מפגן ענק של מכוניות מכל הארץ...

שיירות ענקיות של רכבים משופרים...

עתירות לבג"ץ...

לחץ...לחץ...לחץ...!!! זה כל מה שצריך!!!

:x

כל מי שהשתתף בזה ידע שהוא יתפס בסופו של דבר אבל לא ידע מתי...בעיה שלו

אני לא מרחם על אף אחד שנתפס...(אולי רק על חלק קטן מהם)

אולי הדרדסים מגזימים קצת אבל תודו שיש אמת בטענותיהם!!! :x

פורסם
מה שבאמת יזיז את העיניינים זה הפגנות המוניות...

מפגן ענק של מכוניות מכל הארץ...

שיירות ענקיות של רכבים משופרים...

כן....

זה מאוד יעזור...

בעיקר לכיס של המשטרה... זה פשוט יקל עליהם את העבודה.

אם מוחמד לא יבוא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד... :roll:

:-)

פורסם

כמה זמן לקח להם לאשר את האינטרנט המהיר ? :roll:

כמה זמן לקח לבזק לסדר את התשתית? :roll:

שום דבר לא יעזור. לא הפגנה ולא כמה חתימות מסכנות.

אני מאמין שתוך 2-4 שנים יהיה חוק ומספר מסלולים. :puzzled:

פורסם

אפשר לצעוד כל הדרך לכנסת ->סטייל וקי כנפו.

או פשוט לנוסע ולהגיע אחרי חצי שעה 8)

אלי :wink:

צריך לנצל את המדיה, כמה שיותר נכון, במקום שהכדור יהיה מופנה אלינו, צריך להחזיר ולהראות שהכחולי המדים, עושים דווקא ולא מונעים

אם הם "בעד" מירוצים חוקיים, אז למה הם לא מזרזים את העיניין אה ? :?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

האמתי שזה רעיון טוב לנסוע למען זה כמו קנפו

כול בלי רכבי הספורט יבואו וגם אלה שחובבים את הספורט ואין להם מכוניות ספורט יסעו לאט לאט להראות שגם את זה אנחנו יודעים ולהפגין .....

פורסם

יש לי חבר שהוא עוזר פרלמנטרי בכנסת. הוא משמש כיועץ לענייני תקשורת. אני אבדוק מחר אם הוא יוכל לעזור לנו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הנה רעיון...

קחו שלטים ע-נ-ק-י-י-ם "רוצים חוק מוטורי" ותפגינו בכיכר המדינה.

תהיו בחדשות באותו היום ולמחרת בעיתונים.

תסדרו נציג סטייל טויטו שידבר בתקשורת ואתם מסודרים...

:D

פורסם
הנה רעיון...

קחו שלטים ע-נ-ק-י-י-ם "רוצים חוק מוטורי" ותפגינו בכיכר המדינה.

תהיו בחדשות באותו היום ולמחרת בעיתונים.

תסדרו נציג סטייל טויטו שידבר בתקשורת ואתם מסודרים...

:D

רעיון טוב....

"כיכר השבלול" נקרא לה :lol::wink:

:-)

• תוכן חדש...