Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, דיי מזמן לא רשמתי פה והנה הגיע הרגע שגם לי יש מה לרשום.

השעה 1 בצהריים, הרכב 106 XSI שנת 93 שנקנתה בערך לפני כחודש -. אני בדרך לעבודה.... הכביש הוא כביש עירוני, עיקול ארוך יחסית ללא שדה ראיה, שני נתיבים כל כיוון, קו הפרדה רצוף ביניהם ואין כניסה מהכיוון הנגדי לי (השער הישן לעיר אשר הכניסה ממנו אסורה). בתחילת העיקול בחלק שכלל אין שדה ראיה, מהירות 50 קמ''ש בערך אני מבחין ברכב חונה בנתיב השני ורכב (טויוטה היילאקס) אשר עבר לנתיב שלי (באין כניסה ובקו הפרדה רצוף) בשביל לעקוף אותו, הבחנתי בזה מאוחר מדי וכבר לא היה מה לעשות או לאן להתחמק פשוט לחיצה חזקה על הבלמים, נעילת גלגלים ואופה אני נכנס לו בצד (התחיל לחזור לנתיב שלו כנראה אחרי שהבחין בי). הרכב שלו התהפך ונשכב על הצד, אני חוטף מכה בפינה הקדמית שמאלית של הרכב. נעצר רואה שאני בסדר ורץ לכיוון הרכב שלו לראות שהוא בסדר (רכב הפוך זה לא צחוק) עוזר לו לצאת מהרכב. דוחפים את הרכב שלי ישר הצידה לנתיב השני ע''מ שעוד מישהו לא יכנס בו (מקום ללא שדה ראיה כלל ועם תנועה פעילה). הנהג השני יצא ללא פגע ואני יצאתי עם כמה שריטות ביד שמאל וכאב צוואר קל בלבד. הגיעו כוחות הצלה ביררו אם יש מישהו בטויוטה ושהכל בסדר איתנו, הפכו אותו על הגלגלים ומשם בירורים החלפת ביטוחים וגרירת הרכב לבית.

אני חייב לציין שהבן אדם נראה בחור טוב, דתי ונשוי, והפעולה נעשתה מתמימות וטיפשות כנראה.

הרכב שחנה ושאותו הוא יצא לעקוף, כאשר התאוששנו כבר לא היה שם (ואני מקווה שיהיה לו מצפון בלילה וסיוטים לא בגלל שעמד שם, אלה בגלל שלא עצר לשניה לראות אם האנשים בסדר אלא ישר נמלט מהמקום!).

הנזק לטויוטה, צד מעוך, ללא פגיעת שאסי והדפנציאל שלו יצא מהמקום ועוד קצת ממה שראיתי.

הנזק לפג'טה, הלכה לעולמה, פרונט צד שמאל מעוך, שאסי מעוך ב 100% קיפול קטן בגג מה שמעיד שהרכב פשוט איבד את צורתו המקורית, מנוע שלם וזהו בעקרון.

מחר כל העיסוק עם הביטוח.

תמונות של הרכב שלי, של הרכב הפוגע ותמונה של הפניה....

הכי אירוני זה שאמא שלי מביאה לי עכשיו את הרשיון על שמי (טסט בעוד פחות מחודש).

הרכב היה אצל הבעלים הקודמים 9 שנים ואני לא רוצה לראות את הפנים שלו אם אני אספר לו על מה שקרה.

לילה טוב לכולם.

2163.JPG

19-05-08_1331.jpg

19-05-08_1330.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכי חשוב ששניכם בריאים ושלמים.

מה שבאסה הוא שאין לך ביטוח מקיף, ולא תוכל לקבל מחירון =\

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

יתקבל מה שיהיה, את הרכב אני משאיר אצלי למקרה ואקנה עוד XSI או למכור לחלקים.

בכל מקרה עם כל הכיף דיי ירד לי מהרכב, אחרי המחשבה מה היה קורה אם זה היה חזיתי, מה היה קורה לקופסת שימורים הזאת.

מחר מזמין שמאי להערכת הנזק ברכב.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עזוב , חוש הומור . לך תבין .

אתה יכול להמשיך בשרשור כאילו כלום לא קרה...

:wink:

עדיין לא נתקלתי בחוש הומור כאן אבל... D:

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

במידה ואין לך ביטוח מקיף, ובחור השני עלול להגיד שלא באשמתו ויתחיל משפט, אתה חייב בהקדם האפשרי להגיע למיון\רופא, ולקבל איזשהו מסמך רפואי, ואם יאשפזו אותך ליום יומיים אז רק הרווחת.

פורסם

היי עמית, מצטער לקרוא על התאונה המטופשת. טוב שיצאת ממנה בנזק מינורי, ושהרכב יהיה לך לכפרת עוונות.

יש משפט אחד בדבריך שרציתי להתייחס אליו באופן ספציפי:

אני חייב לציין שהבן אדם נראה בחור טוב, דתי ונשוי, והפעולה נעשתה מתמימות וטיפשות כנראה.

הדברים שכתבת אינם סותרים האחד את האחר. יש לא מעט בחורים טובים מבית טוב שפשוט לא יודעים לנהוג ועושים שטויות מסוכנות על הכביש, לרוב פשוט מחוסר מודעות והבנה של מעשיהם.

עובדה, דוגמה לכך אתה קיבלת ב-LIVE.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדברים שכתבת אינם סותרים האחד את האחר. יש לא מעט בחורים טובים מבית טוב שפשוט לא יודעים לנהוג ועושים שטויות מסוכנות על הכביש, לרוב פשוט מחוסר מודעות והבנה של מעשיהם.

עובדה, דוגמה לכך אתה קיבלת ב-LIVE.

אתה צודק לגמרי

לנסוע חמישים קמ"ש בכביש עירוני, בעיקול עם 0 ראות [הכל מתוך הדברים שבעל הפז'ו אומר] זו בהחלט טיפשות ראויה לציון. [ואני מתעלם מ"הבחנתי בזה מאוחר מידי" שמעורר את השאלה - אם ככה במה כן הבחנת?]

כולם מתרכזים ב"מה אם היתה תאונה חזיתית" אבל אני אתעכב על "מה אם מישהו היה חוצה שם את הכביש"

האם גם אז הפינה של הפז'ו היתה נמעכת כי הנהג לא נהג לפי תנאי הכביש או שמה קרביים של איזה בחור או ילד היו נשפכים שם...

לא בא להטיף מוסר - אבל לפני ששופטים מישהו, ראוי לנסות להסתכל פנימה - לבדוק איך שתי הילדות נהגו, ולא להאשים מייד את המכוערת עם הכיפה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם אם לעמית יש רשלנות תורמת, אין זה מוריד מאשמת נהג הטויוטה.

אולי עמית לא עשה דבר כדי להוריד את סיכוייו להיות מעורב בתאונה, אבל "המכוערת עם הכיפה" היא זאת שעברה עבירת תנועה שמלכתחילה גרמה לתאונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנסיך זה כביש עירוני אומנם אך זאת יציאה מאריאל, הנסיעה מותרת לכיוון היציאה בלבד, ליד אין בתי מגורים כלל וזה שטח מת. מצד אחד יש לך הר שרק עליו בנויים הבתים ואין מהם יציאה לרחוב, ומצד שני אין כלום. מצד הנסיעה שלי כלל אין מדרכה ומהצד השני יש מדרכה צרה.

מקום זה לא מיועד להולכי רגל, העיקול מוכר היטב אחרי שנתיים נהיגה בעיר.

אלעד אתה יודע... אחת המחשבות המפגרות שעברו לי כמה וכמה זמן אחרי התאונה זה: אם זה היה קורה לי עם הספרינט אחרי שיפוץ... הייתי קובר את עצמי חי.

בכל מקרה כרגע הייתי אצל עורכת דין להוציא הצהרה, הלאה הזמנת שמאי רכב.

הרכב שהיה מעורב איתי בתאונה שייך למועצה אזורית שומרון והיא רצתה שאני אגרור את הרכב שלי לשמאי של החברת ביטוח שלהם. סירבתי.

אני גם מתכנן להשאיר את הרכב אצלי ולא מתאים לי אח''כ לגרור אותו חזרה.

עמית.

19-05-08_1447.jpg

19-05-08_1446.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...