Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על שעון של Casio לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו היתי מסתדר עם השעון שיש בפלפון.

אני לקראת גיוס. ואני זקוק לשעון נוח ואמיד.

אשמח לשמוע את דעתכם על השעון של CASIO מדגם G-SHOCK.

המצורף בקישור: http://www.p1000.co.il/shop/Template...tionId=7695323

עד כמה הקניה כדאית והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב לשטח ולצבא במחיר הנל?

פורסם

השעונים G-SHOCK מצויינים ומאוד עמידים.

אני העברתי את השירות הצבאי שלי עם אחד הדגמים שלהם (סולארי),עשה את העבודה שלו מעולה,ועדיין עושה את העבודה שלו מעולה והוא נראה פשווט חדש למרות שעבר לא מעט שטח.

מה שכן,בהנחה ואתה הולך לעבור שירות קרבי,הייתי ממליץ לך בחום לקחת שעון דיגיטלי,כי האנלוגי אמנם יותר יפה מבחינה ויזואלית,אבל יש סיכוי שעם הדיגיטלי אתה תרוץ פחות..... (בקיצור- אתה צריך תצוגה גדולה וברורה של סטופר).

לגבי מחירים אני לא ממש בקיא,אבל מאמין שאם הצלחת למצוא אנלוגי במחיר הזה אין שום סיבה שלא תמצא דיגיטלי באותו טווח מחירים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שעוני Casio הם שעונים מעולים, אני משתמש בשעונים מתוצרת זו מאז שנות ה80 ואף עבדתי כשכיר אצל אחד מהיבואנים של קסיו בישראל.

Casio כבשו את מקומם בעולם {כמו הרבה חברות יפניות אחרות אז} ע"י אספקת מוצרים איכותיים/עמידים/עממיים במחיר סביר במיוחד בהשוואה למתחרים יוקרתיים.

המוטו של החברות האלה היה תמיד Anything you can do, we can do cheaper

ואכן, השעונים שלהם לעיתים "זולים" גם בחומרים.

להיות תמציתי:

כל שעון של קסיו שהוא רק דיגיטלי {מכל סדרה שהיא}, מומלץ בחום.

כל שעון שהוא גם עם מחוגים { "אנאלוגי"}, בניגוד לדגמים של יצרנים יוקרתיים יותר.

כל המנגנון המיכני עשוי מפלסטיק {כולל גלגלי השיניים} ולכן רגיש יותר למכות {גם אם G SHOCK} ולא מומלץ לחייל. עם זאת אני חייב לציין שלמרות שהוא מפלסטיק, הוא אמין ועמיד בשימוש סטנדרטי {אם אתה לא חייל ולא נוטה להפיל את השעון}.

פורסם

חביבי - בוא אני אחסוך לך הרבה סמוך-קומים.

קנה שעון דיגיטלי עם ספרות גדולות, סטופר - וחשוב תבדוק שהסטופר עובר את השעה (למרות שבקסיו זה לא אמור להיות בעיה אלא רק בשעונים זולים).

יתרון נוסף - תאורה חזקה עם כפתור גדול להפעיל אותה.

יתרון עוד יותר נוסף - שהשעון לי יהיה ענקי, שישב צמוד, אחרת אתה תגמור אותו בזחילות. אה - ובלי כל מיני פסי כרום למיניהם - נצנצים זה חסרון בצבא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצטרף לכל מה שאומרים החבר'ה מעליי ומוסיף קטנה משלי : כמה יותר זול,ככה יותר טוב.

תוודא שהשעון יהיה מסוג gshock וזהו,אתה לא צריך עשר מעוררים ושלוש עשרה אזורי זמן. שעון,וסטופר-זה כל מה שאתה צריך בצבא.

אז חבל להוציא כסף מיותר על יופי או פונקציות חסרות תועלת.

פורסם

אין צורך בשום G SHOCK , לי יש אחד שעלה לי בזמנו 600 ש"ח+- ובכלל לא הבאתי אותו לצבא.

חבל שיגנבו לך או שתאבד אותו , לך קנה קסיו שטוח כלשהו , עם תצוגה גדולה וכפתורים נוחים וסלאמת ( עניין של 200 ש"ח ).

מעל זה, באמת מיותר.

פורסם

אני את הטירונות שלי עשיתי עם שעון ב80 שקל שקניתי בסופרפארם - כפתור תאורה ענק, ספרות עוד יותר ענקיות - מה צריך בנאדם יותר מזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצטרף להמלצות לשעון ג'י-שוק.

אני את הטירונות שלי התחלתי עם שעון קסיו פשוט וזול. השעון החזיק מעמד יפה עד שהתחיל שלב הזחילות הרבות באימון מתקדם. הרצוע נקרעה בלי אפשרות תיקון...

אז כדאי מראש להשקיע 100 שקל יותר ולהצטייד בשעון מעולה ועמיד גם לזחילות וגם לתורנויות!!:twisted:

גיוס נעים....:arrow:

פורסם

במידה ואתה מתגייס לקרבי תקנה G-SHOCK.

מכיוון שהסטופר הוא החבר הכי קרוב אליך בטירונות, יש ל G-SHOCK דגמים בפונקציית הסטופר שמוצג השעון למעלה בקטן- מושלם.

חוץ מזה, תהנה! ואל תיהיה כוכב.

זה נכון

פורסם

טירונות +אימון מתקדם [ קרבי ]

הרבה הרבה שטח ושעון שעלה לי 20 שקל ועד עכשיו עובד.

לדעתי זה בזבוז של כסף השעונים האלה.

אבל זו בחירה שלך אחלה שעון.

פורסם

שעון מצוין, מאוד מאוד עמיד.

תגובה שלי בנושא ישן:

לי יש G SHOCK מאז כיתה ה', שזה 9 שנים בערך (אני חושב...). את אותו אחד, הכוונה. הוא כבר כולו שרוט ומשופשף, אבל הוא שירת אותי נאמנה עד לפני מספר שבועות (כולל בטירונות). הוא עדיין עובד מצוין, הסיבה היחידה שאני לא הולך איתו היא שחתיכת העור שמצמידה את "שארית" הרצועה לשאר השעון, נקרעה. בעקרון, אני מתכוון או להחליף רצועה, או לקנות G SHOCK חדש. זה יופי של שעון.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני העברתי את הטירונות והשירות הצבאי עם השעון הבא:

207.jpg

כל מה שאמרו כאן בקשר לסטופרים נכון.

חשובה תאורה כחולה וברורה בשטח, כמו כן חשוב שיהיה אטום למים וחסין מכות וחבלות.

כמו כן המסך עמיד בשריטות.

השעון הנ"ל עבר זוועות במשך 4 שנים בצבא ( עשיתי שנה קבע) באוויר בים , ביבשה, בשלג ומה לא....

ויצא לגימלאות בתום השירות.

שעון כזה עולה היום גרושים כחדש , תחשוב שהתגייסתי לפני כמעט 11 שנים וגם אז הוא לא עלה הרבה מדי.

עריכה:

מצאתי לך ב ZAP :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=15720

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם עכשיו אני עונד על היד את אותו שעון שאייל הציג בהודעה לפני (אותצו דגם בדיוק).

הוא אצלי כבר מספר רב של שנים ועבר בין היתר שרות צבאי עם המון שטח!

שעון מצויין ומומלץ!

• תוכן חדש...