Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם צריכים להניח תפילין כל חייהם בשביל להודות לקב"ה על כך שהם ניצלו ויצאו ללא פגע! רק שמירה של הקב"ה יכולה למנוע מהם מוות במקרה כזה! ונכון, יש שיחלקו עלי, אך זו האמת!

גם אם אלוהים התערב איכשהו (והוא ממש לא!), לא נראה לי שהמטרה שלו היא שהם יתחילו לבזבז יומיים בשנה (בממוצע) בללקק לו ולהגיד לו כמה הוא טוב וגדול ומדהים.

חוקי הפיזיקה קיימים תמיד ואי אפשר לעקם אותם, גם לא אלוהים יכול, אז אל תדבר שטויות.

הערות כאלו מעליבות אותי כאדם ראציונאלי.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שני דברים עקריים:

1. לדעתי המהירות הייתה נמוכה ביותר ואם עכשיו החבר אומר שהוא נכנס ברמזור ב110, עוד שנה המהירות תהיה 120 והיא גם תיגדל כל שנה - תופעה רגילה ונורמלית לחלוטין של הגזמה סיפורית.

2. בשביל לתבוע צריך קשר סיבתי בין ההפרה (כרית האוויר שלא נפתחה) לנזק שקרה. אם לא קרה נזק (הם יצאו ללא שריטה) אז מהי בדיוק מהות התביעה? מה היה קורה אם?- זה לא עובד ככה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשביל לתבוע צריך קשר סיבתי בין ההפרה (כרית האוויר שלא נפתחה) לנזק שקרה. אם לא קרה נזק (הם יצאו ללא שריטה) אז מהי בדיוק מהות התביעה? מה היה קורה אם?- זה לא עובד ככה.

עידן

+1 מסכים בהחלט.

אם כי הנסיון מלמד, שלכל תביעה ולו ההזויה ביותר, יימצא עורך הדין שיטען בלהט בשם מרשו (וגם לטובת חשבון הבנק שלו).

פורסם

אם הם הסתובבו והחלק האחורי של הרכב נפגע, אין סיבה שהכריות ייפתחו. יכול להיות שהרכב פעל בדיוק כמו שצריך ויכול להיות שלא. אין לנו מידע בשביל להחליט, ועד אז, כל מה שנגיד יכול להיראות כהשמצה שלא מבוססת על עובדות.

החלק האחורי? הפגיעה היתה כמה מקדימה שאפשר

TFSI Power

פורסם
גם אם אלוהים התערב איכשהו (והוא ממש לא!), לא נראה לי שהמטרה שלו היא שהם יתחילו לבזבז יומיים בשנה (בממוצע) בללקק לו ולהגיד לו כמה הוא טוב וגדול ומדהים.

חוקי הפיזיקה קיימים תמיד ואי אפשר לעקם אותם, גם לא אלוהים יכול, אז אל תדבר שטויות.

הערות כאלו מעליבות אותי כאדם ראציונאלי.

יוסי ידידי!

אני אדם מאמין. אתה אולי לא. יש עוד הרבה כמוני, ועוד הרבה יותר כמוך. על כך אנו יכולים להתווכח על עלות השחר. אך דעתי ודעתך ניתנות לשינוי. אני, כאזרח מן השורה (לפני כמעט חודשיים היה לי יומולדת 16), דוגל בנתינת זכות השמיעה (מושג משפטי, אני לומד את זה, כן.). אני מבקש ממך סליחה על כך שהעלבתי או פגעתי בך.

אך דבר אחד פגע בי, ואני מאמין שבעוד אחרים: אם אתה חושב שזה שטויות, אני לא. לכן, אל תכנה את דברי כשטויות, משום שזה פוגע.

אלמנט.

פורסם

אלמנט, אדם שמזלזל בצורה כזו בקהילה שלמה לא זכאי להקרא "ידיד".

הערות כאלו מעליבות אותי כאדם מאמין.

פורסם

רגע! בואו נעצור את זה פה! מפה זה מתדרדר, ואין לי כל רצון שהשרשור הנ"ל יהפוך לשרשור של דריש בעניין חמץ בפסח.

* ד"א - בשבילי כל אחד הוא ידידי, בין אם הוא מוסלמי/נוצרי/יהודי/צ'רקסי/ווט אבר. אלא אם כן אני מכיר אישית את אותו הבנאדם, והוא עשה משהו רע לי או לאחד או יותר ממכריי.

פורסם
חברה מה ניסגר איתכם? הרכב ניכנס ב110 ברמזור ובקיר,הרכב טוטאל לוס!!! אם במצב כזה הכריות לא ניפתחות אז באיזה מצב הן ניפתחות?

כמו שכבר אמרו לך - אם הרכב היה נכנס בקיר ב-110 קמ"ש אז שום כרית אוויר לא הייתה עוזר. הרכב וחברים שלך היו נראים כמו אקורדיון.

בפגיעה עם חזית\פינת הרכב בקיר\עמוד:)

קרה לי מקרה דומה בעבר, קיר + עמוד , ששום כרית ברכב לא נפתחה, וזה היה קצת יותר מהר מהם:)

הרכב טוטאלוסט ואני בלי מצמוץ.

אפשרי - בהרבה מכוניות פתיחת כרית האוויר מושפעת גם מחיישנים המזהים מיקום הנוסעים ברכב או מחיישנים המזהים מיקום פגיעה ופותחים את כריות האוויר הרלוונטיות, כך יכול להיות שפגיעה בצד ימין לא תפתח את כרית האוויר של הנהג, למשל.

אתם כנראה לא מבין מה זה תאונה חזיתי ב110 קמ"ש מול קיר.

קחו לכם סרטון ריסוק של EURONCAP, תראו איך הם מכניסים רכב בקיר ב60 קמ"ש, עכשיו תכפילו את הנזק.

אם הם יצאו בלי שריטה - בטוח שיש מישהו שהם חייבים להודות לו, אני הייתי שולח מכתב תודה למאזדה שהצילה את חיי המפגרים.

זה לא "תכפילו את הנזק" - זה הרבה יותר מפי שתיים. הרבה הרבה יותר.

ראשית הייתי נזהר בהצהרה על 110, מאחר והארוע המדובר קרה בגבעתיים, כצנלסון פינת ערבי נחל, מקום שאם נוסעעים במהירות הנ"ל לא רק שמדובר בלמעלה מפי 2 מהמהירות המותרת, כנראה שאתה די אידיוט. ראיתי את הרכב בתוך הקיר, אזורי הקריסה הקדמיים קרסו כמו שצריך, אמנם היתה מכה בשילדה אבל עיקום הרכב לא עבר את הגלגלים הקדמיים, והערכה שלי שהמפגש עם הקיר לא היה במהירות רבה מידי, ואם זה אכן היה במהירות המדוברת, אני מאחל לחבר שלך שלילה ומאסר לכל ימיו.

או, נראה לי שכאן מגיע קול ההגיון. מעבר לעובדה ש-110 בתוך העיר זה פשע, נראה גם שמדובר בהגזמה די גדולה של המהירות אם עיקום הרכב לא עבר את הגלגלים הקדמיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני כשנה דוד שלי ואשתו עברו תאונה, בהתחלה זה נראה שהם יצאו רק עם שריטות קלות. אחרי יום-יומיים התחילו כאבים והופיעו סימנים מהחגורה על הבטן.

לא זוכר בדיוק מושגים, אבל יש איזה חומר שהגוף משחרר והאדם לא חש בכאבים בהתחלה, אבל כמה זמן אחרי מתחילים כאבים (לא הקשבתי באותו שיעור ביולוגיה :oops:).

פורסם

גם אני חושב שזהו אדרנלין. הוא גורם לאלחוש המקום הפגוע, ואז לאט לאט כשהוא "מתנדף" מהאיזור הפגוע, האיזור מתחיל להתעורר, ואז לכאוב. בעצם אדרנלין פועל על מע' העצבים.

זה דומה לאפקט ההרדמה אצל רופא שיניים.

פורסם

1) שום תביעה ושום בטיח, אם כבר לתבוע אותו שנסע במהירות כזו באיזור כזה ועשה תאונה והרס רמזור וקיר יפיפה (עילה לתביעה? :)).

2) שיודה למאזדה על שהצילו את חייו.

3) עברתי תאונה עם מאזדה 3, הייתי הנוסע כשהרכב נכנס בקיר ב65 קמ"ש בצד שלי.

הקורות קרסו והרכב התעקם בדיוק היכן שהיה אמור, היה פיזור אנרגיה מצוין.

הרכב בטיחותי מאד (יחסית כמובן) למיטב נסיוני, בעל 4 כוכבי בטיחות בהתנגשות חזיתית.

בקשר ל110 קמ"ש, BULLSHIT, אולי זה היה בפעם האחרונה שהוא הסתכל על הסקאלה...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

") שום תביעה ושום בטיח, אם כבר לתבוע אותו שנסע במהירות כזו באיזור כזה ועשה תאונה והרס רמזור וקיר יפיפה (עילה לתביעה? :smile:)."

אז אני אציין שוב,

אם כריות האויר כן היו צריכות להפתח ולא נפתחו... זו עילה לתביעה עם סיכויים מאוד גדולים לזכות!

GS300.

פורסם

אני לא אחדש כלום אבל אין שום סיכוי שמדובר ב-110 קמ"ש. מהירות כזו לתוך עמוד ואז קיר זה מינימום צמח לכל החיים.

• תוכן חדש...