Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני בהתלבטות של צבע לפני קניית הרכב סוזוקי סוויפט.

מה אתם אומרים יותר יפה: אפור עכבר או כסף?

מצד אחד הכסף יותר בהיר אז האוטו יאגור פחות חום אך מצד שני האפור עכבר יותר מיוחד ופחות נראה על הכבישים, שלא כמו הכסוף שזה צבע של כמעט כל אוטו שני.

מה אתם אומרים?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

להפך אפור עכבר זה כל אוטו שני על הכביש, והוא גם פחות יפה,

היתי הולך על הכסף יותר נחמד ויפה.

וחוץ מי זה לא יקרה כלום אם הצבא כהה ואוגר קרני שמש כל זה שטויות.

פורסם

אני חושב שזה תלוי איזה סוויפט לקחת. אם יש לך את תוספת הניקלים סביב הפנסים, אז יותר יפה אפור עכבר כי הכסף גורם לניקלים להיעלם.

אם אין לך את הניקלים אז האפור-עכבר ממש משעמם ואז לדעתי עדיף את הכסף.

זו רק דעתי, טעם וריח.

קח מה שנראה לך יותר יפה - בסוף אתה צריך לחיות איתו בחנייה.

פורסם

עוד דעות? (אני בנתיים עדיין נוטה לכיוון הצבע שבחרתי בהתחלה)

(והאוטו בלי ניקלים)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
לפי דעתי שחור עם הניקלים הכי יפה.

הניקלים מוסיפים משהו לרכב, אך על כל חלק רוצים מחיר מסויים שאם אני מחבר את כל הסט העלות היא לא זולה ככה שכרגע אני מוותר על זה.

הופיע כחול (לא כהה) באתר של סוזוקי סוויפט בחול אך לטענת הסוכנות היצרן שינה את הצבעים במודל החדש וגם צלחות המגנזיום שונו (אכן שונה).

אז נשאר לי כסף או אפור עכבר (ממה שאני מתלבט), וכרגע אני נוטה ללכת על הכסף.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כמעט ולא תבחין בהבדל בכל הקשור לאגירת חום. זה גם לא משהו ששתי דקות עבודה של מיזוג לא יפתרו. אם לדבר על יופי אז אפור עכבר לדעתי צבע יפה יותר, וזה גם הצבע אותו אני הייתי בוחר. אם לדבר על פרקטיות (עד כמה רואים שריטות, עד כמה רואים לכלוך) אז הכסוף יהיה עדיף.

פורסם

מהסתכלות חוזרת על הצבעים האפשריים ישנם גם לבן ותכלת בהיר קצת כסוף

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
יש כזה צבע אפור מיטלי מיוחד קצת כהה,אם תשיג את הצבע הזה...לדעתי,אין עליו:)

זה אפור עכבר...

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

למרות שהשרשור מעט הזוי, אמליץ על אדום דווקא - הרכב קטן אז בצבע אפור כהה הוא ייעלם ויהיה סתמי, וזה עוד כלום לעומת הסתמיות שלו בצבע כסף (או בשמו החדש - "תביא אחד בצבע ליסינג, בלי ניקלים ועם ג'נטים").

דווקא באדום לוהט הסופר-מיני (או שמא - מיני) נראית טוב בהרבה.

אגב - ראיתי הים אחת, ומעל האיתות הצידי היה רשום לה כמובן VVT (כאילו שברכב ספורטיבי עסקינן...) ומתחתיו זוג "כנפיים" דומות ביותר לכנפיים שבסמל המיני ה"אמיתית". ואם זה לא חיוקי, כמו-גם הצורה של הסוויפט בכלל, אני כבר לא יודע מהו חיקוי!

חג עצמאות שמח, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
למרות שהשרשור מעט הזוי, אמליץ על אדום דווקא - הרכב קטן אז בצבע אפור כהה הוא ייעלם ויהיה סתמי, וזה עוד כלום לעומת הסתמיות שלו בצבע כסף (או בשמו החדש - "תביא אחד בצבע ליסינג, בלי ניקלים ועם ג'נטים").

דווקא באדום לוהט הסופר-מיני (או שמא - מיני) נראית טוב בהרבה.

אגב - ראיתי הים אחת, ומעל האיתות הצידי היה רשום לה כמובן VVT (כאילו שברכב ספורטיבי עסקינן...) ומתחתיו זוג "כנפיים" דומות ביותר לכנפיים שבסמל המיני ה"אמיתית". ואם זה לא חיוקי, כמו-גם הצורה של הסוויפט בכלל, אני כבר לא יודע מהו חיקוי!

חג עצמאות שמח, מיקי.

זה מה שטוב באוטו, הוא אמנם לא המיני האמיתית אך יש דמיון רב ביניהן.

בקשר לצבע, אני לא חושב שהיה פעם כזה דבר, אני כבר שבועיים חושב על הצבע כי תכננתי כחול רגיל ומשום מה אמרו לי שהיצרן שינה צבעים וכרגע הכחול היחיד שיש הוא כחול כהה והוא יגיע רק באוגוסט:S.

אני עדיין מתלבט, נקווה שנמצא משהו בזמן הקרוב.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
זה אפור עכבר...

לא.זה לא האפור עכבר.אפור עכבר לדעתי ממש לא יפה.זה טיפה יותר כהה מכסוף..קשה להסביר כי זה צבע ממש מיוחד.נראה לי למישהו מהפורום הייתה פה גולף tdi בצבע שאני מדבר עליו אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...