Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!שמתי לב לסימני צבע שכנראה זה צבע ביתי והושפרץ בטעות על הפח של הרכב. ניסיתי לגרד טיפה עם הציפורן בעדינות ובקושי הצלחתי כי גם פחדתי על הפח של האוטו. מה אפשר לעשות?כנראה שזה לא צבע ביתי רגיל כי זה היה ממזמן יורד אפילו במים... אולי צבע שמן,אין לי מושג.בקיצור מה אפשר לעשות?תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

שפוך מים רותחים לאט לאט על הצבע כדי שהוא יתרכך ונסה לשפשף עם ספוג כמו של המקלחת משהו עדין.

לא לנסות חומרים ממיסים כמו אציטון,טרימפנטין וכד'!

פורסם

אפשרות אחרת, שעולה בכסף, הנה לפנות למקומות מקצועיים המבצעים דיטיילינג כדורשיין בחיפה, אוטו פיקס בהרצליה,

קלין קאר בפ"ת וכו'. שם עם חומרים מתאימים, ציוד, ידע ועבודה סבלנית משיגים תוצאות מצוינות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נכון מאוד- בכל יום שעובר הצבע "נדבק" חזק יותר וקשה נורא להוציא

אותו, ואל תלך רחוק- בדר"כ כל לכלוך על האוטו שלא מנקים אותו מיידית, לאחר

מכן קשה יותר להסירו.

בהצלחה ותעדכן :)

פורסם

גש למוסך אלפא פחחות וצבע , יטפלו בזה .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

לגבי המים הרותחים... זה בטיחותי לשפוך ככה על הצבע של האוטו מים רותחים? הוא לא עלול לקבל עיוות כלשהו או "מריחה"? (הצבע של האוטו)

ולגבי "הצבע עלול להידבק יותר", ד"א לא אמרתי שקניתי את האוטו ככה מישהו.זה לא שזה קרה לי עכשיו ורק עכשיו שמתי לב לזה.

עוד משהו,ניסיתי עם מחק רגיל לבן,והמחק אמנם לאט לאט לאט מוריד את הצבע אבל לפעמים צריך לשפשף יותר חזק ואני לא רוצה יותר מדי להתעסק עם הצבע של האוטו גם. שלא יוריד לי מהברק של הצבע של האוטו וכד'.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

השתמשתי בצמר גפן ומעט טרמפנטין וזה הסיר מיד את הצבע, לאחר מכן שטפתי את האיזור ומרחתי וקס.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הייתה לי מדבקה מכוערת "שמור מרחק" שהייתה דבוקה כאילו שריתכו אותה, היא הייתה דבוקה על דלת תא המטען, שפכתי מים רותחים בכמויות מאוד גדולות גם על הפגוש כדי להסיר עוד מדבקה שמישהו הדביק לי ולבסוף המדבקות הוסרו בשלמותם ללא כל נזק לצבע.

לדעתי מים רותחים לא יגרמו לנזק כי ניסתי את זה.

טרימפנטין הינו חומר ממיס צבע וזה מסוכן אני לא הייתי מנסה את זה.

פורסם

לא שווה להסתכן בעבור זה, עדיף ללכת לבעל מקצוע (או לאוראל RS) :wink: ולשלם כמה זוזים ע"מ להיות על ה- SAFE SIDE.

(ועל הדרך לעשות גם פלסטלינה / פוליש / ווקס וכו שזה תמיד רעיון טוב).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן,הציעו לי גם לעשות פוליש ואמרו שזה גם מוריד על הדרך את הטיפות צבע.אבל- אמרו לי באותה נשימה שעצם זה שעושים פוליש,אז זה מוריד שכבת צבע.כלומר,זההיעוד של הפוליש.האם זה נכון? ככה עובד הפוליש?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אכן כך, פוליש מוריד שכבה דקיקה מאוד של הצבע (מן הסתם פוליש לא עושים כל יום).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...