Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים - יוקוהמות V500 לעומת ברידג'סטון GR50

guy.a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש מבצע באוטו דיפו .רבעית צמיגים יוקהמה 186X60R14 נמכרים תמורת 1000 ש"ח כולל התקנה ואיזון .הדגם הואV500 שהוא המחליף של 539 השאלה האם המחיר הגון ואיך הצמיג לעומת בריגסטון GR50???

* אני חאפר שלא יודע לכתוב כותרת *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצב שהמחליף של ה-A539 נמכר ב-1000 ש"ח במידה הזאת לרביעיה. מה שמוביל אותי להאמין שזה צמיג נחות יותר ולא המחליף (מה גם שלא שמעתי שהפסיקו את ה-A539).

אני מוכן לשער שפשוט אמרו לך באוטו דיפו שזה הצמיג המחליף, וכאן המקום כנראה להגיד שעובדי אוטודיפו מבינים במה שהם מוכרים לא יותר ממה שאמא שלי מבינה. שזה כלום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הפרופיל כן נראה ספורטיבי לדעתי.

הדגם הזה הוא סוג של AVS. כמו הAVS SPORT.

אריאל, בדוק בקטלוג DEMON TWEEKS הוא מופיע שם כצמיג ספורטיבי לכל דבר.

ציטוט:

"tyre technology at it's best. A brand new high performance tyre from Yokohama available in a range of the most popular sizes. Massive levels of grip in wet or dry conditions"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מסווג לHigh-Grade Passenger Cars אז כנראה שהוא מהווה פשרה בין יכולות דינמיות לשקט...

הוא לא מהווה מחליף לA539 כי הוא לא "בסידרה" שלו. הוא (כנראה) כן מהווה מחליף מבחינת היבוא של אוטודיפו.

עכשיו רק נותר לקבל חוות דעת עליו.

מביקורות שהספקתי לקרוא בעשר דקות האחרונות - זו כנראה עיסקה מעולה ב1000 ש"ח.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מסווג לHigh-Grade Passenger Cars אז כנראה שהוא מהווה פשרה בין יכולות דינמיות לשקט...

הוא לא מהווה מחליף לA539 כי הוא לא "בסידרה" שלו. הוא (כנראה) כן מהווה מחליף מבחינת היבוא של אוטודיפו.

עכשיו רק נותר לקבל חוות דעת עליו.

מביקורות שהספקתי לקרוא בעשר דקות האחרונות - זו כנראה עיסקה מעולה ב1000 ש"ח.

אם זה צמיג טוב למחיר ויש אותו בכל הסניפים אני מתכוון לקחת, מזמן הרכב דורש צמיגים חדשים,וכבר חיפשתי משהו פחות או יותר במחיר הזה ומישהו שנותן תשלומים.... אתם אומרים שווה ללכת על זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...