Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי מרצדס 190e

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תמונה של שלושת הלוחצות:

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=178

רק שתים גודשות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בעבר, משך כמה שנים היה לי מנוי ל-QUATTRORUOTE

(נמקר במיליוני העותקים לחודש)

שם פורסם כל חודש מחירון (באיטליה) עם תוצאות סקרי אמינות על פי מעידה מסופקת ע"י המנוים.

ה190E היה רכב אחי אמין בזמנו. (כל הרובריקות היו בירוק)

כמובן שמספר תקלות ברכב בן 20 גדול יותר מי מספר תקלות ברכב חדיש.

פורסם

ברשותי גירסת ה2.0 אין טענות לגבי כוח ומשיכה... עדיין סוחבת יופי בעליות של ירושלים ומשאירה הרבה רכבים מאחור גם בלי לקרוע את המנוע. ואני בכלל לא אוהב לאמץ את האוטו. כשבדקתי צריכת דלק זה היה 1 ל10.

לגבי חלפים, זה רכב ישן כך שאני מניח שעדיין עולה פחות להחזיק אותו מרכב חדש. תמיד היו לי רכבים גרמניים אז אין לי מושג איך זה בהשוואה לרכבים מהמזרח. כמו כן צריך לדעת איפה לקנות ואיזה חלקים. אני מודה שאת זה אני לומד בדרך הקשה...

לגבי המראה, בעיני זוהי אחת המוצלחות של מרצדס. בזמנו שהייתי ילד היא שבתה את ליבי ולקח לי 15 שנה עד שהגשמתי את החלום.

למי שגר באיזור ירושלים צפויים עיכובים רבים במחסומי משטרה. מי שגר באיזור תל אביב... טוב פה, זה אחרת ;)

שורת סיכום: אין, אין עליה! ואני כמובן לא אובייקטיבי.

נ.ב

מומלץ לחפש אחת שטופלה באהבה על ידי בעליה הקודמים ולא EX מונית חבוטה או כל וורסיה אחרת של רכב מוזנח.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

תראה אני מכיר המון קבלנים שרכשו את הדגם

ראוי להגיד שהדגם מוצלח מאוד.

הבעיה מתחילה מכאן:

1. רכבים מסוג מרצדס בדגם 190E במצב שמור מאוד לא ימכרו מתחת למחירון למרות שזה אוטו שנמכר תמיד מתחת למחירון משום שיש לו ירידת ערך.

2. ביטוח של אוטו כזה שנת יעלה כפול מאוטו יפני.

3. אם מסתדרים בביטוחים היכן הדלק היכן הטיפולים , כל טיפול של מרצדס זה חתיכה קנס כספי בכיס.

ובמרצדסים חייבים לטפל במוסך מורשה ולא מוסכי חוץ חאפרים כי זה לא הולך, נגיד ונומר שאין המון מכונאים שיודעים לדעת על מנועי מרצדס אז קח בחשבון את מה שאני כתבתי.

בהצלחה.

פורסם

ובמרצדסים חייבים לטפל במוסך מורשה ולא מוסכי חוץ חאפרים כי זה לא הולך, נגיד ונומר שאין המון מכונאים שיודעים לדעת על מנועי מרצדס אז קח בחשבון את מה שאני כתבתי.

בהצלחה.

דוקא במקרה הזה מוסכים מורשים לא ממש עוזרים. הם כבר לא מכירים את הרכב הנ"ל (מניסיון).

לגבי החלפים המקוריים, גיליתי שאפשר לפעמים לקנות את אותו חלק שמיוצר על ידי יצרן כלשהו בלי לשלם על העטיפה של מותג הרכב. אני גיליתי את זה בדרך הקשה... והיקרה.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

• תוכן חדש...