Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על צמיגים - HERO TYRES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי לרכוש צמיגים תוצרת חברת - HERO TYRES מי יודע פרטים על איכותם? או ניסיון אישי סוג הצמיג: MILANZA - 185/55 R15 82V היבוא: טיים-טאייר בע"מ. ארץ היצור סין. "לפי הכתוב באתר היבואן - החברה מאושרת על ידי משרד התחבורה עובדת בתאום עם מכון התקנים ..." / 4 שנות אחריות.

אודה לקבלת התייחסות

ב ב ר כ ה איל

פורסם

לצערי הרבה יצא לי ניסיון עם צמיגים האלו, רק במידה אחרת. הרכב שלי נקנה עם צמיגים האלו ודבר הראשון שעשיתי - החלפתי אותם.

מבחינת איכות, אין להם שום דבר משוטף לצמיגים נורמליים, רק מבחוץ הם ניראים דומים לצמיגים. הגומי מתייבש מהר ואין מה לדבר על אחיזה - אלא אם כן אתה אוהב דריפטים על מישטח ישר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
הוצע לי לרכוש צמיגים תוצרת חברת - HERO TYRES מי יודע פרטים על איכותם? או ניסיון אישי סוג הצמיג: MILANZA - 185/55 R15 82V היבוא: טיים-טאייר בע"מ. ארץ היצור סין. "לפי הכתוב באתר היבואן - החברה מאושרת על ידי משרד התחבורה עובדת בתאום עם מכון התקנים ..." / 4 שנות אחריות.

אודה לקבלת התייחסות

ב ב ר כ ה איל

האם הצמיגים נקנו בסופו של דבר?

ובאיזה מחיר?

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

זה שיש אישור משרד התחבורה לא מעיד כלום על איכות הצמיג.

הרבה צמיגי זבל מאושרים ע"י משרד התחבורה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני מכיר שני אנשים שהיו מספיק "גיבורים" לרכוש את התוצרת הזו.

איך אחד מהם אמר "שילמתי 100 ש"ח על כל צמיג (יש לו איזו הנחה) וגם זה היה יותר מדי למה שהם שווים"...

צמיגים זה הקשר היחיד שלך לכביש, זה הדבר האחרון לחסוך בו.

אם כל המערכות ברכב תקינות אבל לצמיגים אין אחיזה - מה עשית בזה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צמיגים כאלה אני ממליץ לכאלה שחותכים אותי בכביש פעם ב-, אני מסנן לעצמי "חת'כת ז*ל אמן תקנה צמיגי HERO MILANZA ותפטור אותנו מעונשך..:twisted:"

ועכשיו ברצינות. קניתי את הרכב שלי - 306 XSI, עם זוג כאלה מאחור וזוג סינים אחרים מקדימה, והרכב עבר בשלום 2-3 טיולי כבישים מפותלים של מועדון PSI, ואפילו אחזו יחסית די טוב בסיבובים. סתם אנקדוטה :wink:.

מצד שני על הרכב הזה כנראה שכמעט כל צמיג יאחוז טוב יחסית.

ברור שלא לגעת, אין מתנות חינם במיוחד בסין.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...