Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך הדגם הנ"ל של ZAPCO

.Zapco I-2100 - iForce Series 2 CH

מישהו התנסה איתו, שמע עליו?

המגבר יגביר סט קומפוננט של MOREL DOTECH OVATION עם MT22

כמה נתונים על המגבר

Stereo, 4 ohms: 2 x 100 Watts

Stereo, 2 0hms: 2 x 175 Watts

Mono, 4 ohms: 1 x 350 Watts

T.H.D. :

Frequency Response: 10 - 25KHz

S/N Ratio: >90dB

Channel Separation: >50dB

Dimensions: 13"L x 9.9"W x 2.25"H

תודה,ויום טוב.

פורסם

אחלה מגבר.

שים את הסימבלינקים שלו,מין כבלים מיוחדים שמחליפים את הRCA,ורק תהנה.

שים לב לחתימה שלי.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לפי זכרוני זו הסדרה הנמוכה של זפקו.

תלוי מה המחיר של המגבר. כי אולי יש דברים טובים יותר במחיר הזה.

בעיקרון מגברים טובים. הסדרות הנמוכות פחות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אחלה מגבר.

שים את הסימבלינקים שלו,מין כבלים מיוחדים שמחליפים את הRCA,ורק תהנה.

שים לב לחתימה שלי.

תודה,

מה זאת אומרת מחליפים את הRCA?

יש יציאה כזאת מהHU? איפה ניתן להשיג?

איך הם נראים?

תודה.

הסימבלינק של זאפקו הוא בסה"כ ממיר מסיגנל UNBALANCED לסיגנל BALANCED, דבר המבטיח אות נקי מרעשים.

אחרי ה-HU מתחבר ממיר מ-RCA ל-9PIN MINI-DIN ובצד השני לפני המגבר, ממיר הפוך ו/או חיבור ישיר למגבר בחלק מהמגברים של זאפקו.

פורסם

זאת הסדרה הנמוכה שלהם , בעבר כששאלתי הציעו לי לא ללכת עליו , גם כי הוא חלש יחסית , וגם כי תג המחיר שלו לגמרי לא מצדיק זאת , אתה משלם פה רק על המותג .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
תודה,

מה זאת אומרת מחליפים את הRCA?

יש יציאה כזאת מהHU? איפה ניתן להשיג?

איך הם נראים?

תודה.

אם אתה מגיע למפגש אתה יכול ליראות אותם אצלי {אני עם הונדה פרלוד צבע ירוק מגעיל}:-)

ככה זה ניראה

SLDIN-T.F[1].jpg

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שמעתי רשמים טובים מאוד על הסדרה הזאת, כמובן, ביחס למחיר הם קצת יקרים אבל עדיין המוצר בפני עצמו מוצר טוב אפילו טוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מגברי זאפקו הם בהחלט השג הנדסי.

זאת הסידרה הנמוכה שלהם היא לא באמת מכניסה אותך לעולם הזאפקו שמלא בכוח וסיגנל באלנסד.

בסידרה הנ"ל אין את האופציה בין בלאנסד ל-אנבאלנסד יש כניסות RCA רגילות.

סה"כ כמו שאמרו כמוצר המגבר בהחלט איכותי! וגם עושים עליו מבצעים מדיי פעם בשביל להכניס את השם לשוק וכו'..

אז לדעתי קנייה שווה בהחלט! במיוחד שאתה לא מגביר מורל אליט או משו.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לי יש מגבר של זאפקו I450 מסדרת IFORCE והוא מגבר פשוט מצויין ושווה כל שקל

אומנם יש לי את החיבור של האנבאלאנס ובאלנס אבל הוא מחובר כרגע רגיל ועושה אחלה עבודה

פורסם

עכשיו שאתם אומרים את זה, בEQ5 יש לי יכולת המרה לבאלאנסד - אני אנסה את זה מתישהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...