Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה

dudico
שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הבעלים של הרכב שאני הולך לראות אומר שהוא מטפל במוסך מורשה של היבואן. אם אני רוצה לראות את היסטוריית הטיפולים האם אני צריך לגשת איתו למוסך בו הוא מטפל או שמספיק לגשת לכל מוסך מורשה של היבואן ושם יהיה להם את כל המידע במחשב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבקש מבעל הרכב הנוכחי לגשת לפני שאתה מגיע למוסך ולהוציא תדפיס של כל הטיפולים שבוצעו ברכב.

ככה תוכל גם לראות אם בוצעו בזמן ובק"מ הנכון וגם לדעת האם מד הק"מ "טופל" בגלל שבטפסים האלה גם רשום ק"מ מדוייק שהרכב עבר בין טיפול לטיפול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי רוצה לגשת ביחד איתו למוסך. השאלה היא האם אני יכול לגשת לכל מוסך מורשה של היבואן? האם יש תקשורת או database מסודר שאליו יכולים לגשת כל המוסכים המורשים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא כל מוסך יסכים לספק לך את הנתונים הנ"ל. הייתי במוסך מורשה עם בעל הרכב שקניתי ממנו ולא היו מוכנים לתת לי את ההיסטוריה.

יואב

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או האם בוצעו טיפולים חשודים\מיוחדים\מוקדם מידי(שחיקה מוגברת) היכולים להצביע על בעיה מסוימת או כרונית.

אי ביצוע טיפולים יכולה גם להצביע על הזנחה של הרכב - למשל שלא בוצע טיימינג בזמן\בכלל. מכאן ניתן להקיש איך התיחסו לרכב בכלל.

והאם בוצעו טיפולים מיוחדים וחשובים שימנעו בעיה מראש (בעצם דומה לטיימינג) - למשל כריות בולם ב XANTIA. לפעמים "שוכחים" לבצע את הטיפולים הנ"ל.

יואב

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מוסכי היבואן מקושרים ביניהם, כך שאפשר להוציא את המידע גם ממוסך שבעל הרכב לא טיפל בו. אם בעל הרכב מגיע איתך ומציג תעודה מזהה, אין סיבה שיסרבו להוציא לו היסטוריית טיפולים. לפני כחודש וחצי לקחתי 2 רכבים לבדיקה לפני קנייה ולשניהם הוצאתי היסטוריית טיפולים ממוסך היבואן (ביחד עם בעלי הרכב כמובן), כשבאחת הפעמים זה נעשה ממוסך שבעל הרכב לא ביקר בו מעולם.

• אהבתי 1

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מוסכי היבואן מקושרים ביניהם, כך שאפשר להוציא את המידע גם ממוסך שבעל הרכב לא טיפל בו. אם בעל הרכב מגיע איתך ומציג תעודה מזהה, אין סיבה שיסרבו להוציא לו היסטוריית טיפולים. לפני כחודש וחצי לקחתי 2 רכבים לבדיקה לפני קנייה ולשניהם הוצאתי היסטוריית טיפולים ממוסך היבואן (ביחד עם בעלי הרכב כמובן), כשבאחת הפעמים זה נעשה ממוסך שבעל הרכב לא ביקר בו מעולם.

אחלה, תודה על התשובה המפורטת!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...