Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש ולמי שמכיר או יודע...

מה אתם אומרים? הוורסו למשפחה של שני ילדים קטנים (כלומר, כסאות בטיחות מאחור +עגלה וציוד בבגאז') תעשה עבודה טובה?

אני יודע שמקום האחסון גדול (אפשר להכניס לשם מכונת כביסה...)אבל כיסאות בטיחות מאחורה?

ומה לגבי הסחיבה? האם תהיה טובה גם מחוץ לעיר, עליות? עקיפות?

אין לי יומרות ולא חשובה לי כ"כ חווית הנהיגה. אני רוצה רכב שיקח אותי מנקודה א' לב' ביעילות המירבית...

אני אמור לקחת אחת לבדיקה ביום ו' , אז שאלה בעניין זה, מכון מבדק בהרצליה, רציני? אמין? כמה עולה בדיקה לרכב כזה?

שמעתי גם שאפשר להשיג קופון הנחה לשם , מישהו מכיר?

תודה מראש לעונים!!!

שחר

פורסם

אין בעיה לשים שני כסאות בטיחות מאחור. הסחיבה סבירה, מחוץ לעיר קצת עצל אבל סה"כ מדובר ברכב עירוני, אין מה לעשות.

מבדק בהרצליה נחשב אמין וטוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתאים, אבל הרכב בעליל לא נוח, ובגלל הגודל מאחור הנ"ל משמש כקופסאת תהודה למנוע הצרחן של הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רק אל תצפה לכוח מתפרץ בעליות.

אם אתה מתכוון לרכוש את הרכב לנסיעות בין-עירוניות רבות, הייתי ממליץ לך לפזול לכיוון שונה. אבל בשביל רכב עירוני שמדי פעם צריך לשנע את המשפחה מחוץ לעיר, היאריס בהחלט תעשה את העבודה בכבוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...