Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב. (תקציב: 10-11 אלף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מומלץ בסכום כזה ?

רכב ראשון.

-יש הבדל ב"איכות" האוטו בסכום כזה בין אוטומט לידני ? (באיכות אני מתכוון לאבזור פנימי כמו הגה כוח ח"ח נ"מ וכו')

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

מומלץ דגם ידני בגלל האמינות. דגמים מומלצים הם שרייד, סויפט, ZX ואונו. הייתי במקומך נותן עדיפות לסויפט ושרייד בגלל אמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סופר לנסר עדיין נושפת בעורף של כל המכוניות בקטגוריה שלה !, היא מאוד מומלצת !

מאיזה בחינה היא מאוד מומולצת ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

פורסם

חלקים זמינים וזולים מאוד ! .כל אחד (מוסך) יכול לטפל ללא הסתבכויות !, נכון תצרוכת דלק מעט גבוהה בנסיעה בעיר !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

גם לדעתי סופר לנסר גיר רגיל רכב טוב מאוד- אמין , חזק.

הבעיה היא תקציב נמוך מדי בשביל לרכוש סופר לנסר במצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחי סופר לנסר זה יותר ל"מתכרעים" בכביש

אולי לא הבנתי אותך נכון וזה מה שאתה מחפש אז בסדר תשים קצת יותר כסף על דלק ותקנה רכב שיחסית לשנה ולמחיר שלו נותן ביצועים חמודים

אבל לפי מה שהבנתי אתה מחפש משהו אחר...

תקנה דייהו לאנוס\נובירה שנת 98-00 אפשר למצוא בסביבות ה14-13 טובים אם תחפש טוב

אלו מכוניות (רובם כן?) פול אוטומט (גיר אוטומט, ח"ח , נ"מ, ה"כ)

היה לי ניסיון עם שתי הרכבים בשנתונים האלה .

פורסם

פיאט פונטו נחשבת אמינה ?

מה עם רנו קליאו ?

פ'גו 306,106 ?

מה עם אלו ?

כי הדגמים האלו נכנסים בתקציב שלא כמו הסופר לנסר

המערכת שלי למכירה

פורסם

שרייד תהיה אמינה מהדגמים המדוברים. 306 במחיר כזה - מדובר על אקזמפלר שעבר אליו הרבה מהסדרות המוקדמות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ללא ספק, שווה לבדוק. יותר ממליץ ללכת בכיוון פונטו מבין קליאו ופונטו. החלפים יהיו זולים יותר וכל גם הטיפולים.

• תוכן חדש...