Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעה לפני קניה של רנו קליאו ספורט שנת 2003 עם 13,000 קילומטר...

הרכב הנ"ל נמצא כרגע בטרייד אין, מקום בשם פרסטייג' מוטורס (בעיקר מתעסקים עם רכבי יוקרה)...... עכשיו, הרכב עבר צביעה של מכסה מנוע, לטענת בעל המקום בגלל נזקי הברד שהיו, אבל לא עבר צביעה של שאר הרכב.. לטענתו גם אין נזק של ברד על שאר הרכב (מוזר קצת, לא? שיש רק פגיעות של ברד על מכסה המנוע עד כדי כך שהוצרכה צביעה, ולעומת זאת אף חלק אחר מהרכב לא ניזוק מהברד). לטענתו הרכב לא עבר אף תאונה....

הוא מוכן למכור לי בערך ב10K מתחת למחירון... אבל, לא הספקתי לראות עדיין את הרכב... אני מנסה לעשות זאת כבר מאז יום חמישי, בכל יום טענה אחרת... כמובן שאקח את הרכב לבדיקה לפני הקנייה, אבל אני מפחד לזרוק סתם 500-600 ש"ח, שווה בכלל לקחת את הרכב הנ"ל לבדיקה? יש פה מישהו שיודע על הרכב הנ"ל קצת מידע? או על המקום אם הוא בכלל הגון ואפשר לסמוך עליהם?

בתודה מראש

רמי

נ.ב

הייתה שם גם פיאט קופה 1998 טורבו למכירה... לאחר דיבור קל איתו הוא ביקש עליה 95 אלף... אולי אני אפרסם את זה גם ב"קניה ומכירה"....

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אני מכיר את המקום מרחוק, כלומר אף פעם לא קניתי מהם רכב, אבל נראה שהולך להם טוב בעסקים והם מוכרים הרבה, לא יודע על מה זה מעיד? הרבה פריארים ( :oops: ) או הרבה עסקאות מוצלחות, אבל שיהיה... :wink:

פורסם

יכול להיות שהרכב היה חשוף רק בחלקו הקידמי (שאר הרכב היה אולי מתחת לבניין).

אם כל הרכב היה חשוף, כולו ייפגע! אין סיכוי שהגג לא נפגע והמכסה מנוע כן. (מנסיון... :cry: )

מה שכן, מכסה מנוע עם מכות ברד לא צובעים.

מחליפים אותו (לחדש במקרה של קליאו שנת 2003), וצובעים את החדש.

יובל.

פורסם

טיפ קטן - למיטב זכרוני ה"אירוע" המדובר של הברד (שפגע לצערי גם ברכבים שלי) ארע בחודש אוקטובר 2002 (אם אינני טועה באיזור ה- 20 לחודש). לכן, בדוק מתי עלה האוטו על הכביש, ייתכן ותפיל את ה"סוחר" שם ואז נראה מה הוא ימציא...???!!!

סך הכל מביקורים שלי במקום (אותה SLK שהייתה כה קרובה לליבי) ניכר כי עסקינן בסוחרים מקצועיים, עם רמת שירות ושיווק גבוהה. עם זאת - הייתי בודק ב- 10 עיניים לפני רכישה !!!

בהצלחה.

רוצה אוליי mr2 ???

---

פורסם

silver-mr2:

כן, לצערי הרב, הברד הכה במכוניותינו גם כן...

לא נעים בכלל....

וגם לאחר מכן חברת הביטוח פגעה בנו שנית... אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי..

הבעיה שלי עם הרכב, היא שאני מפחד שעברה תאונה קלה או משהו כזה... יש מצב שיהיה ברכב משהו ולא יגלו זאת בבדיקה?

מה שעוד לא הגיוני הוא שזה ממש לא סביר שסוחר רכב יציע רכב בפחות מהמחירון?! הרי ממה הוא ירוויח את הרווח שלו? הבחור מכר לו ב 25 אלף מתחת למחירון!?!? לא סביר...

עדיין אני צריך לשכנע את אבא שלי שהרכב מצדיק את המחיר (לטענתו זה סתם צעצוע שלא שווה את הכסף...) לך כשיו תסביר לו שזה רכב ספורטיבי עם מנוע מדהים, מכניקה מעולה ואחיזת כביש יוצאת מהכלל! הוא עדיין חושב שיונדאי קופה הרבה יותר גדולה ומרווחת ושפיג'ו 307 XSI גם כן ספורטיבית באותה מידה... או ש מאזדה 3 היא יותר אוטו בגלל שהוא יותר גדול ומציע כל מיני שטויות שאין בקליאו (או שמגיעים סטנדרט איתה)...

יש למישהו פיתרון לכזאת בעיה?

פורסם

אפשרי שסוחר קנה את האוטו בהרבה מאוד מתחת ומוכר בקצת מתחת למחירון (במקרה זה הרבה) - אבל בכל זאת אתה חייב לבדוק בשבע עיניים מה ולמה.

לגבי לשכנע את אבא - בעיה! אין פתרון קל, הרבה פרצופים עצובים ולטחון את המוח כמה הקליאו מצוינת (אולי גם לתת כמה מבחנים לקרוא או להראות את ויקי נוהגת באחת ;-)).

מעבר לכך זה רק כוח השכנוע שלך מול הישראליות שלו :p

פורסם
silver-mr2:

כן, לצערי הרב, הברד הכה במכוניותינו גם כן...

לא נעים בכלל....

וגם לאחר מכן חברת הביטוח פגעה בנו שנית... אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי..

הבעיה שלי עם הרכב, היא שאני מפחד שעברה תאונה קלה או משהו כזה... יש מצב שיהיה ברכב משהו ולא יגלו זאת בבדיקה?

מה שעוד לא הגיוני הוא שזה ממש לא סביר שסוחר רכב יציע רכב בפחות מהמחירון?! הרי ממה הוא ירוויח את הרווח שלו? הבחור מכר לו ב 25 אלף מתחת למחירון!?!? לא סביר...

עדיין אני צריך לשכנע את אבא שלי שהרכב מצדיק את המחיר (לטענתו זה סתם צעצוע שלא שווה את הכסף...) לך כשיו תסביר לו שזה רכב ספורטיבי עם מנוע מדהים, מכניקה מעולה ואחיזת כביש יוצאת מהכלל! הוא עדיין חושב שיונדאי קופה הרבה יותר גדולה ומרווחת ושפיג'ו 307 XSI גם כן ספורטיבית באותה מידה... או ש מאזדה 3 היא יותר אוטו בגלל שהוא יותר גדול ומציע כל מיני שטויות שאין בקליאו (או שמגיעים סטנדרט איתה)...

יש למישהו פיתרון לכזאת בעיה?

אני לא מאמין שיצליחו כ"כ בקלות "לעבוד" על מכון בדיקה אמין וטוב ...

מכיוון שעבודת תיקון שתחמוק מעניי הבוחנים צריכה לעלות הרבה מאוד כסף (וגם בד"כ במקרים כאלה מדובר על חיבור של 2 מכוניות או תאונות קשות מאוד ולא מכסה מנוע מסכן), קשה לי להאמין שישקיעו כ"כ הרבה כסף בתאונה כזו "קלילה" ...

לפי דעתי אין לך מה לדאוג, תחתים את הסוחר על חוזה שאומר שאם לרכב יש תאונה הכי קטנה הוא מחזיר לך את הכסף כי הוא אמר לך במילים שלו שאין לה תאונות חוץ ממתקפת הברד שהוא טוען ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו שכבר ציינו לפני הייתי בודק רכב מסוחר בצורה מדוקדת.

בתור התחלה תבדוק איפה הוא טופל, תבקש מהם אישור , או הם יעשו את זה, להוציא תדפיס מוסך, רכב באחריות טופל בטוח במורשה, יש לשער במרכזי, שהם ידפיסו מה עבר על הרכב. אם הרכב לא עבר טיפולים עד כה צריך לראות האם הוא לא פיספס טיפול, פיספוס של טיפול עלול לגרום לבעיות עם האחריות.

בדיקת שיעבוד, אפשרית אם כי פה דווקא פחות הייתי חושש מסוחר , אבל תמורת 20 ומשהו שקל בדיקה שווה להיות רגוע.

בדיקה במקום טוב, אם אתה רוצה מקום מאוד קרוב אליהם הייתי ממליץ על מבדק בהרצליה.

המקום אכן מתעסק ברכבי יוקרה, כמו שאני מכיר אותם (אני עובר שם הרבה ) הקליאו זה הרכב הכי זול שם... רוב הרכבים שם נעים סביב החצי מיליון, חלק יותר.

גיא

פורסם
לגבי לשכנע את אבא - בעיה! אין פתרון קל, הרבה פרצופים עצובים ולטחון את המוח כמה הקליאו מצוינת (אולי גם לתת כמה מבחנים לקרוא או להראות את ויקי נוהגת באחת ;-)).

ממש זה מה שישכנע אותו, זה רק יגרום לו להתנגד לקניית רכב כזה יותר...

איזה אבא זה!!! :)

• תוכן חדש...