Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה טענה משעשעת.

אתה יודע מי היה עו"ד של עמרי שרון? (שאגב אבא שלו לא במצב רפואי קשה, אלא פשוט מת כבר הרבה זמן). אני בטוח שאם תתאמץ תדע מי זה וזה לא סתם מישהו מהסנגוריה הציבורית.

העניין של ברק גווע מחוסר ראיות. הוא לא הודה. נעמי בלומנטל ניצלה בזכות פרס.

ולא, לא נטפלים רק לליכודניקים, או לימניים אבל בהתנהלותה של משפחת שרון עלו לא מעט סימני שאלה. (למשל גלעד שרון גם לא הורשע וגם זה מת מחוסר ראיות, וככה גם עם איווט ליברמן).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
איזה טענה משעשעת.

אתה יודע מי היה עו"ד של עמרי שרון? (שאגב אבא שלו לא במצב רפואי קשה, אלא פשוט מת כבר הרבה זמן). אני בטוח שאם תתאמץ תדע מי זה וזה לא סתם מישהו מהסנגוריה הציבורית.

העניין של ברק גווע מחוסר ראיות. הוא לא הודה. נעמי בלומנטל ניצלה בזכות פרס.

ולא, לא נטפלים רק לליכודניקים, או לימניים אבל בהתנהלותה של משפחת שרון עלו לא מעט סימני שאלה. (למשל גלעד שרון גם לא הורשע וגם זה מת מחוסר ראיות, וככה גם עם איווט ליברמן).

נו אז? מה אכפת לי מי היה העו"ד שלו? לעו"ד שלי קוראים משה ובניו, אז? אם לעו"ד שלו קוראים ליבאי או שמעון מזרחי זה אמור לשנות משהו?

ומהיכן אתה יודע ששרון הודה כי הוא באמת עשה משהו? אולי איימו עליו שהוא יחטוף 3 שנים ועוד אי אלו האשמות אם לא יודה? בטח שברק לא יודה, למה לא להודות אם תמיד ילבינו אותו והוא יצא זכאי.

אהה כן ואני ממש לא ממצביעי קדימה ממש רחוק מכך... אני בבחירות הבאות מצביע ברוך מרזל או קליינר, אבל זה עדיין לא אומר שלדעתי עומרי שרון בדיוק כמו בלומנטל לא צריכים לשבת בכלא.

גלעד שרון לא הפריע לאף אחד, הוא לא היה בפוליטיקה, נטפלו אליו רק כדי להגביר את העליהום על שרון, כנ" ללגבי עומרי, ולאחר שאריק שרון עבר מה שעבר, נשאר לטפל רק בעומרי שנשאר בפוליטיקה, וע"י כך להוציא אותו נמהפוליטיקה.

ROOONEEYY

פורסם
שדרות בוערת, טילי גראד נופלים באשקלון, יש חשש רציני ממיתון בארץ, מפוטרים בקריית גת נלחמים על הפרנסה שלהם, מי-יודע-כמה אנשים נהרגו בתאונות דרכים מתחילת השנה, מי-יודע-כמה נשים נאנסו מתחילת השנה וכמה זקנות נשדדו ועוד ועוד ועוד ועוד.

אבל חברי הכנסת שלנו עסוקים בלאכול בורקסים, בלקנות מחשבי כף יד וחיבורי אינטרנט במהירות מטורפת ובדיונים על עונשו של עומרי שרון האומלל.

רק בישראל... :cry:

פורסם

כן כן איזה באסה לנו...

רגע אז למי נצביע בבחירות הקרובות? כרגיל ליכוד/קדימה/עבודה/מרצ(לא עלינו). אז מה שכולם מושחתים, הם "תומכים" באידיאולוגיה שלי.

לא רוצים לראות פוליטיקאים מושחתים, אל תצביעו להם נגמר הסיפור.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...