Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עוד פעם מדבר איתי על מספר כוכבים ומספר כריות.

תכנס לאתר של מבחנים.

ותראה בפועל את ההבדלים.

מה הבדל בין 4 ל6 כריות? זוג נוסף מאחור. נכון?

זה משפיע לבדיקת ריסוק לנהג מחזית ומהצד? לא.

אז למה להזכיר את זה בכלל?

בחיים האמתיים, במהירות ממוצה של 100 קמ"ש +100קמ"ש של רכב שבא ממול,אתה חושב שזוג כריות, או ESP יצילו אותך?

איזה שטויות רשמתי על מגאן?

נ.ב.

לא צריך לצוטט, אין הרבה אנשים גם כך בדיון.

האמת שחשבתי באמת להפסיק להגיב, כי אם טענות הבעד של חובבי הסיויק כדוגמת ה"מאוד מאוד" וה"אין מה להשוות" אין לי דברים רצינים לענות (מדהים שכל אלו שכביכול נגד הסיויק מבאים סיבות אמיתיות לעומת זורקי הסיסמאות).

אבל החלטתי להגיב לטובת אלו שעלולים באמת להקשיב לדברים שלך מר דג זהב. אם אתה לא יודע איך כרית ווילון פועלת ונראית (מה שהגיוני מאחר ואתה מכיר רק הונדות) עדיף שלא תגיב ותטעה אנשים תמימים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיף שלא תגיב.

מה נדבקת להונדה?

אני מדבר על "יתרון" בבטיחות של מגאן מול כל רכב עם 4 כוכבים.

אתה פשוט לא מודע, שיש לך בעית בהבנת הנקרא. בגלל זה נראה שאתה מדבר עם עצמך ואיזה "דג" איפו ראית דגים?

ומה לעזאזל קשר לוילונות צד?

Omnia mea mecum porto

פורסם

סיביק רכב אלוהי מדהים והטוב ביותר בקבוצה , ממש לא רואה אף אחד ממטר.

ממליץ לנעול את השירשור אשר מיצה את עצמו. ( לדעתי :-))

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יקירי חובב ההונדות.

ציוני הריסוק ניתנים למכוניות בתצורה בה הן נבחנו (שהיא בדר"כ הגרסה המאובזרת ביותר מבחינה בטיחותית - סטנדרט באירופה). אתה לא יכול להתייחס לסיביק בעלת 4 כוכבים במבחן ריסוק כאשר היא רוסקה עם 6 כריות ובארץ היא משווקת רק עם 4. תהיה בטוח שEURONCAP היו מורידים עוד נקודות עם הרכב היה נבחן עם כריות בלבד.

חוצמזה במידה ואינך יודע רכב עם 6 כריות מגיע עם 2 לנבג והנוסע, 2 כריות צד הממוקמות בכיסאות ו2 כריות וילון.

כריות הצד וכריות הוילון מיועדות להגן על הנוסעים מחבלות, טלטולים ויציאה של ראש וגפיים מהרכב בפגיעה חזיתית ואותו כנ"ל בנוסף להגנה הפיזית של הכריות על הנוסע בפגיעות צד.

אתה שוב מוכיח את בורותך בנושא וטוב היית עושה אם לא היית כל כך נחרץ בעניין ושואל.

פורסם

דבר ראשון, סיוויק נמכרת גם עם 6 כריות .שניים מהם וילונות. בדגמי LS יש רק 4

אני חוזר,הדיון על הסיוויק הוא מקרי, כי זה מה שנשאל בהתחלה. אני מדבר על כל רכב אחר עם 4 כוכבים.מול 5 של מגאן.

שנית ,לי יש מונדאו עם 6 כריות אוויר ללא וילון צד. למדת משהו הא? אז לא הכול עובד לפי 2+2+וילונות.

2 כריות לנוסעים מאחור,לא משפעים על תוצאת ריסוק. חוץ מהנקודות עצמם. לכן, רכב יכול להיות בטוח,אבל ללא כריות מאחור

ובגלל זה לקבל 4 כוכבים ולא 5. אבל זה לא עושה אותו פחות בטוח. לנהג לפחות.

בקיצור, כל המבחנים האלו נותנים תמונה חלקית בלבד לגבי מה יקרה בתאונת אמיתית.

על הנייר, 5 כוכבים נראה יותר יפה ומפתיח, בפועל במהירות ממוצת של 150-200 קמ"ש (משוכללת) עובדים כוחות אחרים לגמרי

ממה שאפשר לראות במבחנים. וכאן, ההבדלים המנורים בין 5 ל4 כוכבים נעלמים בכלל.

Omnia mea mecum porto

פורסם

גוד פלאש, כמו שכתבתי בעמוד 2, זה לא יעזור לך כלום הם בגוש מתכת התקוע שלהם,(רנו)

ולא רואים אף רכב יפני שמתקדם בכמה דורות מעל צרפתי,

בכל אופן אני הפסקתי להגיב לשירשור הזה מטעמי יאוש,

כל דבר פה האליבי שלהם זה ''כרית אוויר'' ''בטיחות''

כאילו שבמהירות 110 אלוהים מרחם על מישהו

ועוד דבר, חוץ מבטיחות שיש לכם צדק בזה! ואני מסכים עם זה

רכב זה הרבה יותר מבטיחות ,

1 הנאה מנהיגה

2נוחות

3מראה

4סחירות עתידית (לא אופציה למי שזה ליסינג)

ועוד מספר דברים

כלכלית לפותח השירשור אם לא מפריע לו כל הדברים שצינתי יכול להסתדר גם עם מאזדה 3 או פוקוס 08

ללא תוספת תשלום (אני משער)

לסיום: כל אחד פה שמבקש יעוץ לקניה של רכב ,הדבר הראשון שהוא מקליד זה ''רכב אמין''

חומר למחשבה ,רני

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

הלו, זה רדיו? :lol: אנחנו בפורום של חובבי רכב?!

מה אתם רבים בכלל?! לנהוג על הסיוויק לא יצא לי, כך שאני לא יכול לחוות עליה דיעה. על המגאן דווקא כן יצא לי. אולי בגלל שעליתי עליה אחרי שעתיים עם מאזדה 3, אולי בלי קשר לזה - אבל היא ממש ממש (!) לא מהנה לנהיגה. ההגה לא מתקשר בכלל, אין שום תקשורת עם הרכב, מרגישה לא כ"כ זריזה. ואני עדיין לא זוכר מה סדר הפעולות כדי להדליק ולכבות את הרכב :lol: אני זוכר רק שזה היה מסובך והזכיר לי שיש לי גנים מרוקאיים אי שם ב=DNA ;-)

אגב, יש כאלה שמגדירים הנאה מנהיגה כמושבים נוחים, מזגן מצויין, שקט מופתי (מנוע ורוח, כלומר שקלול NVH גבוה) ומוזיקה טובה. שוב, לי יש בעייה עם ההגדרה הזו, אבל אם זה מה שאתה מחפש - המגאן תספק את הסחורה. אבל 'להרגיש' את הרכב? מאזדה3 זה הדלת ממול.

דעתי לגבי הסיוויק: מרשימה בכל קנ"מ - לפחות כמו האקורד. בכל קבוצה יש את זו שנותנת הכי הרבה יחסית לסגמנט; בסגמנט ה'מנהלים' זו הפאסאט (שוב, את רוב האנשים הנאה מנהיגה לפי ההגדרה שלי לא כ"כ מעניינת, ואם מזניחים את הנתון הזה, וכמובן את המחיר - הפאסאט לוקחת), בסגמנט המשפחתיות - זו הסיוויק. נקודה.

אם ינחם אותך לשמוע, הסיוויק מוצעת (יחד עם האקורד, מאזדה6 וכל השאר) בחברות תוכנה רבות לדרג ראשי הצוותים. לא סתם.

ועוד משהו לסיום: כלל האצבע שלי לבדוק אם רכב מרשים הוא לשאול את אמא - שלא מבינה דבר וחצי דבר ברכבים - מה היא חושבת על הרכב. כשהצבעתי ברמזור על סיוויק חדשה (גם לה יש סיוויק, אם-כי ישנה בעשור) - היא הופתעה לטובה.

אביעד.

פורסם

אחלה , אתה קובע שהסיביק טובה יותר כי היא ניתנת לראשי צוותים בהייטק וכי אמא שלך חושבת שהיא מיוחדת..

מציע לך קודם לנהוג ברכב ולאחר מכן לחוות דעה, המציאות מעט שונה.

אותו כנ"ל לגבי הפאסאט והמונדאו, במציאות, הפאסט חיוורת לגמרי לעומת המנדאו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חלילה! כתבתי בפירוש שלא נהגתי על הסיוויק ולכן אני לא יכול לחוות עליה דעה.

כצופה מהצד, או אחד שלא מבין כלום ברכבים (אני מדבר על אמא, שמייצגת מבחינתי את הממוצע) - הסיוויק לוקחת והיא יותר מרשימה.

יש כאלה שזה כן משנה להם, אז ציינתי את זה.

אגב - רוצה לשמוע את דעתי? אם לי היו מציעים מגאן או סיוויק, הייתי עושה מאמצים לשנות את רוע הגזירה :) ולנסות לקחת ידניתC4-VTR (שנותנים בוודאות בחלק מהחברות). אם לא ילך, אז מאזדה 3, ואת ה-500 שקל לשים בקופת חיסכון של ה-STI. ;-)

פורסם

טוב, כפי שכתבתי כרגע אני מסיים שלוש שנים על מאזדה 3 (שמאוד נהנתי ממנה) ואין לי כוונה לקחת את אותו רכב פעם שניה :roll:

היום חזרו אלי מסוכנות הונדה והבטיחו נסיעת מבחן עד סוף השבוע.

ראיתי משהו מעניין: לרנו מגאן יש מערכת בקרת יציבות שנקראת ESP (כמו כולם :wink:). להונדה סיוויק גם יש מערכת בקרת יציבות שנקראת VSA. בסוכנות רנו אמרו לי למערכת בקרת יציבות שלהם יש מספר תת מערכות כמו מערכת בקרת אחיזה, מערכת חלוקת כח בלימה (אם גלגל אחד על החצץ והשני על הכביש בזמן בלימה המערכת דואגת "לנעול דיפרנציאל". כך היא אמרה לי) ועוד כמה דברים שקשורים לשלג וקרח.

בסוכנות של הונדה לא ממש הצליחו להסביר לי מה יש בפנים והאם זה כמו ברנו.

השאלה היא האם ESP של רנו זהה מבחינה פונקציונאלית ל- VSA של הונדה :?:

כמובן שאין משמעות בארץ למערכות שקשורות לשלג וקרח, אך עדיין הייתי רוצה לדעת בדיוק מה ההבדלים ביניהם.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
רק בארצנו יכולים להשוות סיוויק למגאן.סיוויק-רכב אמין 0 תקלות.שוק מצויין.מגאן-הכל להפך

נכון, ארצנו בעלת התרבות המוטורית המפותחת , מה יודעים אילו באירופה , דבלים הם רוכשים הרי אירופאיות לא אמינות..

פורסם

באירופה קונים מכוניות אירופאיות, כי הן מיוצרות שם. אם תיסע באוטוסטראדה איטלקית, גרמנית או צרפתית, תמיד תדע לפי הרכבים שמסביב, איפה אתה נמצא (בלי לראות את המספרים).

• תוכן חדש...