Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היה במוסך לצורך החלפת צנרת, ופורק המפלג.

המכונאי לא סימן את מיקומו הקודם, וכיוון "לפי האוזן"

לפי דבריו הכיוון מצוין ואין שום בעיה.

לפי דעתי לפני זה בעליה היה יותר כוח למנוע.

עד כמה הכיוון הזה חשוב, ואיזה ציוד דרוש?

הרכב מאזדה 323 BG

תודה ושבוע טוב!

פורסם

יש אקדח כיוון של המפלג האקדח מתחבר לפלוס והמינוס של המצבר ויש עוד חוט שמתחבר לכבל פלג הראשון במנוע ושמכונים את את האקדח לכיוון גלגל התנופה כמדומני האקדח צריך לתת יריאות אור בזהירות לא לכוון את האקדח לעינים ואז מכוונים ימינה או שמאלה את המפלג עד שזה משתלב עם הסימן שעל גלגל התנופה ואז המנוע נשמע יותר טוב אתה כבר תשמע את זה שתזיז ימינה או שמאלה בקיצור עם יש לך להשיג את האקדח ההצתה הזה ואתה מבין בזה טיפה תנסה לבד עם אתה לא מבין ויש לך חבר שמבין בזה תבורך עם לא תלך למוסך שידוע לכוון הצתה עם אקדח ולא על ידי שמיעה.

ואם ההצתה לא מכוונת טוב אתה צריך להרגיש את זה בפתיחות של הרכב הסחיבות של האוטו.

:lol:
פורסם

אפשר לקדם הצתה למקסימום שאפשר, לצאת לסיבוב ולשמוע אם יש נקישות שסטומים, אם זה גיר אוטומט אז נוסעים אל 30קמ"ש, ואז מדביקים את הדוושה עד הסוף, ואם שומעים נקישות שסטומים אז צריך לאחר קצת את ההצתה, כל פעם לעצור בצד ולאחר טיפה את ההצתה, ושוב לבדוק אם יש נקישות, ככה עד שלא נשמעים יותר נקישות שסטומים.

כיוון הצתה עושים על מנוע בטמפ' עבודה רצוי אחרי נסיעה ארוכה.

JENEK אם תיכנס בחתימה שלי למועדון מאזדה ספיד יש שם הסבר מפורט ויפה איך לכוון הצתה בדרך שהזכרתי.

פורסם

בגיר ידני יהיה יותר קל, תתחיל נסיעה על כ40 קמ"ש ואז תשלב הילוך 3 ומיד תדביק את הדוושה לרצפה.

העיקר זה לאמץ את המנוע על סל"ד כמה שיותר נמוך זאת המטרה.

פורסם
אפשר לקדם הצתה למקסימום שאפשר, לצאת לסיבוב ולשמוע אם יש נקישות שסטומים לא נכון, אם תקדם למקסימום לא תוכל לצאת לסיבוב. הצילצולים מהצתה מוקדמת לא נשמעים מהשסתומים, אם זה גיר אוטומט אז נוסעים אל 30קמ"ש, ואז מדביקים את הדוושה עד הסוף, ואם שומעים נקישות שסטומים אז צריך לאחר קצת את ההצתה, כל פעם לעצור בצד ולאחר טיפה את ההצתה, ושוב לבדוק אם יש נקישות, ככה עד שלא נשמעים יותר נקישות שסטומים.לא נכון.

כיוון הצתה עושים על מנוע בטמפ' עבודה רצוי אחרי נסיעה ארוכה. לא רצוי, ולא חייב נסיעה ארוכה.

JENEK אם תיכנס בחתימה שלי למועדון מאזדה ספיד יש שם הסבר מפורט ויפה איך לכוון הצתה בדרך שהזכרתי.חבל שגם שם אתה מטעה אותם.

בקיצור ובלי לפגוע, אתה לא יודע לכוון את ההצתה בסיבוב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד אני בעצמי לא כיוונתי הצתה את ההסבר הזה קיבלתי ממשהו שהוא תותח ולא סתם במיוחד במאזדה.

ואם הוא הסביר לי ככה אני בטוח שהוא לא טועה.

אז אולי במקום לתקן אותי היית מסביר איך לכוון וזהו?

פורסם

בודאי שהוא טועה וגם אתה, אין שום נקישות שסתומים וכוון הצתה יש לבצע לפי הוראות יצרן ועם ציוד יעודי.

מספיק עם התשובות החובבניות האלו, שאולי מתאימים לפורום מאזדה, אבל לא לפה!

פורסם

תודה לכל העוזרים.

אולי יש מישהו שיודע לעשות זאת בפועל,

וממנו אני אשמח לשמוע הסבר מפורט.

דוד, איזה ציוד דרוש, אין לי בעייה להשיג שעון וואקום, אם זה מה שנידרש

• תוכן חדש...