Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב מסוג אופל אסטרה 2001 נפח מנוע 1800,לפני יומיים החלפתי מצבר לאחר ששלי התחיל לעשות בעיות.

בעת רכישת המצבר הומלץ לי על ידי המתקין ועל ידי מקומות רבים לשים מצבר של 60 אמפר ומעלה למרות שבשלי היה מותקן 55,בסופו של דבר עשיתי כדברם והלכתי על מצבר 62 אמפר ,ומאז ההנעה נעשתה קשה יותר כמו כן לאחר ההנעה האורות הפנימים של הרכב מקבלים זרם חזק יותר, האם הבעיה נובעת מאי תאימות מצבר לרכב או שמא הבעיה היא ממקור אחר?

פורסם

הבעיה אינה נובעת בגלל מצבר גדול יותר (חשמלית).

 

יתכן ויש בעיה במצבר, למרות שהוא חדש, יתכן ונגעו או הזיזו משהו.

 

בכל אופן, אולי תאיר אף במעט את עיננו , בהגדרה מדוייקת לתיאור:

ומאז ההנעה נעשתה קשה יותר כמו כן לאחר ההנעה האורות הפנימים של הרכב מקבלים זרם חזק יותר

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

עדיין מאוד לא ברור!

 

בוודאי מרעיש, אחרת לא יניע.

 

לא נתקלתי עדיין ברכב מנוע בנזין שמניע בדומיה.

 

השאלה איזה סוג של רעש?

 

האם יש "רעש" רגיל, והוא מסרב להניע, כלומר אתה שומע את המנוע מסתובב בצליל שהיית רגיל לשמוע תמיד, אך למרות כך, לא מניע כפי שהיה, אלא פרק הזמן התארך?

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

לפי התיאור הממצה שלך מומלץ לגשת למוסך/חשמלאי ולברר את העניין. ייתכן שהשמיעה שלהם טובה יותר משל חברי הפורום.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...