Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היגוי, אחיזה ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשובה :

שים כפפת איגרוף על היד שלך ונסה ללטף בחורה בעלת גוף סקסי. תגיד לי מה בדיוק זה עושה לך ..

עכשיו שים כפפת מנתחים על היד ותעשה אותו הדבר ...

ואת ההבדל תרגיש ב"עיקולים" שלאורך הגוף החטוב שלה.

אנלוגיה נוספת -

נסה פעם לזיין בלי קונדום ותבין את ההבדל .. :wink: (ובמקרה של ה BORA זה כמו 10 קונדומים אחד על השני ..)

דני G.

זה דני ?? :shock::shock::shock::shock:

חזק ! :mm_yeah:

:wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
תשובה :

אנלוגיה נוספת -

נסה פעם לזיין בלי קונדום ותבין את ההבדל .. :wink: (ובמקרה של ה BORA זה כמו 10 קונדומים אחד על השני ..)

דני G.

אבל מי לא יצא פעם פעמיים בחיים שלו עם איזה בורה .. :)

פורסם

תקשיב !

אני עניתי לך אמנם בחוש הומור ( שכנראה אין לך ) אבל התשובה היא אמיתית !!!!!!!

מה ציפית שכייף לנהוג איתה ?

אמרתי / רשמתי את האמת !

אם האמת כואבת , בעיה שלך !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דני G.

דני הרגת אותי :lol::lol::lol:

אחלה של השוואה ,עכשיו אני אדע מה לענות לכל החברים שלי ששואלים אותי למה דווקא האוטו הזה :wink:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

מי שרוצה להרגיש חויית נהיגה......

אלפא!!!!!!

גם אם היא עם מנוע קטן מעט וחלש (147 1.6 105 כ"ס), גם עם מיתלים מעט רכים, גם עם קצת מישקל עודף, גם עם כל הנתונים המישפחתיים, היא מספקת כזה כיף!!!!

שכנע את ההורים לאלפא, אני עשיתי, ואני כל כך מאושר, עכשיו ה 156 השלישית שלי בתהליכי שיחרור מהמכס ואני על קוצים!

Alfa e' solo Alfa. punto

(אלפא ורק אלפא. נקודה)

• תוכן חדש...