Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה זה בסרט "הטנגו האחרון בפריז"

My bad

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, בניגוד למה שנהוג לחשוב, תפקידו של ג'ל/קצף/משחת הגילוח הוא אינו לסכך אלא לכלוא את המים על עור הפנים, כך שכשהתער יעבור, יהיה לו קל יותר לחתוך את הזיפים.

אני תמיד משתדל להתגלח לאחר המקלחת, גם בגלל שבבוקר אין לי כוח או זמן להתחיל עם הטקס הזה, ובעיקר מפני שלקראת סיום המקלחת אני מתיז על הפנים מים חמים חמים ומיד יוצא להתגלח לפני שהזיפים מספיקים להתקשות שוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כאחד שמתגלח עם מכונה , וואלה לא מבין אתכם , להרטיב , לא להרטיב....קצף...בלאגן פה שם...

עם מכונה בדקה אתה מתגלח לגמרי ללא צורך בשום כלום.

אפשר להתגלח תו"כ עמידה בפקק בדרך לעבודה , במשרד... בכל מקום בעצם.

(ובכל מקרה אני לא מתגלח עם "תער").

פורסם
כאחד שמתגלח עם מכונה , וואלה לא מבין אתכם , להרטיב , לא להרטיב....קצף...בלאגן פה שם...

עם מכונה בדקה אתה מתגלח לגמרי ללא צורך בשום כלום.

אפשר להתגלח תו"כ עמידה בפקק בדרך לעבודה , במשרד... בכל מקום בעצם.

(ובכל מקרה אני לא מתגלח עם "תער").

1 מכונה לא מגלחת חלק כמו סכין

2 אצלי למשל מכונה גורמת לגירוי בעור

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אל תשתמש בפוליש כי תיראה כמו ה AVATAR של יוסי פרנקוס

:lol::lol::lol::lol::lol:

נקרעתי...

אישית הייתה תקופה שלא השתמשתי כלל בקצף. הייתי פשוט "חופף" גם את הפנים עם השמפו, שוטף עם מים חמים, ומתגלח.

דריש-עדיף סכין של ספיידרקו. יש להם דגם עמיד למים ועם קווי מתאר המתאימים יותר לעור הפנים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

2+ (?) :)

גם לי יש עור רגיש ואני מתגלח עם ג'ל לגילוח ולא קצף.

בנוסף, יש לי את מכונת גילוח של פיליפס מסדרת COOL SKIN ויותר נעים לעור, להתגלח גם עם ג'ל במקרה הזה.

פורסם

my 2 cents...

תתקין מראה במקלחת ותתגלח תוך כדי שמים זורמים לך על הפנים.

בקרוב: שרשור המקדחות הגדול! (או, איך מתקינים מראה במקלחת...)

פרנקוס: אמנם חזרנו ללימודים אבל אני נורא מתלבט איזה מקדחה לקנות. אני חייב להתקין מראה במקלחת.

ארזארז: רק מקיטה! יש לי כבר עשר שנים מקיטה, לא מחליף אותה בכלום.

מרק10: מאוד חשוב לשים לב שיש למקדחה בידוד כפול נגד התחשמלות. מצ"ב PDF עם רשימת מקדחות בעלות תו תקן ארופאי שמורשות לשימוש במוסכי VAG.

blue-jay: אתם הגברים! רק מקדחות יש לכם בראש...

יאשה: מי צריך מקדחה? מאריכים את צנרת האגזוז, מתקינים טורבינה בקצה עם מקדח ווידיה, מעלים לסל"ד גבוה (חשוב גם להתקין שעון גדישה ולוודא שמגיעים ל1.6 באר לפחות) ואודרוב בקיר...

שי ז.: לא תמיד ווידיה זה מספיק, יש לשקול קניית מקדח יהלום.

נפלה עלי רוח שטות, הכל בהומור....

סופ"ש רגוע.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...