Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jailbreak לiphone גירסא 1.1.2 מישהו יכול לעזור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נתקע בשלב הזה

install appsnapp

הוא מתחיל לטעון את אתר שבו נמצא קובץ ההתקנה ויוצא חזרה לחלון הemergency ולא עושה ריסט לעצמו כמו שצריך לעשות

למה?

פורסם

תחבר את האייפון למחשב ותפעיל את ITUNES.

רק אחרי שהאייפון מזוהה ב ITUNES תבצע את הפעולה דרך ה INSTALLER.

וכדי שלא תתקע בשלב הבא:

כדי להפעיל את התוכנה של ה JAILBREAK 1.1.2 אתה חייב להתקין במחשב JAVA.

אם אתה צריך אביזרים או מתאמי סים וכו' צור קשר בפרטי

אסף

פורסם

אסף,תגיד לי בבקשה מה התכוונת מתי שכתבת INSTALER?

האיטונס מזהה את המכשיר והכל אבל הוא לא כותב שום דבר לגבי הגירסא שלו,נפח המכשיר וכ"ו

יש לך רעיונות?

פורסם

מה הגירסה של האייטיונס?

בהנחה ש 7.5 אז פעל בדרך הבאה:

חבר את ה IPHONE למחשב והפעל ITUNES

כנס ל JAILBREAK ב IPHONE (רק לאחר שהמכשיר מזוהה במחשב) בהנחה שהגדרת הכל נכון עד עכשיו.

תתחיל את ההורדה של ה APPSNAPP. תתאזר בסבלנות זה יכול לקחת עד 2-3 דקות תלוי בראוטר. מניסיון זה תמיד עובד רק כשהאייפון מחובר ומזוהה ב ITUNES.

פורסם

בקטע של הורדת הAPPSNAPP הוא מנסה להכנס לאתר ואז ישר זורק אותי החוצה לשיחות חירום.

הנה תראה חלון מהITUNES שמוזר למה הוא מזהה את המכשיר שלי בלי כל הפרטים עליו ובתמונה השנייה אתה יכול לראות שהאיטונס הוא אכן 7.5 ומזהה ממש בלי שום בעיה את הIPHONE

מה לעשות???

iphone.jpg

iphone2.jpg

פורסם

אתה לוחץ על "התקן" APPSNAPP ואז הוא זורק אותך החוצה? אם כן, אז זה תקין . אחרי שהוא זורק אותך הוא בעצם מבצע הורדה והתקנה רק שאתה לא רואה את זה, תחכה בסבלנות 2-3 דקות (לא יותר) במצב של שיחות חירום (מסך עם כדור הארץ מסתובב). ה IPHONE יעשה לעצמו איתחול מחדש. תוודא שאתה מחובר ל ITUNES במהלך כל השלב הזה של ההתקנה. בסיום האיתחול הטלפון אמור לחזור למצב של כדור הארץ מסתובב רק שהפעם יופיע SLIDE TO UNLOCK . כלומר עשית JAILBREAK לגירסה 1.1.1.

בתמונה הימנית שהעלית אתה בעצם משחזר גירסה של הטלפון ולכן הוא אינו מזוהה. לאחר השלמת התהליך הטלפון אמור להיות מזוהה.

פורסם

אסף,האייפון מחובר לITUNES והוא מופיעה כמחובר אבל על המכשיר כתוב לאורך כל התהליך:

connect to itunes

אחרי ניסיון נוסף של APPSNAPP אני נזרק מהאתר ומחכה ומחכה ושום דבר לא קורה

בסוף המסך פשוט מתכבה כי הוא נכנס למעין stand by ורק אם אני לוחץ כל כפתור הHOME הוא נדלק

מה לעשות???

אני כבר ממש נואש מהאייפון הזה.

• תוכן חדש...