Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכל לתת דוגמא למצבר זול?

זול/יקר הם דבר יחסי במיוחד שהמחירים של המצברים נסקו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדרך כלל המחירים משתנים בהתאם לתקופת האחריות.

אז מין הסתם מצבר יקר יחזיק יותר, ואחת הסיבות היא תקופת האחריות הרחבה.(אתה מחליף באחריות ברגע שהוא מתקלקל)

בוש לדוגמה יחזיק יותר מטודור, ויש עוד הרבה דוגמאות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האחריות על מצבר היא אחריות עם שחיקה

מה שאומר שאם נגיד קנית מצבר ב600 שקל, יש לך אחריות ל3 שנים, ואחרי שנתיים אתה תחליף אותו בחדש אתה תשלם על החדש 400 שקל,

אם נגיד תקנה טודור ב400 שקל ותחזיק אותו שנתיים, ואחרי זה תחליף אותו במחיר מלא (כי האחריות עליו היא שנתיים פחות) אז אתה תשלם 400 שקל, שורה תחתונה ב2 המצבים יהיה לך 4 שנים של מתח יציב רק שבאפשרות הראשונה שילמת אלף שקל, ובשניה שילמת 800 שקל !

בעיקרון מניסיוני המאוד רחב אפשר לומר רב רובם של המצברים מחזיק פחות או יותר אותו דבר קצת יותר קצת פחות לא משהו שאמור להשפיע, ולכן עדיף לרכוש מצבר של חברה כמו וולטה ולא בוש ולהנות מהפער במחיר

פורסם

לי לפני כחצי שנה עלה מצבר של חברה טובה (לא זוכר את שמה כרגע) כ600 שקל והאחריות היא ל12 חודשים.

זה היה עוד יחסית יקר לתקופה ההיא , המחירים פשוט קפצו.

פורסם

בעניין זה, אולי הקישור הזה , יעזור. (יש להקיש על "הזה" המסומן בכחול) לעניין מחירים בכל אופן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האחריות על מצבר היא אחריות עם שחיקה

מה שאומר שאם נגיד קנית מצבר ב600 שקל, יש לך אחריות ל3 שנים, ואחרי שנתיים אתה תחליף אותו בחדש אתה תשלם על החדש 400 שקל,

מה זאת אומרת "אחריות עם שחיקה"? אם יש למצבר אחריות של 24 חודש ולאחר 22 חודש המצבר לא תקין ירכיבו מצבר חדש או תקין ללא תוספת תשלום. כמובן שהאחריות תגמר בדיוק עוד חודשיים למרות החלפת המצבר.

האם יש סוג אחריות חדש שלא שמעתי עליו?

פורסם

בטויוטה שלי האחריות לרכב הייתה לשלוש שנים, כאשר האחריות למצבר היא מלאה לשניים, ובשנה השלישית 50%.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה זאת אומרת "אחריות עם שחיקה"? אם יש למצבר אחריות של 24 חודש ולאחר 22 חודש המצבר לא תקין ירכיבו מצבר חדש או תקין ללא תוספת תשלום. כמובן שהאחריות תגמר בדיוק עוד חודשיים למרות החלפת המצבר.

האם יש סוג אחריות חדש שלא שמעתי עליו?

עד כמה שאני מכיר האחריות של שנפ הולכת ככה :

אם יש אחריות ל24 חודש ואחרי 22 חודש הלך לך מצבר אז אתה תשלם 22 חלקי 24 מהמחיר של המצבר החדש, דהיינו על כל חודש שהשתמשת במצבר האחריות כבר לא תקפה,, אבל יתכן שאני טועה

• תוכן חדש...