Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לצטט הודעה מעל!

מה המחיר?זה בא עם תיבה?יותר טוב מה-jbl שלמעלה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הוא אמר את זה בציניות ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

את אותו הסאב של חבר שלך "השפלתי" עם הסאב העלוב שיש לי מישהו אחר ...

תנסה לכוון את שלך ותראה תוצאות אחרות , בדר"כ כל " הערסים " מהרחוב או חברים שאין להם כ"כ הרבה ידע בנושא לא ממש מכוונים ומסדרים את המערכת .

ד"א אני גם ממליץ על P3

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

חברים יש לו מגבר חלש לא יוכל לספק סאבים כאלה ההמלצה הכי טובה שנזרקה פה זה הP2 של רוקפורד

אין טעם לקנות סאב של 500 RMS ולחבר אותו למגבר שנותן הרבה הרבה פחות בזבוז כסף!

פותח השרשור נאמר כאן עוד משהו נכון אתה צריך לכוון את המערכת שלך כראוי אני שמעתי אצל חבר מהפורום שיש לו גם סאב של בזוקה ושומעים אצלו את הסאב מצויין

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
הציעו לך פה קיקר C12 CVR,

שמוצע למכירה בפורום.

לדעתי יתן לך את מה שאתה צריך,

הסאב הרבה יותר חזק מJBL של חבר שלך.

יש לי ניסיון מאוד מאוד גרוע עם מוצרי יד שניה.אומנם לא בנושאי האודיו לרכב,אלא במחשבים,אבל זה די דומה.זה בד"כ הולך ככה-לפני שאתה קונה המוכר פשוט משגע אותך בטלפון,אומר לך שלא תמצא דבר כזה בשום מקום בכלום כסף,ואחרי שאתה שם את הכסף ואז אחרי שבוע יש איזה בעיה במה שקנית, לתפוס את הבנאדם שקנית ממנו זו משימה בלתי אפשרית.ברור שיש גם מציאות,ויכול מאוד להיות שאני אלך על משהו יד שניה,אבל כרגע אני מעדיף יד ראשונה.

לגבי הסאב,שמעו,שיחקתי שעות בכיוונים שלי במערכת עם הסאב של בזוקה ועדיין הבאסים היו די חלשים וכשהגברתי הם ממש ברחו להם והיו מאוד מאוד לא מדוייקים.שחיברתי את ה-jbl במקום הבזוקה הרגשתי שזה פשוט ליגה אחרת.באסים אדירים,מדויקים,כשאתה מגביר,אפילו עד השלושת רבעי מהווליום, אין אפילו עיוות קטנטן.

אגב,הבזוקה ,על הנייר אמור להיות יותר חזק,הוא 600W RMS,לעומת ה-JBL שהוא 400.

יעקב,בתור חובב אודיו לרכב,אתה בוודאי אמור לדעת שתחרות זה החלק העיקרי מהכיף שלנו.למה אליקו קנה מערכת בכ"כ הרבה כסף כאשר גם מערכת של 5000 יכלה לספק אותו מאוד?בגלל התחרות.למה אנשים קונים מגברים של 2500 שקל,כאשר מגברים של 1000 יכולים לעשות את העבודה מצויין?אתה יודע כבר את התשובה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אוקיי. לפי המצב, P2 בפורטד (לא בתיבה שבאה מהיבואן!) יהיה אחלה פשרה בשבילך. גם עוצמתי, גם יחסית מדוייק, וגם איכותי :-) (הסאב הראשון שלי דרך אגב, בגללו אני בכל העסק הזה :wink:8), ואני עדיין מתגעגע אליו לפעמים :oops:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תגידו ,מישהו מכיר חנות אודיו אמינה באיזור המרכז(איזור רחובות ככה)שנותנת לך לחבר סאבים עד שאתה מוצא את זה שמוצא חן בעינייך?

פורסם
ברחובות יש לך את סאונדר הוא ייתן לך לבדוק ברכב, יש לך גם ברמלה את עדי התקנות.

אני גר ברמלה,אבל בחיים אני לא אקנה סאב או מערכת כלשהי מרמלה(קניתי פעם,גנבו לי אותה,ויש שמועות שאני לא היחיד שקנה משם וגנבו לו...).

איפה נמצאת החנות הזאת ברחובות?

פורסם

אתה תמיד ייול לקנות סאב כמו אצלי ברכב את הסרווין וגה וי מקס הוא מוציא 600 אר אמ אס ועם המגבר הנכון אני מבטיח לך שחבר שלך יברח עם הראש למטה אתה יכול למצוא אותו ב-1200-1300

פורסם

ראית את שני המגברים שלי בתמונות,הם הנכונים לסאב הזה?

פורסם

הVMAX לא יתאים לך הוא יותר מידי חזק בשביל המגבר שלך

אתה צריך סאב בין 150 ל300 RMS למרות ש300 RMS יותר מידי חזק אבל המגבר שלך יספיק

אני חושב שתלך לשמוע את הP2 של רוקפורד בתיבה פתוחה הוא סאב מצויין שנותן תמורה טובה למחיר שלו

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
הVMAX לא יתאים לך הוא יותר מידי חזק בשביל המגבר שלך

אתה צריך סאב בין 150 ל300 RMS למרות ש300 RMS יותר מידי חזק אבל המגבר שלך יספיק

אני חושב שתלך לשמוע את הP2 של רוקפורד בתיבה פתוחה הוא סאב מצויין שנותן תמורה טובה למחיר שלו

כל סאב חזק מידי בשביל המגברים שלי,אה?אחי לא יכל להשאיר לי ירושה טובה יותר ממגברים כאלה מעפנים?:-(

כמה עולה הp2 בתיבה פתוחה?והאם הוא יותר טוב מהסאב של חבר שלי?

• תוכן חדש...