Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תעריך את אחיך כי הוא נתן לך מערכת לרכב שעלתה לו כסף אז אל תזלזל גם אם לא מדובר ברכיבים יוקרתיים

לגבי הP2 הוא אמור לעלות באיזור ה700 שקל בלי תיבה, תיבה עדיף שתבנה אצל נגר לפי נתוני יצרן רצוי תיבת פורטד כך תהנה יוץר מהסאב הזה

לגבי מי יותר טוב אני אישית בכלל לא אוהב את הסאבים של JBL ולא חושב שהם יותר איכותיים מהרוקפורד הנל

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם בכל זאת תלך אליו תגיד לו שלירון שלח אותך.(גם אני גר ברמלה)

סאונדר נמצא ברחוב ויצמן 6 ,ליד המשטרה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

יעקב,בתור חובב אודיו לרכב,אתה בוודאי אמור לדעת שתחרות זה החלק העיקרי מהכיף שלנו.למה אליקו קנה מערכת בכ"כ הרבה כסף כאשר גם מערכת של 5000 יכלה לספק אותו מאוד?בגלל התחרות.למה אנשים קונים מגברים של 2500 שקל,כאשר מגברים של 1000 יכולים לעשות את העבודה מצויין?אתה יודע כבר את התשובה.

אני לא יודע מה איתך , אבל לי לדוגמא יש מערכת לא רעה , והדבר האחרון שמעניין אותי זה תחרות. מעניין אותי לשמוע טוב . התקנתי מגברים טובים לא בשביל תחרות אלה בגלל שהם טובים.

אין לי דבר וחצי דבר נגד אנשים שרוצים להתחרות.. אבל זה לא נכון שאנשים משקיעים בעיקר בשביל התחרות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שלום avk.

אם אתה לוקח את זה כמובן ואליך שמערכת טובה באוטו היא בשביל תחרות אז ממש לא, כל אחד ומה שהוא בוחר , אני לא מבין למה צריך להתחרות סתם ככה באנשים ולהשקיע אליפי שקלים , אם המערכת מספקת אותך מה טוב , אם לא תשפר עד שתהנה ממנה .

בכל מקרה אני בטוח שאתה נהנה עם המערכת שלך =) ולא בא לי לפתוח על זה דיון למה כל אחד בנה את המערכת שלו וכו' ...

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה.

נשברתי ובסוף קניתי סאב כמו שלו.לגבי הסאב-אני בהחלט מרוצה.פשוט באסים אדירים,נקיים ויפים.לפני שקניתי את ה-JBL ,בדקתי במרתון של 4 שעות עוד 7 סאבים אחרים(כמו אינפינטי,פיונר וקיקר C12 נדמה לי)והJBL לקח מבחינת עוצמה ודיוק את כולם.

יש רק בעיה אחת-הרמקולים שלי מאחור ומקדימה פשוט חלשים מידי.אין התאמה בין הסאב ובין הרמקולים.שומעים את הבאס הרבה הרבה יותר חזק מהמילים של השיר.שהיה לי את הבזוקה,עוד איכשהו זה היה נורמלי כי הבזוקה לא הייתה נותנת באסים ברמה של ה-JBL,אבל עכשיו זה פשוט מוזר.יש לי רמקולים מאחור של קנווד 300W שעשו את שלהם(נמצאים כבר מעל ל3 שנים ברכב)ומקדימה יש לי רמקולים רגילים(לא קומפוננט).

מה אתם ממליצים לי לקנות בשביל לשפר את השמיעה?רמקולים טובים מאחור במקום הקנווד המזדקנים או קומפוננט מקדימה(חשבתי על מורל פלוס)?את כל הרכיבים והתמונות אפשר למצוא בהודעה הראשונה שלי בת'רד.

יש לי הונדה סיוויק שנת 96.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

על איזה קומפוננט אתה ממליץ עם המגבר שיש לי(SPL 100OW)?ואם וכאשר אני אקנה רק קומפוננט,אז האם עדיף לנתק את הקנווד מאחור ?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

דבר ראשון תתחד על הסאב

חבל שלא הלכת לשמוע את הרוקפורד הוא היה משנה לך קצת את החשיבה על JBL בכול אופן העיקר שאתה מבסוט

לגבי הסט קומפוננט אתה צריך ללכת לשמוע ואז להחליט האם הוא טוב לך או לא

מבחינת תקציב הוא הסט הטוב ביותר יש כאלה שיגידו אחרת אבל עם עובדות בשטח אין להתווכח! (הסט הנמכר ביותר בתקציב של 500 שקל)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

קודם כל תודה.אם לא יירד גשם בשבת,אתם תראו למה ה-JBL מסוגל:-)

שנית,המגבר שלי(הSPL) יוכל להפיק מהמורל הזה דברים טובים או שהוא חלש מידי?הקומפוננט יתן איזון בין הבאסים לבין המילים בשיר?ובמידה וקניתי את הקומפוננט הזה,היית מציע לנתק את הרמקולים האחוריים שקיימים,או להשאיר אותם?

יותר מידי שאלות יש לי,אני מזכיר את ההוא מהפירסומת של "קופת חולים כללית" :-P

פורסם

תראה הסט הזה לא צריך הגברה רצינית כי הוא נציל מאוד ולכן גם מגבר של 50 RMS יעשה עבודה טובה

סט קומפוננט מקדימה ישנה לך את כל המערכת אתה תתחיל לשמוע צלילים שאתה לא חשבת שקיימים באותו השיר ובכלל איכות הסאונד תעלה בכמה רמות

אין צורך בניתוק הרמקולים האחוריים אך יש צורך להחליש את העוצמה בה הם ינגנו כידוע לך 9*6 אוהבים למשוך את הבמה אחורה ואת זה אנחנו לא רוצים

לכן אתה צריך להחליש את הרמקולים האחוריים כך שהם רק ישלימו לך את האווירה ברכב ולא יהיו העיקר

זה טוב לשאול שאלות ככה אתה מבין יותר ולומד מניסיון של אנשים אחרים זה עדיף מאשר לעשות לבד ולהתבאס כי מה שעשיתה הוא לא נכון

אני אומר תגיע למפגש גם עם יש גשם ( יש מחסה מהגשם לא בעיה) ואנשים יוכלו לעזור לך בכיוונים ובהצעות לשידרוגים עתידים וגם סתם בשביל להנות ממערכות אחרות ואנשים טובים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סירטון של הסאב החדש שלי בפעולה:

צילמתי את זה עם 6280 אז האיכות שמע לא יצאה כ"כ טוב,וגם התזוזה של הסאב בצילום נראה כמו גלים ולא כמו לב דופק בעוצמה אדירה(מה שהוא באמת).

פורסם

תשיג מצלמה טובה יותר :)

קשה לתת רשמים על גבי האינטרנט.

תבוא לאחד המפגשים כדי שנשמע :)

הJBLים תמיד חזקים, השאלה היא כמה נמוכים הם;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...