Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעיקרון אצל ערבים תמיד תביא ביותר זול,אם איןלך בעיה אתה יכול להיכנס לבאקה יעשו לך בזול..אבל תכנס עם בן אדם שמכיר שמה,למה אם לא ידפקו אותך

מצד שני כל המ שמתעסק עם פוינטר לדעתי הם טובים,אבל תקח בחשבון שזה יותר יקר

במשינה בחדרה אני יוד שעושים את זה ועושים טוב!

אבל השאלה כמה כסף הם לוקחים

אם אתה רוצה שאני יברר לך

תרשום לי פה בדיוק בדיוק המ אתה רוצה!ובאיזה מחירים

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

התחלתי לברר , בנתיים קיבלתי שתי הצעות מחיר .

הראשונה מהניצוץ בנתניה שרוצה 150 שקלים , המחיר בסדר אבל מישהו יודע איך איכות העבודה שם ?

השניה אצל מתקין שעובד עם רדיו מילנו שרוצה 350 שקלים אבל לא אהבתי את זה ששאלתי אם יש אחריות לעבודה והוא אמר ואני בודק במקום והולך כשזה תקין ובזה זה מסתיים ...

יש הצעות נוספות ?

( אני מהרצליה )

תודה

פורסם

רדיו השרון בכפר סבא.

עשה אצלי עבודה מא' עד ת'. (MVP625)

בן אדם שלוקח כל רכב תחת טיפולו כאילו היה שלו!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
150 שקל ניראה לי זול מאוד ויכול להיות שזה מעיד על איכות העבודה מתקין שמכבד את עבודתו יקח 300-400 שקל התקנה.

לא מסכים בעליל

לי יש גם כן אזעקת ביפר MVP625 דרך אגב אזעקה מצויינת אבל בדיוק נשבר לי המסך

התקנתי לבד ואני יכול להגיד שזה אחד הדברים היותר קלים אם יש סדר בחשמל ברכב

וזה שהוא לוקח מעט כסף יחסית זה לא מעיד בהכרח על איכות העבודה כי זה מאוד פשוט להרכיב את האזעקת הביפר הספציפית הזאת ואני מתאר לעצמי שזה לא מסובך בכללי

sound connecting people

פורסם

אתה מסתכל על עבודה שאתה עושה לעצמך לך יש את כל הזמן שבעולם אבל מי שמחזיק חנות יש לו הוצאות כמו:שכירות עובדים חשמל ארנונה וכו" הזמן שלו זה כסף ובוא נאמר שהוא עושה לך עבודה איכותית (צמות מסודרות שרצות על צמות מקוריות ולא סלט ירקות מוח מחוזק למקום) היא כמובן לוקחת יותר זמן ואולי גם חומרים. כמה פעמים הגיעו אלי אנשים שחשבו שעשו להם עבודה טובה וכשפתחתי מתחת להגה חשכו עיניהם.

פורסם

בדקתי ברכב שלי את האופציה להרמת חלונות אוטומטי , כמו שקראתי בפורום : סובבתי את המפתח והשארתי אותו מסובב , בחלונות עלו . המתקין שדיברתי איתו אמר שאי אפשר לחבר את האופציה להרמת החלונות באופן ישיר אלה צריך מתאם שעולה כ- 250 שקלים , האים זה הגיוני , מישהו מכיר ?

תודה

• תוכן חדש...