Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזי פארק-איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לעבוד בתל אביב, ואני תושב חולון.

קראתי באינטרנט ששעת חניה עולה משהו כמו 4.5 ש"ח, ולתושב תל אביב זה עולה 63 אג'.

לא הבנתי איך זה עובד בידיוק,איך הפקח/מכשיר יודע שאני תושב תל אביב?

רשום שזה מוגבל לשלוש שעות חניה,איך הפקח יודע שאני חונה יותר מ-3 שעות?

ואם אני רוצה לשלם לפי תושב תל אביב, אני צריך להציג תעודת זהות שבה רשום שאני גר בתל אביב?

פורסם

יש דרגות

לדוג' תל אביב זה 03 אם אני לא טועה

אז 03-1 זה רגיל

03-2 זה תושב

03-3 זה פנסיונר או משהו כזה

ולפי זה יש דרגות מחיר - שכמובן מתוכנתות במכשיר לפי הצגת מסמכים רלוונטיים

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אני צריך להציג רק ספח תעודת זהות, שבו יהיה רשום שאני גר בתל אביב?

ואם אני רוצה לתת את זה לחבר, אז פשוט הוא שם את זה בחלון וזהו?

פורסם

אני צריך להציג רק ספח תעודת זהות, שבו יהיה רשום שאני גר בתל אביב?

ואם אני רוצה לתת את זה לחבר, אז פשוט הוא שם את זה בחלון וזהו?

פורסם

תעשה סלו-פארק.

התעריף לשעה הוא אותו התעריף ואין צורך בסוללות, השארת פיקדון ושאר הפתעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד כמה שאני יודעת יש מכשיר איזי "רגיל" ויש מכשיר איזי שהוא עבור תושבי תל אביב(על המכשיר עצמו יש סמלון של עיריית תל אביב).

את מכשיר האיזי פארק הרגיל ניתן להטעין בכל חנות יילו, את המכשירים של תושבי תל אביב מטעינים אם אינני טועה בעירייה.

תעריף החניה עבור תושבי תל אביב זול יותר.

*למי שמעוניין לרכוש מכשיר איזי פארק,ניתן לרכוש במחיר של 89 ש"ח, יחד עם 5 ש"ח מתנה עבור חניה ראשונית, בכל חנות יילו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש כרגע מבצע ביילו.

מחיר קודם היה 109 ש"ח+ 5 ש"ח מתנה דמי חניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור משתמש באיזיפארק אני מאוד ממליץ על המוצר הזה.

בזכות המכשיר הזה כבר כמה שנים לא קיבלתי דו"ח חניה (לעומת הרבה דו"חות בכחול לבן לפני כן).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני עם הסלופארק מידי פעם ועד עכשיו אין טענות מיוחדות...

רק דוח אחד שקיבלתי עקב בעיה אצל הפקח

אשמח לשמוע מה זה "סלופארק" ,היכן קונים ,ומה ההבדלים בינו לבין "איזיפארק" מבחינת עלות ,תפעול, ו"שאר ירקות".

יש תמונה ?

בברכה

מוטי.

פורסם

אין תמונה, יש אתר, http://www.tlvpark.com

נכנסים, נרשמים, מקבלים SMS שמאשר הרשמה ומיד אח"כ אפשר לחנות - מחייגים למספר שלהם כשנכנסים לחניה, מחייגים שוב כשיוצאים, וזהו.

אני לא מרבה לחנות בכחול לבן בת"א אבל בפעם שכן עשיתי את זה לא היו בעיות.

אגב, כתוב שם שמקבלים מדבקה לאוטו, אני לא קיבלתי שום דבר כזה, מישהו קיבל? (אני מניח שזה לא עקרוני, הפקח בודק במסוף ממילא).

אה, ועוד משהו נחמד - מסיבה כלשהי אני משלם תעריף של תושב ת"א, כנראה בגלל הבעלים הקודמים, מעניין 8)

• תוכן חדש...