Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אמא שלי רוצה שברולט אוואו ביג יש רק 1400? או גם 1600? איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק אכיזת כביש.

כל פרט יעזור הרכב מודל 2005 .

פורסם

ביג זה רק 2007.

כאחד שהיתה לו הזוועה המוטורית הזו במשך שנה וחודשיים אני יכול רק להגיד לך אל תעשה את זה לעצמך.

תעשה חיפוש על השם שלי ותראה את כל מסכת הגרוטאה הזו.

פורסם

ציון של כוכב וחצי במבחני הריסוק עם התראה על בטיחות נמוכה של הרכב, זה לבדו פוסל את הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני הולך לומר משהו לא פופולארי.

אני מסכים עם הכותבים למעלה בלי השגות כלשהן לגבי נושא הבטיחות. נושא הבטיחות נדון פה בעניינהּ של האוואו וכוכבהּ הבודד אכן לא מנצנץ למרחוק.

אבל יש להצביע על מימד נוסף:

למדתי מכמה וכמה וכמה בעלי ובעלות אוואו שהרכב בסה"כ אמין למדי, לא מצריך טיפולים יקרים ומוכיח אמינות סבירה ויותר מכך. שתיים ממכרותי (וגם אחותי) הצליחו לצבור כ"א למעלה מ 35000 קמ' בכל שנת נהיגה ובסה"כ למעלה מ 70000 קמ' בתקופה קצרה יחסית(כשנתיים) וכל זה עם אפס תקלות.

גם הסוזוקי בלאנו הישנה היתה סוּפֶּר לא בטוחה ובכ"ז צברה מעריצים רבים שאהבו את אמינותה הבלתי רגילה.

ישנם מי שנושא הבטיחות איננו אצלם במעלה ראשונה ובחישוביי הקנייה הפרמטרים האחרים נראים להם רלוונטיים יותר.

אינני אומר שזה חכם או ראוי אבל צריך לקבל את "השריטות" של כל מאן דבעי, וכל דכפין יטה ויעשה עפ"י טעמו.

ראו שרשור קודם בעניינה של האוואו. התמונה איננה חד-מימדית......(וטוב שכך):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134414

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אל תקנה! דאג לבטיחות שלך ושל בני משפחתך. חוץ מזה שהרכב לא מצטיין בכלום ולא חסכוני.

נ.ב עוד נק' שאולי הפריעה רק לי (ומצחיק שאני כותב אותה, כי יש לרכב כ"כ הרבה חסרונות): המזגן צורב בעיניים.

והיום בפינת "הידעת?": בתאוצות הרכב מייצר לוחמת הגה כאילו יש לו לפחות 100 כ"ס יותר. (מדבר על מודל 2006 - הדור הראשון).

אביעד (עשיתי יותר מדי ק"מ בדור הראשון ובדור השני של האוואו).

פורסם
דני תודה רבה על התשובה המעמיקה עזרת לי מאוד וכנראה נקנה את הרכב הזה.

אתה עושה צחוק? או שאתה מנסה לבצע על עצמך סוג של דיסונאנס.

לרכוש רכב משנות האלפים עם ציון מגוחך כזה? אפילו לפונטו דור ראשון (כן זו של תחילת שנות התשעים) יש ציוני בטיחות עדיפים.

זאת מבלי לדבר על היכולת הדינאמית הנמוכה, צריכת הדלק הגבוהה ורמת הנוחות הגרועה. מדובר על מפגע נוסע. תעשה לך ולמשפחתך טובה רכוש רכב אחר, התמורה תהיה גבוהה יותר.

ובקשר לבלאנו, לפחות לפחנוע של סוזוקי יש תרוץ טוב, מדובר על רכב שיצא לעולם לפני 13 שנה, היא נבחנה ללא כריות אויר (האביאו נבחנה עם 6!) ועדין קיבלה כוכב וחצי כמו הדיהו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

למה בדיוק אתה שוקל לקנות את הרכב??

מה היתרונות שלו לעומת רכבים אחרים?- רוצה קטן וזול קנה סיריון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשמע, קל מאוד לשכנע אותך..

הרכב עם כוכב וחצי במבחני ריסוק עם התראה חמורה לנזקים לגפים תחתונות ופגיעות ראש, והנושא אינו מטריד אותך.

הרכב צרכן דלק לא קטן, תיכנון המתבסס על הלאנוס הכושלת , לא נוחה לא מבצעת, רכב בסיסי שהיתרון היחיד שלו הוא מחיר נמוך, ועל דבר כזה אתה רוצה לתת לאמא שלך לנהוג?

מציע לך לחשוב על רכבים אחרים, 206, סיריון ואפילו גטס עדיפות מהפסולת המוטורית הנ"ל.

מציע לך לפתוח יד 2, יש מעל 40 אוואו אשר חולקו בהגרלת מפעל הפיס, מחירים של 85,000 ש"ח ועדיין אין קופצים על המציאה..

פורסם

תיכנון המתבסס על הלאנוס הכושלת ,quote]

אתה קולט שלדיהו לנוס (הדגם הקודם לדיהו אביאו) יש ציוני בטיחות עדיפים! אם בטיחות מענינת אותך, אזי שלפי תורת דיהו, עדיף לך לרדת בשנים ולא לעלות.

אני לא מכיר הרבה מקרים (אם בכלל) בו דגם מחליף זוכה לציוני בטיחות נמוכים יותר מהדגם הקודם. אני מניח שהחבירה לשברולט הביאה את הייצרן לסטנדרטים חדשים בפיתוח הדגם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ההשוואה ללנוס הייתה בנושאי התנהגות הכביש , המרווח הפנימי , והבלמים המעולים:shock: , אותו תיכנון וביצוע "מבריקים" מצאו את מקומם גם באוואו..

פורסם

כמו שנאמר כאן קודם - נראה בבירור שאתה מנסה לבצע על עצמך סוג של דיסוננס - משום מה השתכנעת שהאוויאו היא מכונית טובה לקנייה, ונכנסת לפורום רק כדי לבסס את ה"עובדה" שהשתרשה בראשך. בזמן שחמישה ויותר אנשים כתבו לך שזו טעות, רק חיכית לאותו האחד שיכתוב (בצורה מסויגת אמנם) שאולי השד לא כל כך נורא, ורצת לעשות קנייה טיפשית ומיותרת.

תעשה לעצמך טובה - תשאיר את האוויאו לציי הרכב השבויים, ואל תתן לאמא שלך לקנות מכונית גרועה ולא בטיחותית רק כי היא זמינה.

danny66 אולי צודק והרכב אמין, אבל יש הרבה כלי רכב אמינים. לעומת זאת כיום יש מעט כלי רכב שהם לא רק גרועים למדי ברוב הפרמטרים, אלא גם לא בטיחותיים באופן קיצוני. אתה הצלחת איכשהוא להינעל דווקא על רכב כזה, וזו פשוט טעות מטופשת להחריד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...