Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה למה?

.

זה כי ככה המשטרה "מצמצמת" את אחוז הפשיעה, פשוט לא פותחים תיקים, וכאשר מגיעים בסוף השנה לסטטיסטיקה רואים שאחוזי הפשיעה והעברות פחתו, ולא בגלל אכיפה מוגברת פשוט מחוסר עיניין לציבור, סגירה ואי פתיחת תיקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בית המשפט לתעבורה ברמלה הודיע למשטרה שאין באפשרותו לעמוד בעומס התיקים.

ל'

נדמה לי שאת הציטוט הזה את הבאת לפורום. עכשיו הבנתי את המניעים שלך להמלצתך להגיש תלונה במשטרה. את פשוט רוצה לגרום לעומס על המשטרה ועל בתי המשפט כדי שדוחות וכתבי אישום יבוטלו עקב עומס יתר. תשמעי, את מתוחכמת יותר ממני. מודה.

ארז רונן

פורסם

לשמחתי יש לי רישיון 11 שנים ללא דוחות או קנסות, חלילה אין לי כל כוונה להפיל את בית המשפט בעומס.

ואת הציטוט שלי שהבאת כדאי לציין שנלקח מתוך כתבה בעיתון ולא נאמר על ידי.

מכירה את מערכת המשטרה מבפנים ולא אחת קיבלתי הוראה מהמפקדים הממונים עלי להבליג ולהעלים עיין רק כדי שבתחנה לא תהיה סטטיסטיקה של פשיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לדעתי אתה צריך לשפר את הבנת הנקרא.

ולדעתי.... אתה צודק!

הייתי צריך לקרוא בעיון רב יותר את הדברים שהבאתי מויקי. למרות שכשכתבתי את דברי, הסתמכתי יותר על נסיוני האישי ועל מה שאמר לי השוטר , בבחינת "השוטר יודע הכי טוב".

תודה על תיקון טעות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...