Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Punto HGT מ Yad2

chesh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו בדק אי פעם את כל ה HGT שיש ב Yad2? זה בהחלט יהיה ה-אוטו הבא שלי אני מקווה

אני מעוניין רק בצבע צהוב. אני רואה כבר חודשים את אותם הודעות:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=143657

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=540388

כמה שאלות, איזה דגמים הגיעו עם סאן רוף?

האם קרעו את השילדה ברוב המכוניות האלה? אני לא רואה הרבה מודעות של מוכרי HGT ורק ההודעות\התמונות האלה כל הזמן ביד2. אני חושב שמחזיקי הHGT מרוצים ואין כמעט מכוניות כאלה למכירה. רק דפוקות

יש עוד אחת במגרש בראשון לציון באזור קניון הזהב. מישהו ניגש לראות\לבדוק או בדק את המכוניות בלינקים האלו? שווה בכלל להתקרב למגרשים האלה?

פורסם

הפונטו הראשונה עם ק"מ מאוד גבוה לכן היא הרבה מאוד זמן בלוח!

הפונטו השנייה המון זמן בלוח כי יש לה מכת שילדה לפי דברי המוכר!\

סאן רוף מגיע בתוספת תשלום.

מה זה קרעו את השילדה? :?

פורסם

אני מתכוון שרוב הHGT שלמכירה עברו איזושהיא התעללות. האם יש סיכוי למצוא אחת בכלל בלי שילדה פגועה?

ועוד שאלה, עדיין מייצרים אותם? או שהפסיקו לייבא אחרי 2003?

פורסם

דווקא את הפונטו יחסית קל למצוא אחת במצב טוב.

יש להרבה מהן סאן רוף.

כבר שנתיים שלא מייצרים את הפונטו הזו ככה שמן הסתם שגם את הHGT כבר לא מייצרים.

פורסם

לקראת סוף החצי הראשון של 2004, עם הפסקת ייצור דגם הMk2 של הפונטו, הפסיקו לייבא את דגמי ה HGT ארצה.

שלדה נפגעת מתאונה כזו או אחרת, ללא קשר לאיך ננהג הרכב.

כמו שנכתב מעלי, עם קצת רצון תוכל למצוא אקזמפלר שמור. מידי פעם צץ לו אחד בהחלט ראוי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...