Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות קשה בין שני כלי הרכב לגבי אמינות,צריכת דלק,מחיר החלקים וכו'

מחפש מישהו מקצועי לענות על השאלה הזו.

בתודה מראש,איציק

פורסם

שמע היה לי משניהם....

מנוע יותר טובה הסופר לאנסר...

גיר יותר טוב הדיהטסו..

האפלאוזים המנועים שם עדינים והולכים מהר

לעומת זאת הגירים במיצובישי בעיתי אם לא מורכב קולר

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

ידנית - סופר לנסר.

אוט' - לא להתקרב. (אלא אם כן מדובר ברכב שמור מאוד ובמחיר זול בלפחות 3K מהמחירון - כמו שקניתי להורים בזמנו). ולשים לב שמילאו תמיד נוזל קירור ברדיאטור - משפיע ישירות על הגיר!

תשקול גם קורולה ידנית. ובאמת עדיף - לחפש סיוויק 94 (אפילו אוט') שגם תהיה מהירה ויותר חשוב - עם ABS. (חלק מהדגמים הגיעו עם)

פורסם
שמע היה לי משניהם....

מנוע יותר טובה הסופר לאנסר...

גיר יותר טוב הדיהטסו..

האפלאוזים המנועים שם עדינים והולכים מהר

לעומת זאת הגירים במיצובישי בעיתי אם לא מורכב קולר

המנוע של האפלאוז עדין ? מאיפה הבאת את זה.

הבעיה במנועי האפלאוז לכל אורך שנות הייצור הוא רגישות בלוק המנוע לשימוש במי ברז במקום נוזל קירור איכותי.

אם לאורך חייו טופל הרדיאטור אך ורק במיים ירוקים אין שום סיבה לא לקנות את הרכב שנחשב לפחות לדעתי לאמין ומוצלח בהרבה מהסופר לנסר.

חבר שלי שמכר סופר לנסר 6 חודשים לאחר שקנה אותה בכה לי כל יום על תצרוכת דלק גבוהה (וגבוהה הרבה יותר בהשוואה לאפלאוז מהסיבה שאמנם מנועים באותו נפח אבל משקל הרכב של האפלאוז הרבה יותר קל כך שהוא יותר שט וחסכוני).

בנוסף- גיר אוטומטי בסופר לנסר הוא צרה שלא הייתי מוכן להתקקרב אליה ומעטות המכוניות מדגם זה שאני מכיר (הרבה מידי) שלא עברו שיפוץ גיר בגלל התחממות יתר של שמן הגיר (כשייצרו סופר לנסר מ-93 עדיין לא הייתה מודעות לקולר לשמן).הפלוס היחיד שבסופר לנסר הגיר 4 הילוכים ובאפלאוז רק משנת 98 היו 4 הילוכים כי לפי מה שאמרו לי ברכבים עד 97 היו רק 3,החלפת ההילוכים מעט ארוכה,אבל הרכבים האלה היו בצבא והגיר שלהן שרד התעללות ללא שיפוץ הגיר עד קרוב ךל300-400 אלף קילומטר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...