Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי שתחייה החליטה לרגל יום הולדתי ה 30 לשלוח אותי לקורס נהיגת מירוצים של מסלולים באיזמיר.

סקירה מקיפה ניתנה כאן בעבר ע"י NMP לכן אקצר בסקירת הרקע.

הרכבים: פיאט סיינה 1.6 ליטר עם ~ 120כ"ס,משקל עצמי של כ 900 ק"ג לאחר הפשטת תא נוסעים והתקנת כלוב התהפכות ובנוסף בלמים מתלים וצמיגי סליקס חתוכים.

המשתתפים: 10 אנשים ,חלקם משוגעים לדבר,חלקם סתם משוגעים והשאר ברחו משגרת היום יום.

מזג אוויר: מושלם! לא חם מידי וגם לא גשום.

היום הראשון מוקדש לתרגולים של בלימה נכונה העברת הילוכים נכונה ותרגול של חלק מהפניות במסלול

(בעיקר הפנייה השלישית במסלול שהיא כפולת אייפקסים),בסוף היום העניינים כל חלקי התרגול מתחילים להתחבר

כאשר אנו יוצאים למקצה ghost בו אנו עוקבים אחרי רכב בו נוהג מדריך תוך דגשים על נקודות בלימה ופנייה

מה שמשאיראותנו עם אדרנלין זורם בעורקים וחיוך רחב מרוח על הפנים.

היום השני מוקדש כולו למקצי להקפות כאשר המקצה הראשון מוגבל ל 4500 סל"ד.

לאחר כל מקצה כל נהג מקבל פידבק על הטעויות שהוא עשה וחיזוקים היכן שצריך.

עם התקדמות היום רמות האטרף גוברות ורוב הממשתתפים מנסים למתוח את גבולות הכישורים והאחיזה של

הרכבים ושל עצמם כשהשיא מגיע במקצה האחד לפני האחרון והקובע מבחינת הזמנים,כאשר 3 מתוך 4 משתתפים

יוצאים לספינים בפניות שונות במסלול מה שחייב לאסוף את עדר הפיאט התועות להרגיע קצת את הרוחות ואת הידיים

הרועדות לפני הזנקה מחדש והשלמת המקצה.

באופן אישי יצא לי ליישם הרבה תיאורייה על נהיגה ולהבין מחדש שנהיגה חלקה והחלטית משמעותה נהיגה מהירה.

בסופו של יום הקורס הינו חוויה אדירה,מאפשר לך לנהוג ברכב מוכן למירוץ על הקשקש ( וגם מעבר )

באופן שלא ניתן לחוות על כביש ציבורי אלא אם כן חסרים לך כמה ברגים בראש.

אני רק מקווה שיום יגיע ולא נצטרך לטוס לטורקיה ( או לכל מקום אחר ) כדי לחוות נהיגת מסלול

קצת תמונות:

המסלול:

track1.jpg

DSC_8825.JPG

DSC_8834.JPG

DSC_8856.JPG

DSC_8899.JPG

DSC_8953.JPG

DSC_9007.JPG

פורסם

שמח לראות שנהנית :-).

מזל-טוב ליומהולדת ותמסור ח"ח לאשתך על המתנה (גם אני החודש סוגר 30, עם מי צריך לדבר ? :wink:)

ניר

פורסם

ניר,

דבר עם כוח אדם. :)

ולפותח השרשור. אל תשכח שהכבישים בישראל לא משתווים לרמת הכבישים במסלול שם. אז לא להסחף (תרתי משמע) בנהיגה פה.

חוץ מזה, אני מקנא בך. לא ידעתי שיש יתרונות ללהיות נשוי. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עמוס, אז איך הקליאו מרגישה אחרי הפיאט ?

גלעד, אישתו הרשתה לו קליאו 172.

עמוס, אישתך מוציאה ממך את הילד בן ה-17 לאט לאט.:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

האמת שהקליאו הרבה יותר עצבנית ומהירה מרכבי הקורס ועוד לא באמת לקחתי אותה קרוב למגבלות.

ולגבי אשתי היא פשוט ידעה שאני אתקמצן לשלוח את עצמי לקורס בעלות כזו ובאופן כללי אני די קשה במתנות

אז היא החליטה ללכת בגדול.. :wink:

לגבי הקליאו או רכב בסגנון זו הייתה רק שאלה של עיתוי וכסף, מה לעשות שהם הגיעו שיש לי כבר כיסא תינוק ברכב :-)

נ.ב לגבי סגנון הנהיגה לאחר הקורס,אני עשיתי סוויץ' חזרה,

אני מאוד מקווה ששאר המשתתפים לא מנסים ליישם את מה שנלמדבאותה אינטנסיביות שבה יישמו במסלול

אחרת נשמע עליהם ב HNN בקרוב...

• תוכן חדש...