Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין a3 לגולף שנתונים 02-04 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

החלטנו ללכת על אחד הרכבים האלה.

השיקול העיקרי הוא ההבדל הטכני והעליות.

האם עלויות הביטוח/דלק/טיפולים וכו' יהיו גדולות בין הA3 לגולף?

חשוב חשוב לי מאוד עניין האמינות? האם הרכבים סובלים ממחלות כל שהן ביחוד בגיר/מנוע?

פורסם

היו לי את שניהם (השאלה לאיזה דגמים?)

י הייתה A3 1800 טורבו 180 כ"ס 2002

ולאחר תקופה גולף נפח 2000 שנת 2002

שניהן טופלו באותו מוסך מורשה ... הוצאתי הרבה יותר על האודי בטיפולים ותקלות

ובוא נגיד ככה במקור אתה רואה יותר גולפים במוסכים האמת אבל רובן רק לטיפולים

וכשאתה רואה A3 אז זה כבר בגלל שהלך גיר או משהו דומה (אנ בכל אופן ראיתי 3 A3 שהלך גיר ובאחת שהלך מחשב!!!

אתה יכול ללכת למוסך המורשה הקרוב לביתך ולהתייעץ אם המוסכניקים וכו" כמו שאני עשיתי לפני שרכשתי תגולף !

(כי התלבטתי בין V5 לנפח 2000)

:roll:

פורסם

אז לדעתך הגולף אמינה יותר?

הפחד שלי הוא מנזקים של עשרות אלפי שקלים כמו גיר ומנוע..

מה לגבי ביטוחים ודלק איך הם ביחס למכוניות אחרות?

פורסם

אחרי 4 שנים עם גולף מנוע 2.0 שנת 2002 אוטומטית, ושנתיים עם A3 1.6 ידנית, ורק לפני פחות מחודש קניתי A3 1.8T ידנית , אני הייתי ממליץ על ה A3 . הגולף הוא רכב מצויין אבל האוודי הוא עוד יותר טוב,לגבי הבחור שאמר שהוא ראה רק A3 עם תקלות אז רק לפני כמה חודשיים שילמנו 10000 שיפוץ גיר לגולף , החלפת מצערת , מוח גיר , קולר, ומה לא , והוא עדיין לא מרגיש טוב (שיהיה ברור האוטו עם 170000 ק"מ). האיכות של ה A3 היא פי 1000 יותר טובה בכל, האוודי היא יותר מפוארת מהגולף למרות שאין כל כך הבדל במחירים בשנתונים האלה רק שב2004 הדגם של ה A3 הוחלף והמחיר בהרבה יותר יקר, האוודי מרגישה יותר תמורה בעד הכסף. אמנם הגולף היא יותר נפוצה (וזאת הבעיה שלה אני חושב) לכן תוכל למצוא יותר חלקים (משומשים) לגולף מהאוודי. אבל זה בא על החשבון של "מיוחדות" האוודי יותר נדירה מגולף לכן לפי דעתי האוטו מרגיש הרבה יותר מיוחד. לגבי האמינות , פשוט לך לכל מוסך פולסווגן אוודי ותשאלה מה יותר אמין,(אני יודע את התשובה) אני שנתיים A3 הקודמת כל מה שעשיתי זה החלפתי קלאץ' עקב בלאי נורמלי , ושירותים וטיפולים רגילים ואת האוודי הקודמת מכרתי ביולי שעבר עם 200,000 ק"מ ובבדיקה המנוע שלה עמד על 90%. אין לי מניות באוודי ואני לא מנסה לדחוף לך אחת ואני גם לא מוכר אחת , אבל פשוט האוטו הכי מהנה שהיה לי ואם מישהו שואל אותי לגבי גולף או אוודי A3 מאחר והיה לי ויש לי עדיין אוודי וגולף( אותה גולף שהייתה לי מ2002 עד 2005 , נמצאת כיום עם אמא שלי) אני הייתי ממליץ לו על האוודי, כמובן יכול להיות שלא תסכים איתי וזכותך , בסופו של דבר אתה זה שמשלם . לסיכום, שני הרכבים הם על אותו מרכב , שתי המכוניות כמעט זהות מכאנית, למעט המנוע , אם זה 1.6 זה אותו מנוע עם 102 כ"ס ואם זה 2.0 של הגולף אז אתה עם 115 כ"ס (חלש , איטי ורועש) ואם זה ה 1.8 של הA3 אז הוא עם 125 כ"ס , יותר זריז , ובכל קטיגוריה תצרוכת הדלק כמעט זהה, הביטוח של הA3 מעט יותר יקר , נראה לי בסביבות ה 1000 ש"ח. לגבי הפחד שלך מנזקים בעלויות גבוהות , אז רק שתדע ששתי המכוניות מאחר והן זהות מכאניות , אז בשתיהן כל תקלה ( לא עלינו ) היא יקרה לתיקון , כמעט כל החלקים זהים לכן המחיר זהה. בשביל זה יש בדיקה , קח את האוטו לבדיקה , ושם יגידו לך מה המצב של המנוע , הגיר , הטורבו אם זה רלוונטי , ובכלל. שתיהן מכוניות טובות , אבל האוודי היא יותר רעה(במובן הטוב של המילה).

נ.ב. כל מילה שנכתבה היא דעה אישית אחרי שנים של ניסיון עם שתי המכוניות. אין להסתמך על מה שאמרתי , מומלץ לקחת כל אוטו לבדיקה לפני שקונים. מומלץ גם ללכת למוסך מורשה (צ'מפיון במקרה שלך ) ולשאול בעלי מקצוע בנושא.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

ביטוח מעט יותר יקר? 7000 אלף ביטוח מקיף זה לא מעט! זה המון (מדובר על גירסת ה 1.8 )

הגולף תיהיה הרבה , אבל הרבה יותר זולה לאחזוקה.

פורסם

איזה 7000 ??? אני מבטח A3 1.8T , כ"ס 180 , ב 4300 , וחובה ב 1800 , חשבון 6000 . בגולף שנת 2002 מנוע 2.0 עלה 5500.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תוכן חדש...