Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפרסם את התמונה של תא המנוע שלך . . . יש בכך יותר היגיון כיון שיוכלו להעיר ולהאיר לך איך למקם את הפילטר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
ממערכת ההזרקה אני לא מיתכון ליפתר בגלל שלאוטו יש צוק אוטומטי ובחורף זה נוח,

יש לך תמונת של רכב כמו שלי שיתקינו את הפילטר כמו שצריך אני רוצה לראות

לכל מערכת ההזרקה יש "צ'וק אוטומטי" כך שזה ממש לא צריך להיות השיקול שלך.

אין לי תמונה של התקנה ראויה לפילטר פתוח, אבל ללא תיעול רציני של אוויר מקידמת הרכב הוא פשוט חסר תועלת במיקום המקורי שלו. אין שם זרימת אוויר, אין שם כלום מלבד אוויר חם ומשום מה אף אחד לא טורח לבנות שום תיעול אוויר לפילטר שלו. אני תמיד חלמתי לפתוח פתח במכסה המנוע ולינוק אוויר קר ממעלה הרכב, אבל בסוף מכרתי את הרכב הרבה לפני שמסור דיסק נגע בו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמעון 55

ממליץ לך לקרא את הניסוי הזה, עד סופו !!! לאט לאט וכל מילה !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161742&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9D

וכמו שהמליצו לך, הפילטר אצלך "בליינד" מוריד הספק, ומערכת ההזרקה המחורבנת שלך (סליחה על הביטוי) לא תאפשר לשפר כלום, פרט לחשבון הבנק של מי שומוכר לך חלקים ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

• כן
  • AFM = MAF = Mass Air Flow
  • יש חיישן חמצן = O2 = למדה = החיישן באגזוז שמודד את יעילות הבעירה
  • ברכבים מוגדשים יש גם חיישן שמודד לחץ בסעפת יניקה (בד"כ אחרי האינטרקולר) = MAP = Mass Air Presure

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

זה לא כל כך נושא הדיון, אבל יש לא מעט רכבים לא מוגדשים עם חיישן MAP במקום MAF.

ובכל מקרה, ב205 אין לא MAP ולא MAF, זאת אחת הסיבות שפילטר פתוח לא כל כך אפקטיבי עם מערכת הזרקה כזאת.

פורסם

סליחה על הבורות אבל אם אין לו חיישן אויר אז איך המחשב יודע כמה דלק לספק בשביל תערובת נכונה? אל תגיד לי שהמחשב פשוט מניח שהוא מקבל תמיד את אותה כמות בלחץ אטמוספרי קבוע.

בקשר לפילטר אוויר, כדי אולי להעביר אותו עם צנרת לקידמת הרכב, במקום אחד מפנסי הערפל (אם יש לא זוכר).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

המחשב "מנחש" כמה אוויר נכנס בהתאם לנתונים שמתקבלים מחיישן המצערת. עקום, אבל עובד. חוץ מזה, הוא מקבל גם נתונים מחיישן הלמבדה. אם נכנס יותר אוויר והתערובת הופכת ענייה הוא מעשיר אותה בדלק.

מדובר במערכת הזרקה די פרימיטיבית, אבל בתכלס עושה יופי של עבודה אם אתה לא חובב ביצועים ושיפורים.

לגבי התקנה בגובה פנסי ערפל - זאת בעיה רצינית בחורף. אני זוכר שאצלי הפנסים לא אחת שחו במים במעבר על שלוליות רציניות.

• תוכן חדש...