Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטיפו 1.4 95' אשר לעיתים נכבת במהלך נסיעה (לפני כחודש החלפתי את הממסר של משאבת הדלק ושני הפיוזים לאחר שהאוטו כבה לחלוטין ולא ניתן היה להתניעו וזאת עקב בעיה של זרימת חשמל למשאבת הדלק).

לאחר תיקון התקלה עדיין ישנם בעיות לעיתים הבאות לידי ביטוי בכושר הסחיבה של המנוע כאשר אני נותן גז עד הסוף כאילו אין דלק ורק לאחר כמה שניות מעטות המנוע חזור לתקוד רגיל וזאת בניגוד לאותו מצב כאשר אני לוחץ קלאץ' הכל כשורה דווקא וכאשר אני משחרר אותו שוב בעיה)

המכונאי אמר כי המשאבה גוססת וכי יש צורך להחליפה.

כמו כן ישנה בעייה של חוסר התייצבות בטורים של המנוע ולאחר החלפה של מייצב הטורים הבעיה עודנה קיימת.

אני לא רוצ ה להישמע יותר מידי מיואש אבל אני פשוט חסר עצות ומתחיל לכאוב לי הכיס יותר מידי לכן אשמח לכל עצה ולכל רעיון לעזרה!

מתן,

פורסם

דבר ראשון זה לבדוק אם מסנן הדלק אינו סתום ולהחליפו.

לאחר מכן לבדוק את לחץ משאבת הדלק ואת ספיקתה (אספקת הדלק ליחידת זמן).

לא מחליפים סתם חלקים אלא צריך לבצע בדיקות ומדידות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום.

האם כול הצרות התחילו אחרי החלפת אלטרנטור?

אולי נישמע הזוי אבל חשוב מאוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, זה לא הזוי בכלל ותופעה כזאת אכן קיימת (לעיתים רחוקות) בטיפו/טמפרה עם מנוע 1.6 והזרקת דלק חד נקודתית של "בוש".

כאן מדובר בטיפו 1.4 ולכן איני מאמין האלטרנטור יכול לגרום לבעיה כזאת.

פורסם

שלום לכולם הודעה ראשונה.

המכונאי אמר כי המשאבה גוססת וכי יש צורך להחליפה.

החלפת את המשאבה?. יכול להיות שזו באמת המשאבה ונגמר הסיפור.

פורסם

בפיאט טיפו/טמפרה 1.6 חיישן גל ארכובה נמצא קרוב לאלטרנטור ואם האלטרנטור פגום ומייצר פיקים פרזיטיים שמשודרים דרך החיישן ו/או חוטיו אל מחשב נהול המנוע ועלולים להווצר שיבושים בפעולת המנוע.

ניתן לראות זאת באוסילסקופ.

אני אישית נתקלתי בזאת כבר כמה פעמים ופעם אחת נוספת הנחיתי טלפונית לתקלה כזאת, מכון הזרקות דלק ביפו שהגיעה אליו טמפרה 1.6 עם תקלה דומה מבאר שבע (דרך בני ל).

פורסם

אני חייב להוסיף כי לעיתים בהילוך ברק נדלקת מנורה אדומה הכילה ציור של תינור עם יציאה של טיפות בצד העליון של סקאלת המהירות ולאחר הוספת גז היא ניכבת

האם אני צריך להרים ידים?!

פורסם

שמע, זה החלטה שלך אם אתה מוכן להמשיך להשקיע ברכב הזה או שלא. רק אתה יודע כמה השקעת עד היום על תיקונים וכמה אתה עוד אמור להשקיע. אם אתה לא בטוח במכונאי שלך אולי רפי לין יכול להמליץ לך על אחד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...