Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה מעניין מישהו... בכל מקרה ביישוב ''בית חורון'' אוטובוס המחובר למבנה... מצבו לא ידוע לי כלל (מלבד חיצונית).

צולם בלילה במצלמת פלאפון.

עמית.

03-11-07_2136.jpg

03-11-07_2137.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם יש אפשרות לרשום את מספרו הפנימי (הוא אמור להיות רשום בכל הצדדים בצבע לבן ובתןך האוטובוס עצמו מעל אחת הדלתות מבפנים או מעל עמדת הנהג מספר הרישוי שלו.

אכן אוטובוס שמור מאד יחסית לנטוש ונראה שמישהו דאג בהחלט לשמר אותו במידת האפשר.

כמו שרואים לשעבר של אגד מתוצרת סקניה. הורכב בחברת מרכבים

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני אנסה לבדוק את העניין שבוע הבא (שאהיה בבסיס).

בכל מקרה כמו שאמרתי האוטובוס מחובר למבנה...

אני אנסה לראותו ביום אם תצא לי הזדמנות...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שני פיאטים מתחילת ה-80, שניהם עומדים המון זמן, שניהם במרחק הליכה: פאנדה שחורה, נידמה לי 82, עומדת בסוף של רח' ביאליק בגבעת-שמואל (בחלקו התחתון, מאחורי הבניין IBM), בחצר פרטית. אני מכיר אותה כבר כמה שנים עומדת ככה.

באותו הרחוב, אבל מצד השני (בכיכר ימינה), פחות או יותר מאחורי השופרסל שלי- עומדת בחניון של בית המשוטף פיאט 128 4 דלתות אדומה מלאה באבק ומדבקות של "קונה רכב...".

שני רכבים במצב מאד מוזנח, אך לדעתי בהחלט ברי שיפוץ, ודי נדירים כבר, ומעניינים, ככה ששווה להתאמץ לדעתי לאוהב פיאט האמיתי!:-D

עוד בבני-ברק: קורטינה צהובה, MK4 (כמו MK5, אבל עם כמה שינויים), שנת 79, מצב מוזנח וחלוד- למכירה, כתוב בשלט: מצב מכני מצויין. האוטו עומד מול התחנת כיבוי, ונראה לי, שקשור אליה. הטלפון: 0577919642, אבל יש מצב, שה"9" הראשון- זהו בעצם "2" - לבחור יש כתב יד לא ברור "בעליל"!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יודע אם זה מעניין מישהו... בכל מקרה ביישוב ''בית חורון'' אוטובוס המחובר למבנה... מצבו לא ידוע לי כלל (מלבד חיצונית).

צולם בלילה במצלמת פלאפון.

עמית.

קצת פוטושופ היה משפר את התמונות. הנה מה שהצלחתי לשפר בפוטושופ.

אוטובוס5.jpg

אוטובוס4.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש בפתח תקוה לפחות 3 כאלה שנוסעים ביום יום.

אגב טנדרים השבוע נצפה נוסע בבאר טוביה אל קמינו צבע ירוק עם נגרר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

חברים, למישהו חסרה חיפושית-אספנות כחולה? -היום ראיתי במיגרש הגרירות של רכב נטוש, בטיילת ת"א- הופיעה לפתע חיפושית כחולה, עם מספרי ה"אספנות". יש עליה אבק, ככה שכנראה עמדה איפשהו זמן-מה. בכל מיקרה- מופיעים שם מדי פעם רכבים מעניינים: נכון לעכשיו יש שם פז'ו GTI (נידמה לי, שאפילו 2 כאלה), גולף MK2 שתי דלתות, ועוד דברים- אף פעם אין לי זמן לעצור ולהסתכל יותר לעומק...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש בפתח תקוה לפחות 3 כאלה שנוסעים ביום יום.

אגב טנדרים השבוע נצפה נוסע בבאר טוביה אל קמינו צבע ירוק עם נגרר

גם הטנדר שראיתי נוסע לכיוון נתניה היה עם כל מיני ציוד עבודה, מהקצת שהספקתי לראות כשהוא חלף על פניי במהירות של 80-90 קמ"ש. כלומר, הוא נראה משופץ בידי אספן, אבל יתכן שעדיין מבצע עבודות "טנדריות" שגרתיות, ולא סתם יושב במחסן ומחכה לתצוגות.

אגב, יש טנדר שברולט נוסף מדגם אחר, במושב חרות.

a.jpg

פורסם
חברים, למישהו חסרה חיפושית-אספנות כחולה? -היום ראיתי במיגרש הגרירות של רכב נטוש, בטיילת ת"א- הופיעה לפתע חיפושית כחולה, עם מספרי ה"אספנות". יש עליה אבק, ככה שכנראה עמדה איפשהו זמן-מה. בכל מיקרה- מופיעים שם מדי פעם רכבים מעניינים: נכון לעכשיו יש שם פז'ו GTI (נידמה לי, שאפילו 2 כאלה), גולף MK2 שתי דלתות, ועוד דברים- אף פעם אין לי זמן לעצור ולהסתכל יותר לעומק...

שמת לב אם לחיפושית היו חלונות צד שבורים?

לפני כמה זמן ראיתי אחת כזו, נראית נטושה במגרש מאחורי בניין משרדים ברחוב יגאל אלון.

פורסם

מה זה המגרש הזה ?

פורסם

הם לא חייבים לשלם- אתה בעצמך יכול, אחרי שתעשה העברת בעלות... :roll:

פורסם
שמת לב אם לחיפושית היו חלונות צד שבורים?

לפני כמה זמן ראיתי אחת כזו, נראית נטושה במגרש מאחורי בניין משרדים ברחוב יגאל אלון.

לא שמתי לב, אבל לא נראה לי... אגב, יש חיפושית "אמריקאית" נטושה כבר המון זמן בפרדס-כץ, במצב יחסית לא רע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...