Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו מודל 81 צהובה במצב מוזנח עומד בגבעתיים בכצנלסון לא זוכר איזה מספר יש על האוטו פתק מעירייה לא ראיתי מה כתוב עברתי שם בנסיעה

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
רנו, את המכונית הזו ראית בסביבה? :wink:

SL450 במצב מרהיב, על כביש 4 קצת צפונית לבית ליד. שימו לב ללוחית.

חשבתי אולי ברמזור הבא אני אעצור לידו ואוכל להחליף כמה מילים, אבל איך שהתנועה קצת נפתחה הבחור די נעלם באופק.

לא התחשב בגילה של הקשישה, וגם היא לא עשתה רושם כאילו זה מפריע לה.

לא מזמן מישהו פה בפורום דיווח שהוא ראה רכב כזה במכס, כנראה יבוא של אספן.

פורסם
הנה המשאית שעומדת בכניסה לחיריה, יש זיהוי?

דודג', משנות 40-50. שמו אותה כמוצג בפארק, שעתיד להפתח.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המרצדס 450sl הירוקה היתה אצלי אתמול ברישום ראשוני. אכן עולה חדשה בארץ הקודש.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חיפושית אמריקאית,

משאית קלה דודג' D400

שני רכבים מכוסים

ברחוב אבו חצירא בבני ברק, כולן עומדות.

אריקה (מישהו חיפש)

חיפושית גרמניה

אוסטין מונטגו

בחניון ברח' שפרינצק 29 בפ"ת, כולן בשימוש.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אכן, חונה ברחוב הנוטע.

שייכת לבנאדם כבן 50 שמשתמש בה ככל הנראה באופן די יומיומי.

היום היא חנתה בשמואל הנציב

יש קדט בקיבוץ המעפיל, אני עובר שם לעיתים רחוקות והיא תמיד נמצאת באותה חניה ואותה פוזיציה

היה לפני כמהשבועות כרמל בקיבוץ אפק ליד חדר האוכל,נראה שהוא עומד שם די הרבה זמן

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

רחובות:

וולוו, אני לא בקיא בדגמים. יד ראשונה. אני מכיר את הבעלים.

ומה שנרא לי כמו BMW, לא זזה כבר כמה שנים.

עריכה - התמונות נמחקו ע"י מנהל הפורום, עקב מספרי רישוי גלויים. קרא את כללי הפורום !

------------------------

אייל

מחכה להתאהב באמריקאית

מחפש Dodge Charger / Challenger

פורסם

אני גרתי בבניין הזה ברחובות עד 1982 ועוד אז הייתה לו הב.מ.וו. הזו באותו הצבע, שייכת לדייר בקומה הראשונה. למיטב זכרוני, שנת 76.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

פתח תקוה , רחוב רוטשילד (לא זוכר את המספר אבל אם זה יעניין אברר) בחצר אחד הבנינים , פורד ברנדה צבע צהוב עומדת ללא תזוזה כבר 20 שנה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שבת שלום לכולם!

נצפו שבוע שעבר בז'בוטינסקי ברמת גן

אופל GT כחולה

וולוו 121 אדומה למכירה סביר להניח שכולם מכירים

(ליד מגדלי התאומים)

התמונות לא משהו אבל זה מה שיצא

תמונה008.jpg

תמונה009.jpg

תמונה083.jpg

פורסם

את האופל GT הזאת ראיתי נוסעת ברח' יפת ביפו בשבוע שעבר, באותו היום ראיתי גם רקורד 2 דלתות באותו המקום רק 10 דקות לפני הGT.

haters will hate

פורסם

פולסווגן טרנספורטר באס סגור משנות השבעים המוקדמות צבע לבן כנראה עומד די הרבה זמן אבל נראה בסיס מצויין לשיפוץ ברחוב וולפסון בפ"ת בחניה של בניין.

פרטים מדוייקים בה"פ.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...