Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס משנות השבעים בתוך לול תרנגולים במושב תנובות.

לא יודע אם פעילה או לא, אבל בכל הפעמים הבודדות שעברתי שם היא עמדה באותו המקום עם העופות.

נראית לא רע בכלל חיצונית.

a.jpg

w.jpg

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הוא סובארו GL שנת 73 ,במקור( ואני מאמין שהמנוע מקורי) מגיע 1400 סמ'ק,הרכב לפי מה שאני יודע נקנה מזקן יד ראשונה(פספסתי אותו ביומיים),ועבר לא מזמן פחחות צבע.

תודה אלוני, אני מתרשם שאתה מומחה לסובארו. האם אפשר לראות עוד תמונות של הרכב הזה?

פורסם
מרצדס משנות השבעים בתוך לול תרנגולים במושב תנובות.

לא יודע אם פעילה או לא, אבל בכל הפעמים הבודדות שעברתי שם היא עמדה באותו המקום עם העופות.

נראית לא רע בכלל חיצונית.

חלודה בסנרוף ומאחורה

כתם שמן ענק מתחת לאוטו

אגזוז על הרצפה

מודל 79 שייכת לחתן של בעל המקום

הרכב למכירה למי שמעוניין

אן לי טלפון אבל מי שרוצה שיגיע למקום

בסהכ נראת לא רע

פורסם
תודה אלוני' date=' אני מתרשם שאתה מומחה לסובארו. האם אפשר לראות עוד תמונות של הרכב הזה?[/quote']

תודה לך ,ומצטער עוד תמונות של ה GL הירוקה אין לי,אבל מעט תמונות שצילמו חברים של הכלה שלי יש,ותכונה מאוד רעה שלי לא לצלם את הרכבים שלי גם כן:

60.GL.jpg

59.GL.jpg

236..jpg

פורסם

לכל אוהבי הרכבים הישנים אז יש במושב בערבה (אם אני לא טועה חציבה -מוכרים כמגדלי מלונים ) מעין מגרש חניה עם הרבה מאוד (קרוב ל20 ) שחונות שם ומעלות אבק וחלודה וחבל לראות את זה ,יש מפולסוואגן דרך פיאט דרך פרינצ ועוד כמה שאיני זוכר אבל המקום בית קברות לרכבים שיכולים לנסוע וחבל .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
המקום בית קברות לרכבים שיכולים לנסוע וחבל .

זה מושב עין יהב, ומכל הרכבים שיש שם, נכון להיום מקסימום 5 מכל מה שיש שם, יכולות לחזור לכביש.

עוד כמה שנים, גם הן כבר לא יהיו ניתנות להצלה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
בבאר שבע,

רכב בלתי מזוהה :confused:..מרצד..?!(מישהו?)

בשכונה הספציפית הזאת יש המון מכוניות מעניינות!

בע''ה שבת הבאה אני יקפוץ לצלם..

איכות פלא כשהחשיך..

:evil:

אני צילמתי את האוטו הזה בעבר, אכן מונית לונדונית, גם בארץ שימשה כמונית.

הבעלים לא מעוניין למכור (הרכב היה שייך לאביו והוא טוען כי ישפץ אותו ביום מן הימים....)

פורסם
לא - צ'קר היא מונית אמריקאית, הרבה יותר גדולה.

למונית האנגלית קוראים פשוט London Taxi.

צ'קר:

checker-sm.jpg

London Taxi:

אם אינני טועה ,היו מוניות כאלה כאן בארץ בשנות השמונים ,והתגלו בהן תקלות סדרתיות.

אני חושב שהנושא נידון בזמנו בכלבוטק.

מישהו זוכר על מה ? מה קרה בסוף עם אותן מוניות ?

פורסם

הצ'קר היו דווקא אמינות למדי, והן היו נפוצות בעיקר בשנות השישים והשבעים, וכבר לא בשנות השמונים.

אתה כנראה מבלבל את הצ'קר עם מוניות האולדסמוביל דלתא 88 שנמכרו כאן בשנות השמונים עם מנועי דיזל.

למיטב ידיעתי, האולדסמוביל נרכשו כולן בחזרה ע"י היבואן לאחר תקלות חוזרות ונשנות במנועים. האגדה האורבנית טוענת שכדי לקבל זיכוי במכס הן הוצאו מגבולות הארץ, אבל מכיוון שאף אחד בעולם לא רצה לקנות אותן, הן הוטבעו בים...

olds84.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הצ'קר היו דווקא אמינות למדי, והן היו נפוצות בעיקר בשנות השישים והשבעים, וכבר לא בשנות השמונים.

אתה כנראה מבלבל את הצ'קר עם מוניות האולדסמוביל דלתא 88 שנמכרו כאן בשנות השמונים עם מנועי דיזל.

למיטב ידיעתי, האולדסמוביל נרכשו כולן בחזרה ע"י היבואן לאחר תקלות חוזרות ונשנות במנועים. האגדה האורבנית טוענת שכדי לקבל זיכוי במכס הן הוצאו מגבולות הארץ, אבל מכיוון שאף אחד בעולם לא רצה לקנות אותן, הן הוטבעו בים...

בני - תודה על תשובתך . אני כמעט בטוח שהיה מדובר ספציפית בצ'קר.

הצ'קרים של שנות השישים והשבעים היו אמינות אך אני דיברתי על הדגמים "החדשים" יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showpost.php?p=324433&postcount=13

פורסם

הצ'קר האחרונה התגלגלה מפס היצור בשנת 1982, אבל אני זוכר כמה נסיעות בכאלו בניו יורק של שנות התשעים.

כיום כמובן, הן לא מתפקדות כמוניות בעיר כלל.

קובי, לגבי מוניות האולדסמוביל, מדובר על מנוע הבנזין שGM הסבו לדיזל ללא ביצוע החיזוקים הנדרשים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה שמוזר הוא שעד היום נמכרות, מידי פעם, אולדסמוביל כאלה משומשות עם מנועי דיזל, הייתה אפילו אחת כזו בגרמניה.

הם היו כל כך גאים בפיתוח, לכשיצא, שעיטרו כל רכב בסמל מיוחד בחזית המכסה מנוע:

P9131372.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בני - תודה על תשובתך . אני כמעט בטוח שהיה מדובר ספציפית בצ'קר.

הצ'קרים של שנות השישים והשבעים היו אמינות אך אני דיברתי על הדגמים "החדשים" יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showpost.php?p=324433&postcount=13

אתה זוכר נכון.

בגל השני של הצ'קרים היו בעיות עם המנועים וזכור לי הפרק בכלבוטק שבו רפי גינת כינס מספר רב של מוניות בכניסה למגרש היבואן וכולם הפעילו מנועים בו זמנית ויצרו מסך עשן מרשים עם עיקבות פיח על האספלט...

זה היה או בסוף שנות ה70 או בתחילת ה-80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...