Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניון של תחנת הרכבת בבית יהושע, מתקיים כל יום מפגש מצומצם של מועדון החיפושיות. :)

כמעט תמיד אפשר למצוא שם כמה וכמה חיפושיות, שמשמשות את בעליהן להגיע לתחנה מיישובי הסביבה. חלקן משופצות יפה, וחלקן במצב המינימום הנדרש כדי לנסוע.

הנה 4 מתוך החיפושיות הקבועות (לפחות כך זה היה עד לפני כמה חודשים, כשהייתי נוסע הרבה ברכבת. לא יודע מה קורה היום, במיוחד עם כל הגשמים). רובן משנות ה-70' המוקדמות. ועל הדרך, גם פיאט 127 שמגיעה לשם כל בוקר מוקדם-מוקדם. בכלל, בחניון הזה אפשר למצוא עוד הרבה מכוניות מעניינות, שעתיקות/גרוטאות מידי כדי לתפקד ביום-יום, אבל מספיק בכושר כדי לסחוב עד לרכבת.

a.jpg

s.jpg

e.jpg

w.jpg

d.jpg

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש ברמת גן סובארו חבוטה למדי מסוף שנות ה-70', שיצא לי לראות בכמה הזדמנויות שונות, כל פעם במקום קצת אחר.

מה שמעניין, זה הכיתוב FOUR WHEEL DRIVE על הכנף הקדמית.

FRONT WHEEL DRIVE בתרגום: הנעה קדמית.

הרכב ידוע ומוכר.

בעל הרכב רוצה עליו הרבה כסף "כי זה עוד מעט אספנות. ואין הרבה כאלו" והוא מחכה כמה שתהיה יותר ישנה ידרוש יותר....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אמנם לא אספנות - אבל נדיר ושווה לבוא ולהציל.

בשדרות ( מיקום ימסר בה"פ ).

פורד סקורפיו 2.9 V6 - האחות הגדולה של הסיירה.

במצב מעולה חיצונית , רואה אותה נוסעת מפעם לפעם.

מלבד קצת חלודה באחד מבתי הגלגלים נראת מושלמת.

אצלם בהזדמנות.

במיתר - ברחוב הכי צפוני ( תחילת הרחוב לכיוון מערב ) וולו ישנה,צר לי אבל אני לא יודע איזה דגם.

בקיבוץ ארז - עוד וולוו ישנה , שוב , לא ידוע לי איזה דגם.

פעם הבאה שאעבור במקום אברר.

בקיבוץ ניר עם - סוסיתא במצב סביר ( כך נאמר לי , לא ראיתי את הרכב ) ועד לא מזמן גיפ שברולט/דודג'( אולי בלייזר... ) או משהו דומה ( לא ראיתי את הרכב ) - אצל אותו הבעלים.

בקיבוץ מפלסים - מרצדס W115

(230 , זה הדגם? )...

נוסעת , במצב לא רע , מעולה לשיפוץ.

אוטומטית - מנוע תקין לאחר ראש מנוע.

הבעלים אומר כבר הרבה זמן שישפץ , עד היום לא ראיתי כלום.

עוד פרטים לגבי כל מה שכתבתי בה"פ - בהזדמנות אקח את המצלמה ואעשה סיבוב.

פורסם

איפה היובל??? הוא חיפש בנרות את הסקורפיו-ג'יאה!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בנתניה, אופל אסקונה דור שני, שזה דור אחד לפני ההוא שנמכר כאן בכמויות.

נראית במצב לא רע, אבל יצאה בתמונות קצת יותר פוטוגנית מאשר במציאות.

לא הרחק משם נצפתה גם קורטינה.

איזה שנה האסקונה האדומה הזאת?

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
הסתובבתי ולא מצאתי. אולי למקד קצת יותר?

טוב אני אוכל רק לומר שהיא נצפתה חונה ליד השער ביום חמישי, בסביבות 24:00 (אשכרה 007, אה?).

בנוסף,

קאדט סטיישן לבנה במורד הרחוב שלי (ברמת פולג, נתניה), במצב טוב.

ושאלה:

האם מישהו יודע על רכב אספנות, כנראה אירופאי משנות ה-30, 40, בצבע בורדו ובז', משכונת רמת פולג? אני זוכר מילדותי (הלא רחוקה כ"כ) את הרכב הזה תמיד חונה לצד הגן שלי.

פורסם

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

באמירים, פרט לשלל הסאאבים המוכרים, ראיתי גם טרנספורטר דאבל קבינה טנדר ירוק משנות השבעים. נראה שלם למדי ונמצא לצד דרך העפר העולה מיד מצד שמאל של הכניסה למושב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום בשעה 07:20 בכביש כרמי יוסף לכיוון רמלה - פיג'ו 504 סטיישן אפורה מודל 83 במצב טוב מאוד. שנים לא ראיתי כאלה נוסעות, פעם שלטו בשוק המוניות.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

האלפא סוד האפורה מלילנבלום, מסתבר, עדיין חיה וקיימת, ושוב עברה מקום, הפעם חזרה למקומה הישן, ועדיין באותו המצב העצוב! מעניין...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...