Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגרש של בן דוד בקרית אתא, ממש ליד מרכז ביג -

2 פורד ברנדה, חיפושית, ג'יפ לאדה ניבה, פיז'ו 404 (נראה לי) קבריולט (במצב סופני)

וגולת הכותרת:

סוסיתא דוכס משנות ה70, וגם סוסיתא רום כרמל שילדים הציתו, עדיין עם טסט לחצי שנה.

לצערי אין לי תמונות, אבל כדאי לקפוץ לשם אם אתם בעניין. כואב לראות את הסוסיתא ואת הברנדה ככה...

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פליימוט (נראה לי פיורי) אדומה מדהימה נצפתה ביום ראשון באיזור התעשיה של ראשל"צ

מישהו מכיר את הרכב...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במגרש של בן דוד בקרית אתא, ממש ליד מרכז ביג -

2 פורד ברנדה, חיפושית, ג'יפ לאדה ניבה, פיז'ו 404 (נראה לי) קבריולט (במצב סופני)

וגולת הכותרת:

סוסיתא דוכס משנות ה70, וגם סוסיתא רום כרמל שילדים הציתו, עדיין עם טסט לחצי שנה.

לצערי אין לי תמונות, אבל כדאי לקפוץ לשם אם אתם בעניין. כואב לראות את הסוסיתא ואת הברנדה ככה...

הברנדות של יוסי ולא למכירה עד כמה שידוע לי, את הרום פירסמתי כבר עם תמונות בשרשור שוקעתיק לחלקים. החיפושית הזהובה בשיפוץ ולא למכירה.

פורסם
לא - זה לא הייתי אני. זו בטח המכונית של אלכס. ומה עם ה-MGB שרצית לקנות עם אבא שלך?

עדיין דנים. למדתי פה שלא צריך להאיץ בדברים ;)

פורסם

עדיין לא אספנות אבל קרוב בגבעת שמואל 2 מכוניות פיאט פנדה שנת 83 שעומדת בחצר הזות לפחות 10 שנים מרחוק היא ניראת במצב טוב

לא רחוק משם בחנייה של בניין אופל אסקונה שנת 84 יפה מאוד ושמורה מאוד וניראת במצב נסיעה ובשימוש יום יומי

1123071240.jpg

1123071239.jpg

1123071243a.jpg

1123071241.jpg

1123071242.jpg

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

בכפר סבא, VW פולו שנת 87' בפעולה.

כבר לא רואים הרבה כאלה, לפחות לא מהסוג שעדיין נוסע. ותאמינו לי שהיא נסעה כמו טיל על הכביש, נהוגה בידי אדם מבוגר, שעוד ב-87' כבר לא היה צעיר במיוחד.

בכל מקרה, רציתי להתמקד בכיתוב על הדלת האחורית: "POLO COUPE". לפחות על פניו, הכיתוב נראה מקורי ולא סתם מדבקה לקישוט (למרות שקשה לדעת). ואכן הפולו היא 3 דלתות, אבל הן לא היו כולן כאלה? האם הן שווקו כ"קופה" כאשר זוהי בעצם התצורה הסטנדרטית? או שמא היה דגם קופה נפרד?

IMG_7118.jpg

IMG_7120.jpg

פורסם

היו עוד כמה צורות של פולו, לא כולן היו כאלה. אני לא יודע, איך ניקראות הצורות האחרות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בחולון מרצדס שנת 81 מגנזיום מקורי וסאן רוף,עומדת זמן מה,ניראת בסדר גמור.

:evil:

באותו רחוב עוד מרצדס 6 ספרות במצב תצוגה...

DSC00805.jpg

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

היה את הסטיישן (לא יודע אם בארץ, אבל ראיתי בחו"ל) והיה את הפולקסוואגן דרבי שזה בעצם פולו סדאן.

אבל למעשה, יוצא שה"קופה" זו הגרסא הבסיסית והסטנדרטית ואין האטצ'בק רגיל? זו שיטת שיווק מעניינת (בהתחשב שהמכונית גם ככה לא נראית "קופה" במיוחד).

פורסם

היתה לחבר שלי בגיל 17 את תאומתו הזהה של הרכב הזה שנקראה אאודי 50. מאז ועד היום לא ראיתי עוד אחת כזו בארץ (רק את גרסת הפולו)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
היה את הסטיישן (לא יודע אם בארץ, אבל ראיתי בחו"ל)

ישנן כמה כאלה בארץ, בין היתר אחת אדומה במצב טוב מאוד בהרצליה.

אחת המכוניות היותר חביבות עליי, ואם היה לי כסף מיותר הייתי נכנס להרפתקה הזו...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בחדרה , ברח זלמן שזר

יש אאודי 80 שנות ה80 (נדמה לי 85) תקועה בתוך שטח (שהוא למכירה) .

לא נראה שהיא זזה בשנים האחרונות ולא שתזוז לבד משם.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...