Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ....

יש לי ניסן סאני 1600 ידני שנת 93

אני מעוניין לדעת איך אני יכול לשפר את הרכב שלי, ובמה כדאי להתחיל כדי שיהיה חזק ומהיר יותר, אני לא מבין כל כך במכוניות אבל אני אוהב לנהוג יותר מכל דבר אחר בעולם.

אני רוצה לדעת אם אפשר לשים לו ציפ, פילטר פתוח וכל מיני שיפורים פנימיים ומה המחירים שלהם בערך?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך הבא לפורום,

אפשרי בהחלט לבצע את זה על ניסן סאני.

אני ממליץ לך לעשות חיפוש ובמידה ויהיו לך עוד שאלות יותר ספציפיות או קונקרטיות אז אני בטוח שמישהו יוכל לענות לך.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

ממליץ לך כקודמי לערוך חיפוש בנושא כי יש המון מידע.

כמו כן, לא ניתן להמליץ לך ללא תקציב מיועד מבחינתך אז בבקשה ציין תקציב.

האם השיפור מבחינתך הוא רק כח או גם התנהגות, קוסמטיקה, רעש וכו'...

יום טוב,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם ....

יש לי ניסן סאני 1600 ידני שנת 93

אני מעוניין לדעת איך אני יכול לשפר את הרכב שלי, ובמה כדאי להתחיל כדי שיהיה חזק ומהיר יותר, אני לא מבין כל כך במכוניות אבל אני אוהב לנהוג יותר מכל דבר אחר בעולם.

אני רוצה לדעת אם אפשר לשים לו ציפ, פילטר פתוח וכל מיני שיפורים פנימיים ומה המחירים שלהם בערך?

בסאני 93 יש למיטב ידיעתי קרבורטור.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בתור התחלה השיפור הראשוני שיש לעשות הוא להחזיר את הרכב למצב הכי מקורי שלו

זאת אומרת החלפת נוזלים על כל מה שמשתמע מכך, פלאגים , פילטר אויר , חוטי הצתה , בלמים , בולמים , צמיגים וכו' וכבר תרגיש בשינוי גדול ..

רק לאחר שכל מערכות הרכב חזרו להיות במצב דיי חדש אופטימלי ניתן להתחיל לשפר.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מסכים, אבל לא לגמרי.

בהחלט יש מקום קודם כל לבצע יישור קו, אבל במסגרת יישור הקו ניתן להשתמש בחלקים משופרים.

למה לא להתקין ישר בולם משופר (לדוגמא של קוני)?

אתה בעצם שולח אותו להתקין חלק מקורי שבמקרה של שיפורים לא ממש יעזרו לפותח השרשור והוא ישאר עם בולמים חדשים אבל לא ממש שווים משהוא.

כנ"ל לגבי רפידות בלימה, פילטר אויר, צמיגים ועוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מסכים, אבל לא לגמרי.

בהחלט יש מקום קודם כל לבצע יישור קו, אבל במסגרת יישור הקו ניתן להשתמש בחלקים משופרים.

למה לא להתקין ישר בולם משופר (לדוגמא של קוני)?

אתה בעצם שולח אותו להתקין חלק מקורי שבמקרה של שיפורים לא ממש יעזרו לפותח השרשור והוא ישאר עם בולמים חדשים אבל לא ממש שווים משהוא.

כנ"ל לגבי רפידות בלימה, פילטר אויר, צמיגים ועוד.

בגירה , נפלה טעות בהודעה שלי

קבל התנצלות , כי התכוונתי לאותו דבר כמוך :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אגב אם זה קרבורטור יכול להיות פשוט למדי להגדיש אותה. בלי כל ההתעסקויות עם מפות, מזרקים, חיישנים..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אז קודם כל תודה רבה וברוכים הנמצאים...

אז ככה טיפול אחרון עשיתי לפני חודש בערך שכלל החלפת שמנים, פלגים פילטרים דלק, אוויר ושמן, רפידות, ברקסים וצמיגים.

אז ככה, בדקתי והמנוע שיש לי הוא הזרקה חד נקודתי.

ואני מעוניין לשפר מנוע, התנהגות, רעש לא קוסמטי ולא שום דבר שיעשה את האוטו יפה בינתיים, ויש לי עכשיו כמה אלפים להשקיע אז אני יודה לכם יותר אם אפשר להיות יותר ספציפים כמו לדוגמא כמה יכול לעלות צי"פ לרכב שלי...

פורסם
אגב אם זה קרבורטור יכול להיות פשוט למדי להגדיש אותה. בלי כל ההתעסקויות עם מפות, מזרקים, חיישנים..

בוא תספר לנו איך זה כלכך פשוט?

תאיר את דרכנו החשוכה.

under construction..

פורסם

אתה צודק .

ולכן במידה ותרשום עוד הודעה כזאת מלומדת ולא מטעה בכלל , אני אדאג למנותך לגולש החודש .

אני אעשה שרשור עליך ואדביק אותו בראש הפורום למען יראו וילמדו .

נ.ב.

זה בציניות . בפעם הבאה שתרשום משהו כל כך מגוחך , אתה תקבל אזהרה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חבר'ה אני חייב לדעת קצת לפני שאני הולך למוסך...

אני חייב עזרה {ראו בהודעה 11 בשרשור הזה}

אם זה מסובך מידי, אז אני אשמח לדעעת לפחות איפה נמצא המוסך {האמין} הקרוב ביותר לנס ציונה שמתעסק עם זה

תודה מראש אנשים

• תוכן חדש...