Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות מלכודת באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קטע חדש ביציאה מאשדוד מכיוון רחוב הרצל לכיוון צפון,יש מלכודת של המשטרה,

על הרצל מותר לנסוע 70,כשעוברים את הרמזור בכניסה לקטע החדש,אין תמרור,(החוק אומר שאם אין תמרור צריך לנסוע 50)

המצב אבסורד,כי בקטע הזה זה לא שטח בנוי,ומוזר שאין תמרור המורה על הגבלת מהירות,

בקטע החדש מוצבת מידי יום ניידת שעם רדאר תופסת נהגים תמימים שממשיכים בנסיעה של 70 קמ"ש,

כל הנסיונות שלי מול המשטרה ועיריית אשדוד לגבי הצבת תמרור(50 קמ"ש,70 קמ"ש,שטח בנוי)עלו בתוהו

היזהרו נהגים יקרים המחיר 750 ש"ח ועוד נקודות

פורסם

תאמת, לא חובה לשים שום תמרור שם.. כמו שברוב המקומות שאחריי רמזור, אם אין תמרור, זהו אזור של 50... וכעיקרון אתה עדיין בתוך העיר, הרי לא יצאת מהעיר? סך הכל המשכת בכביש לכיוון היציאה... שטכנית אתה בתוך העיר..... שזה נחשב לשטח עירוני הלא כך? (כן אני מאשדוד דרך אגב).

אם זה היה מקרה בתוך העיר... אני בטוח שלא היית עושה כלום, ככה זה במקום החדש, אתה בתוך העיר עדיין, לא יצאת ממנה? סע 50 :)

כך שתאמת, אם נתפסת זוהי אשמת בלבד, ככה אני חושב.

עד כמה באמת ניסית בכדי שציבו תמרור? שלחת מכתבים רבים? ביקשת להפגש עם סגנו של ראש העיר? כתבת מכתבי תלונה?

אני לא כותב מתוך זלזול, אלה להפך, אני מעוניין לדעת מה הם הצעדים שעשית, בכדי שאני אדע לעתיד אם יש לי טעם באם אני אתקל במקרה דומה, להלחם ברשויות.

פורסם

אני בערך מבין על מה אתה מדבר.

אני אומנם מלוד

אך שהייתי לומד נהיגה יש קטע שאתה יוצא מלוד לכיוון רמלה דרך כלא תרצה.

כעיקרון אין שם תמרור אז כביכול זה 50

אך המורה נהיגה היה אומר לי שאפשר 80

ובטסט אכן נהגתי כך

ולא הכשילו אותי על זה.

פורסם

חברים יקרים,אני לא אומר שאני צודק,אני יודע שאין חוק שמחייב להעמיד תמרור,

אך אתם צריכים להיות שם ולהבין כמה נהגים נתפסים שם,

לבחור מאשדוד שמכיר היטב את האיזור,זה לא נשמע לך מוזר שבתוך העיר על הרצל שם זה שטח בנוי מותר 70

וכשמגיעים ליציאה הצפונית באיזור בית האופרה ששם כבר אין שטח בנוי,מותר 50,

ולעניין התלונות בעיריה ובמשטרה,ענו אין חוק שמחייב,חד וחלק,אני לא דון קישוט שנלחם בתחנות רוח,

אפשר לעגל פינות במדינה הזאת,ולהעמיד תמרור שמזכיר כי עדיין יש הגבלת מהירות

המדינה לא תיפול מזה

פורסם

זה מעצבן! בשעות-העבודה של הניידת והשוטרים היו יכולים להציל חיים במקום!:evil:

צלם את האזור אחרי הרמזור (הוכחה כי אין תמרור), וצלם את הניידת עומדת, ופנה עם זה לעיתונות (מגזין אוטו בתור התחלה). נסה לפנות למגזין אוטו גם בלי התמונות, אולי זה יעזור.

אביעד

פורסם

נכון אבל עדיין, אם אין תמרור זאת אומרת שהכביש של 70 נגמר.... כנראה שבאמת אולי היה צריך להיות מרור וזאת בעצם קונספירציה לגובת כסף מאנשים? יכול להיות....

אבל כרגע אין הרבה מה לעושת... אלה לא להיות ראש קטן ופשוט לנסוע 50 :)

אבל כן אני מכיר את הכביש טוב מאוד, תאמת אם היו שמים בכביש זה 80 אפילו זה היה קצת כי זה באמת קטע טוב למהירות ללא כל הפרעה כי הוא סגור מהצדדים ולכן אין מעבריי חצייה וכדומה.

פורסם

יש שם ניידת קבועה מהיום הראשון שפתחו את הקטע הזה. לא אכפת לי 50 או 70 אני לא אתן להם את התענוג לחגוג עלי, אני מאט שם באופן קבוע ל-40 קמ"ש ולא לוקח סיכונים.

פורסם

יש שם תמרור (בדקתי)

תפסו אותי שם והיה לי משפט לפני כמה חודשים.

מזלי שבאותו היום בדיוק הייתה שביתת שופטים אז התובעת "הגיע איתי להסדר" (הסדר- דפקה אותי בתחת פחות חזק)

היא מסתכלת על איזור העבירה ואמרה בקול רם: "אהה הרצל, כן יש לנו בעיה עם האיזור הזה"

שרמ**** למה בעיה?? תפסיקו לשים שם ניידות!!

האיזור ריק מכלי רכב, ריק מבני אדם, ריק מבתים רק דיונות כאשר מגיעים אליו מתוך העיר המהירות המותרת היא 70 וכאשר (במקרה שלי) מגיעים אליו מחוץ לעיר מותר 90, זה לא נראה כמו כביש עירוני, הראות שם טובה ואין שום סכנה גם ב110 קמ"ש!

סיפור פשוט מרתיח!

הניידת שם לא קבועה אבל תמיד אנשים מצפצפים לי והבהבים לי באורות בקטע כביש הזה שאני יגביר מהירות ואז כשהם רואים את הניידת הם מודים לי.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...