Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יאריס ספורט ולא מזמן התקנתי שם את המערכת שלי סאב jbl gto 1200b מגבר jbl 75.4 וקומפוננט של רוקפורד פאנץ', המערכת יושבת על הרדיו דיסק המקורי של הרכב ויש שם מתאמי rca וכל השטויות.

לאחר שהותקנה המערכת באוטו (אצל מתקין מורשה וטוב כמובן) יש לי מעין רעש סטטי תמידי שהאוטו כבוי, מופעל , אך הרעש נבלע בווליום גבוה.

הרעש הזה מורגש מאוד שאין ווליום בחלל ושמגברים ממש קצת (מעין טססססססס ארוך כזה) בקיצור אם למישהו יש פיתרון בבקשה עזרה לפי מה שאמרו לי זה עניין של כוונון המגבר.

בתודה אסף:?:

פורסם

מינוס זה הכבל הכחול\שחור שמחובר מהמגבר לשילדה של הרכב.

אבל אין לך הרבה מה לעשות איתו...

אני הכי ממליץ במצב כזה לקנות קבל...

כפי שידוע קבל לא רק נותן "עזרה" לאלטרנטור הוא גם מונעה רעשים למינהם...

ועוד דבר חדש שכדי ללמוד

-מנוע בנזין\דיזל מייצרים תדירות בעט עבודתם

ויש מקרים שהתדירות הזאת משפיעה על המגבר ויוצרת רעשים כמו שאתה מתאר..

קבל הוא הפתרון

אם תרשום את הדגם של המגבר או פרטים עליו אני אולי יוכל להמליץ לך על הספק הקבל והסוג שלו

[= מקווה שעזרתי

פורסם

לא הייתי ממהר לרוץ לקנות קבל.

תריץ חיפוש על "רעשי אלטרנטור" או "רעשים במערכת" תגלה מספר פתרונות, אחד מהם יעזור לך 99%.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

אוקיי כך, דבר ראשון שאני יעשה באמת זה אלך אליו וישאל אותו למה יש לי רעשים כאלה אני מניח שהוא ישלח מישהו איתי שיכוון יעשה ובלה בלה חשבתי עם אני יכול לעשות משהו אחר בינתיים.

אני יריץ חיפוש על רעשים בכל מקרה , המתאמים הם לא של שקל וחצי, אני לא מעוניין להחליף בינתיים את ה רדיו דיסק אני אוהב אורגינל.

פורסם
מינוס זה הכבל הכחול\שחור שמחובר מהמגבר לשילדה של הרכב.

אבל אין לך הרבה מה לעשות איתו...

אני הכי ממליץ במצב כזה לקנות קבל...

כפי שידוע קבל לא רק נותן "עזרה" לאלטרנטור הוא גם מונעה רעשים למינהם...

ועוד דבר חדש שכדי ללמוד

-מנוע בנזין\דיזל מייצרים תדירות בעט עבודתם

ויש מקרים שהתדירות הזאת משפיעה על המגבר ויוצרת רעשים כמו שאתה מתאר..

קבל הוא הפתרון

אם תרשום את הדגם של המגבר או פרטים עליו אני אולי יוכל להמליץ לך על הספק הקבל והסוג שלו

[= מקווה שעזרתי

אתה נהנה לגרום לבן אדם לשלם 500-1000 שקל ככה בקלות.

מה יקרה כשהוא ישקיע את מיטב כספו , יקנה קבל , יחבר אותו ועדיין ישמע את התקלות (שיהיו בודאות) מה תגיד לו אז?

• תוכן חדש...