Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

 

ברשותי רנו סניק מודל 2001 (138K) אוטומטית, כשלאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה. בזמן ההתנעה, עם סיבוב המפתח, המתנע מסתובב פעם אחת, משתהה לשניה או פחות ואז מממשיך עוד 2-3 סיבובים עד להנעה מלאה של הרכב. התופעה לא מתקיימת בכל הנעה, אלא פעם בכמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לעניין הזה.

 

מלבד זאת, אני חייב לציין שהרכב מצויין ומשרת אותי נאמנה ללא בעיות מיוחדות.

 

תודה על העזרה,

בוזי

פורסם

אני מטפל בצמרת אשדוד ותמיד יש לי הרגשה שדוחפים לי שם יהלומים מתחת למנוע. יש לכם המלצה על מוסך טוב, מורשה לרנו באזור המרכז?

×
×
  • תוכן חדש...