Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הפורדים שאנחנו באים איתם במגע בארץ נחשבים של יצרנית אירופאית, מדוע? הרי קונצרן פורד הוא אמריקאי, לא?

האם הדגמים האירופאים של פורד לא משווקים בארה"ב?

פורסם

התשובה פשוטה. מכוניות אמריקאיות נודעות בכך שיש להן מנועים גדולים והן בעצמם מכוניות גדולות (עם צריכת דלק גבוהה) מכוניות כאלה, רוב המחירות שלהן היא בארצות הברית. באירופה לעומת זאת מעדיפים מכוניות קומפקטיות(יחסית) וחסכוניות, ובמיוחד שיתאימות לדרכים ערוניות ובנערוניות.

המותג פורד רוצה בעצם להגיע לכל קהליי היעד ולכן, הדגמים הגדולים עם המנועים הגדולים (מוסטאנג, טארוס,והטנדר שלהם שהוא הטנדר הנמכר בעולם) מייצרים באמריקה ששם הם נמכרות לרוב

ואילו הדגמים היותר קטנים וחסכונים (מונדאו, פוקוס, והספוטרטיבית פומה) מייצרות בארופה, כי שם הן לרוב נמכרות וכך פורד לא צריכה לשלם יותר מס ייבוא

הדגמים הארופיים של פורד אכן משווקים באמריקה, בדיוק כמו שדגמים האמריקאים משווקים באירופה.

מקווה שהתשובה מספקת.

פורסם

מה שמוזר לי זה שלאור מצב השוק באמריקה היום, פורד ממשיכה לייצר מכוניות גדולות ולשאת בהפסדים עצומים בעוד לחטיבה האירופאית שלה יש דגמים כמות מכובדת של דגמים חסכוניים וקומפקטים שלא נופלים מהטויוטות וההונדות ששולטות היום בשוק שם.

פורסם

כנראה שישנה סיבה שלא אני ולא אתה יודעים אותה.

אגב פומה, דודתי בלוס אנג'לס נוהגת על אחד, אני בספק אם הוא נחשב ספורטיבי.

פורסם
כנראה שישנה סיבה שלא אני ולא אתה יודעים אותה.

אגב פומה, דודתי בלוס אנג'לס נוהגת על אחד, אני בספק אם הוא נחשב ספורטיבי.

באירופה כן :)

הדגמים הנחותים שלה (1.4 ו1.6) הם רכב פוזה כמו הטיגרה

היותר חזקים כבר לא

כבר כמה שנים אני לא מבין לא הביאו פומות לארץ , הם יכלו להצליח אצל חובבי הגה/פוזה

לפחות יש קא אחת..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

]אגב פומה, דודתי בלוס אנג'לס נוהגת על אחד, אני בספק אם הוא נחשב ספורטיבי.[/html]

תחפש ביובטיוב סרטונים על הפומה (בתקווה שלא תמצא סרטונים מנשיול גאוגרפיק) ותיראה את האוטו הזה בפעולה. נכון שהמנע שלו לא הכי קורבט, אבל המתלים שלו, ובכלל כל האחיזה וההיגוי, אף ערס של נאונים בארץ לא היה קונה אותה.

והיה הייתה נשארת בשבילנו:-D

פורסם
הדגמים הארופיים של פורד אכן משווקים באמריקה, בדיוק כמו שדגמים האמריקאים משווקים באירופה.

לא מדוייק - אף דגם מההיצע האירופאי הנוכחי של פורד לא משווק בארה"ב, כמו שרק דגמים בודדים של פורד אמריקה מוצעים כאן (אקונוליין וסידרה F)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע שלפוקוס יש גירסה אמיריקאית. האם גם למונדאו?

וגם הטאורוס ובעבר האקספורר (לא אקספורשין) הגיעו לארץ.

לגביי הטרנזית אני לא בטוח איפה היא מיוצרת אבל כניראה בארופה

פורסם

ישנם דגמים מסוימים שמגיעים לאירופה, במיוחד הקטנים. בארה"ב לא מוכרים את המונדאו, אלא גרסה מוזרה ויותר גדולה שלו, שנקראת 500. הנה היא בתמונות.

הפוקוס שמגיעה לארה"ב היא שונה מהאירופאית ויש לה עיצוב קצת שונה.

הטרנזיט לא מגיעה לאמריקה. להם יש את האקונוליין והם לא מסתפקים בשום דבר יותר קטן מזה.

הווינדסטאר לא מגיעה לאירופה כנראה, וחבל מאוד. זה אחלה רכב משפחתי. (WINDSTAR, לא AEROSTAR!)

למטה אפשר לראות את ההבדל בין הפוקוס הארופאית והאמריקאית מהדור הראשון.

הנה גם היצור המוכר כEXCURSION שמגיע לאירופה אבל אף אחד לא קונה אותו, והWINDSTAR שאני אוהב כל כך.

DCP_9888.jpg

800px-Ford_Focus_1.8_Zetec_%28Europe%29.jpg

2005_Ford_Focus_ZX4_SE.jpg

2005-Ford-Excursion.jpg

800px-FordWindstar.jpg

• תוכן חדש...