הוא נעזר בהידרלוקיה כדי שתתן לו תנופה, וכנראה שגם חיזק את הברקסים הקימדיים ונטרל את האחוריים. אבל מה זה נתן לו?
ובמה זה שונה מכל המוכניות בקליפים של סנופ גוד וד''ר דרה?
צלם גרוע מאוד... אפילו תמונה אחת שלמה של מכונית אין. ממילא זה היה עמוס כמו אוטומוטר, שאתה צריך להרוג אנשים כדי לצלם תמונה. פה יש לו את כל המרווח שאפשר לבקש.
תזכור שקליאו ,rsi זו לא איזו mr2 סתם לדוגמא: שהאוטו מאוד נגיד ואנשים יקנו את הראשון שיראו בלי התחשב במצב ובמחיר(במידת היגיון)
קיימות הרבה rsi בשוק, יש בניהן כמה שמורות וטובות. אבל לדעתי לדרוש כלכך הרבה(לא נתחשב במחירון בכלל), על אוטו עם שנתון גבוהה, סביר להניח שגם ק''מ גבוהה, ואני מאמין שרובן לא עברו חיים קלים.
נראה קצת מוגזם
היה מקרה דומה בשנות ה90בבריטניה. אדם עם טויוטה סופרה שינה את הצורה שלה לצורה של 512TR. פרארי התעצבנו וחיפשו את האדם כדי לתבוע אותו, האדם הגיע לתוכנית טופ גיר, ובעיקבות פנייה של פרארי נעלמה המכונית:
http://www.photographthis.com/d/6864-2/Toyota+supra+tuned+to+ferrari+testarrosa+1+-+3rd+maxi+tuning+sh.jpg
שלום רב לכולם, ערב טוב.
הלגונה gt, של רנו תוצג בקרוב. קראתי שתהיה למכונית מערכת היגויי כפולה, כגון ב''מפלצות על גלגלים'' שהגלגלים הקידמיים פונים שמאלה לדוגמה, האחוריים נוטיים ימינה כדי לחדד את הפנייה.
המערכת ניראה לי מסורבלת מעט אך מאוד מועילה.
* משום מה אנו איננו רואים אותה במספר רב יותר של רכבים?
* ומהם יתרונותיה וחסרונותייה של המערכת?
בתודה: integra