Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלינגו 04 - לא מניע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הוא ברלינגו שנת 2004 טורבו.

ביום שישי החליפו לרכב מצבר(שבק חיים)לאחר מכן הרכב נסע פיקס.ביום שבת ניסו להניע את הרכב היה סטרטר חזק אבל

המנוע לא נידלק .אני מציין שיש סטרטר טוב אבל לא רוצה להניע המנוע.שמרססים קצת אתר המנוע נידלק לשניה ונכבה,

מגיע סולר למזרקים,הוחלף הממסר פיקוד של המחממים לחדש.יש מצב שברח הקידוד לאחר החלפת המצבר?

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא הרכב להתחיל לשחק משחקים איתו.

עצה חמה ממני,גרור את הרכב למוסך שמתמחה\מכיר את הרכב ותחסוך מעצמך הוצאות מיותרות.

אורן

פורסם

או שזו בעייה באלטרנטור שלא מטעין לך את המצבר.

כדי לבדוק לבד תבקש מחבר שיניע אותך עם כבל ותבדוק את מתח המצבר כשהרכב מונע עם רב-מודד. מתח תקין אמור להיות מעל 13.כל מה שנמצא באיזור ה-12 עד 12.8 זה לא תקין, והאלטרנטור הוא הבעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• ספונסר פורום
פורסם
או שזו בעייה באלטרנטור שלא מטעין לך את המצבר.

כדי לבדוק לבד תבקש מחבר שיניע אותך עם כבל ותבדוק את מתח המצבר כשהרכב מונע עם רב-מודד. מתח תקין אמור להיות מעל 13.כל מה שנמצא באיזור ה-12 עד 12.8 זה לא תקין, והאלטרנטור הוא הבעייה.

תגיד? אתה יודע לקרוא?

הבחור כתב שיש סטרטר חזק,משמע מצבר תקין!

אז איך האלטרנטור הוא הבעיה???

אורן

• תוכן חדש...